Ajutor de inmormantare pentru veteran de razboi

Tweet this

From: Iulian Urban <iulian.urban@gmail.com>
Date: 2012/4/2
Subject: Re: AJUTOR INMORMANTARE!
To: aurelia


Da, primeste ajutor de inmormantare de la Casa de Pensii.
Actele necesare pentru solicitarea ajutorului de deces sunt următoarele: cerere tip pentru persoanele asigurate cu contract sau declaraţie de asigurare sau cerere pentru plata ajutorului de deces pentru pensionari; certificat de deces în original şi copie; actul de identitate al solicitantului în original şi copie; acte de stare civilă ale solicitantului din care să rezulte gradul de rudenie cu decedatul sau, după caz, actul care atestă calitatea de moştenitor, tutore sau curator – original şi copie; actul din care să rezulte că s-au suportat cheltuieli ocazionate de deces.
Faceti cerere scrisa si depuneti-o cu numar de inregistrare la ei
2012/3/31 aurelia
Buna ziua,ma numesc S Aurelia si am o nelamurire cu privinta la locatia ridicarii ajutorului de inmormantare in urma decesului bunicului meu.El a fost veteran de razboi si avea o pensie mica, de vreo 300 de lei, pe care si-a facut-o in urma cu mai multi ani dupa revolutie.A decedat in urma cu o luna si cand am fost sa ridicam ajutorul de inmormatare de la Casa de pensii Slatina,Olt, ni s-a spus ca el nu beneficiaza de ajutor si fara nicio alta explicatie.Eu am auzit ca totusi, si veteranii de razboi ar primi ajutor de deces,dar nu stiu de unde.Va rog sa ma ajutati cu niste informatii in ceea ce priveste locatia, daca ea exista, sau cu alte date despre acest ajutor.Va multumesc mult.
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Afisari: 4142

5 Comentarii pana acum»

 1. asistentapentruconsumatori.ro said

  am November 30 -0001 @ 12:00 am

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 2. vrajitorul.eu said

  am November 30 -0001 @ 12:00 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. NEATU ROXANA said

  am August 1 2012 @ 6:50 pm

  Veteranii de razboi primesc ajutor de inmormantare???
  Multumesc anticipat.

 4. maria said

  am August 28 2012 @ 12:52 pm

  Buna ziua,
  Bunica mea era urmasa de veteran de razboi si avea o pensie de aprox. 90 de lei. Ea a murit acum 4 zile. Se poate sa primim ajutor de inmormantare in aceste conditii?

 5. PUSCAS said

  am November 20 2013 @ 1:31 pm

  BUNA ZIUA. MA NUMESC PUSCAS FLORINA IN DATA DE 16.11.2013 A DECEDAT MATUSA MEA AVEM CONTRACT DE INTRETINERE VIAGERA FIID SI PENSIONARA ( URMAS VETERAN DE RAZBOI ) CU O PENSIE DE 208 RON.
  AM FOST LA CASA DE PENSII DIN BISTRITA SI NI S-A SPUS CA NU AVEM DREPTUL LA AJUTOR DE INMORMINTARE FIIND URMAS DE RAZBOI SI NICI LA RIDICAREA PENSIEI. DACA AVEM DREPTUL PUTETI SA-MI TRIMITETI LEGEA CA SA MERGEM DIN NOU.

  MULTUMESC ANTICIPAT.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: