Ce demersuri trebuie sa fac pentru a scoate pe cineva din spatiu

Tweet this

Doamna  Eugenia s-a adresat Senatorului Urban Iulian si Asociatiei www.asistentapentruconsumatori.ro cu urnatoarea sesizare:


---------- Forwarded message ---------- From:

Lazar Eugenia Date: 2011/10/6 Subject: Rugaminte! To: \\" Buna ziua, Am citit raspunsul dvs.salvator si de multa lume asteptat, in legatura cu luarea in spatiu (facere de bine) a unor persoane si ulterior dorinta disperata de scoatere a acestora din spatiu de catre proprietarii spatiului. Am intrebat la notariat de aceasta declaratie notariala de scoatere din spatiu si mi-au spus ca ei nu au mai facut pana acum o astfel de declaratie si ca, mai exact ce trebuie sa declare proprietarii, in lipsa persoanelor luate in spatiu? Cei de la Evidenta populatiei sunt obligati sa solutioneze cererea noastra de scoatere din spatiu pe baza acestei declaratii notariale? Si in lipsa persoanelor care au beneficiat de luarea in spatiu? Eu si sotul meu,proprietari, am luat in spatiu pt.a-si face buletin de Bucuresti, pe un coleg de servicu al sotului impreuna cu sotia lui, acum 6 ani. Nu au locuit niciodata la noi, dar au in continuare adresa noastra pe buletin si am dori sa ii scoatem din spatiu, numai ca ei s-au despartit-NU LEGAL deocamdata, si ne tot duc cu vorba(el ca de ea nu stim cum sa dam). Ne-ar fi greu sa apelam la instanta, de aceea va rugam frumos sa ne invatati si pe noi cum trebuie sa procedam, si daca doriti sa ne transmiteti un nr.de telefon unde putem discuta cu dvs. Va rugam din suflet si va multumim mult! CATRE:  Numar iesire: 22274/ 07.10.2011 Catre Lazar Eugenia , Buna ziua, Stimata Doamna Eugenia, Referitor la solicitarea dumneavoastra,pentru luarea in spatiu a fost necesar un acord explicit in care se mentioneaza si cum poate fi revocat .In situatia in care nu ajungeti la un acord cu persoanele in cauza trebuie sa inaintati actiune in instanta.
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Afisari: 6403

10 Comentarii pana acum»

 1. asistentapentruconsumatori.ro said

  am November 30 -0001 @ 12:00 am

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 2. vrajitorul.eu said

  am November 30 -0001 @ 12:00 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. catalina said

  am October 7 2011 @ 10:28 pm

  daca mai sunt persoane care au nevoie de proprietari pentru a ii lua in spatiu sunati la 0722901981

 4. ady said

  am October 9 2011 @ 11:03 am

  o alta aberatie made in romania!!!

  domnule senator!

  de ce nu schimbati sistemul tembel din romania?
  daca luarea in spatiu se face pe baza unei declaratii scoaterea din spatiu de ce nu se face tot asa ,pe baza unei declaratii?
  ce rost mai are cnp-ul daca ne cramponam in hartii si birocratie excesiva? ce legatura are adresa din buletin cu bataia de joc la care sunt supusi oamenii de buna credinta care au luat in spatiu pe cineva? ce rost are sa legi impozite ,taxe bla bla de o adresa cand exista cnp? de ce nu simplificati viata oamenilor din tara asta?
  de ce de exemplu e nevoie de impozit auto in romania(pe care multi il evita,dar din cauza unora ajungi sa platesti impozite la masini care nu-ti apartin,cand se poate face o singura taxa ca in uk (road tax),anuala,care sa includa taxa de drum ,impozit si ceva simbolic de poluare? si fara dovada platei taxei respective,afisate in parbriz,sa nu poti circula!
  exemple ar fi destule dar din pacate,clasa politica din romania nu vrea!!!

 5. Marc said

  am October 10 2011 @ 7:43 am

  Raspunsul e clar toti cei care traiesc din hartii sa o duca bine.In Romania cei care traiesc de pe urma birocratiei sunt majoritari.

 6. Marc said

  am October 10 2011 @ 7:46 am

  Ce am observat in general romanii complica lucrurile simple atat de mult ca sa poata fi descalcite numai de cei scoliti iar prostimea sa-i plateasca pe acestia pentru asta .

 7. Ce demersuri trebuie sa fac pentru a scoate pe cineva din spatiu | Ilfovul nostru said

  am October 11 2011 @ 9:43 pm

 8. ion said

  am March 26 2012 @ 1:48 pm

  am luat pe cineva in spatiu de mila ca nu avea adresa si o dedea afara de la serviucu acum dupa ce a facut buletinu a luat credit din banca as vrea sa ii desfac sa nu am probleme cu banaca in caz ca nu plateste la banca

 9. grigore said

  am November 8 2012 @ 7:50 pm

  Buna seara,mama mea a luat pe cineva in spatiu sa-i faca un bine,sa-si poata lua permis de conducere,acum numai stie de el,dar i vin amenzi acasa ,cum poate scapa de el.Numai are nici o hartie ce a facut cu el atunci,nu a locuit la ea niciodata,dar cand trebui sa-si plateasca impozitele?apar amenzile lui.multumesc astept un raspuns daca se poate

 10. nikky said

  am April 4 2013 @ 12:17 pm

  buna ziua ,am divortat si facut acte de partaj si am luat casa pe numele meu ,,,cum as putea sa il sot din spatiu pe fostul sot ,,,deoarece el nici nu a mai locuit in apartament de 20 ani
  Va multumesc

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: