Tiganii m-au biruit ; Tapalaga a devenit idolul tiganilor, dupa ce maghiarii si pedelistii din CNCD au hotarat ca senatorul-gagiu nesimtit Urban i-a discriminat pe tigani, avand un discurs anti-tiganesc !

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=47611
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


35 Comentarii pana acum»

 1. Dan Tanasa said

  am June 2 2010 @ 4:01 pm

  Am cateva cazuri la CNCD la care nu am primit inca raspuns, unele vechi de mai multe luni de zile!

 2. Victor Roncea said

  am June 3 2010 @ 12:48 am

  Felicitari, domnule senator!
  Demolati-le, constitutional, cosmelia!

 3. Csaba said

  am June 3 2010 @ 3:56 am

  Va felicit pentru verticalitate si imi crapa obrazul de rusine sa aflu ca sunt romani si maghiari in Romania de o asemenea ipocrizie.
  E absolut penibil ca sa tot ne plangem de reactiile italienilor, englezilor, francezilor, etc… cand ne fac tigani si la noi in tara sa ii aparam cu atata inversunare pe cei care ne fura, jefuiesc, ataca, calca cu Mertanu´ de zeci de mii de euro (probabil munciti cu greu) pe trecerea de pietoni sau pe trotuar, pe cei care violeaza femeile si copiii, pe cei care nu platesc taxe ca nu au din ce si traiesc in curtile casoaielor de sute de mii de euro, pe cei ce fura curent ca nu au din ce plati si niciodata nu raspund juridic pentru asta, insa oricare roman sau maghiar ce nu e tigan face asa ceva merge la inchisoare………. ar fi nenumarate exemple, ce le doresc acestor iubitori de tigani e sa fie victimele lor cat mai des posibil.

 4. ela said

  am June 3 2010 @ 6:52 am

  Rog din suflet cetatenii uniunii si politicienii nostrii ,care nu pot dormi de grija discriminatilor de tigani.. SA II IA LA EI ..DE TOT.. SA-I INGRIJEASCA, SA LE DEA CASE, SA -I SCUTEASCA DE IMPOZITE , SA LE DEA MASINILE, NEVESTELE, BANII…. TOT….TOT…TOT! SA FIE LA EI.

 5. politika said

  am June 3 2010 @ 8:21 am

  @ ela

  NU trebuie sa faca nimeni efortul de a da tiganilor tot ce ai scris deoarece si le iau singuri (pe linga alte zeci de drepturi si libertati)
  Toleranta institutiilor statului roman fata de tigani are la baza o mativatie puternica : spagi negre din bani negri, platite de capii lumii interlope tiganesti liderilor institutiilor statului roman, sub toleranta liderilor politici.
  Este lesne ca trebuie sa ne intrebam :
  – Cit costa tacerea si “atitudinea toleranta” a fiecarui politician ?
  – Cit costa tacerea si atitudinea nepasatoare a fiecarui lider din institutiile statului roman, care are in fisa postului pentru care ia salariul tocmai combaterea acestor fenomene (evaziune fiscala, munca la negru, talharie, furturi, …etc.)

  Personal am convingerea ca DACA SE DORESTE se poate initia si executa un program politico-economic coerent prin care sa se desfiinteze actiunile antisociale si de evaziune fiscala produse de tigani. Nu am nimic cu tiganii atita timp cit se comporta civilizat si actioneaza legal in activitatile de comert pe care le fac.
  Am certitudinea ca atita timp cit masurile de demitere din functie si confiscarea partiala sau totala a averii persoanelor care au atributii clare (fiind platite din banul public) pentru stoparea flagelului produs de tigani nu se produc, exista o implicare pe verticala administratiei pina la virf.

 6. asistentapentruconsumatori.ro said

  am June 3 2010 @ 11:20 am

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 7. vrajitorul.eu said

  am June 3 2010 @ 11:21 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 8. Monica said

  am June 3 2010 @ 11:35 am

  As fi curioasa ce rezultat ar avea un referendum national in favoarea expulzarii tuturor tiganilor care nu respecta legea.:)

 9. ROXANA @MONICA said

  am June 3 2010 @ 12:08 pm

  As merge de 10 ori la vot sa ii expulzam……… dar unde? Ca nu ii vrea nimeni! Nu reusesc sa inteleg cum de ne-am pricopsit noi cu ei! ceilalti au reusit sa ii expulzeze “undeva”….. nu cred ca noi mai avem unde. Si cu toate astea, propun Insula Serpilor. Ar fi un loc in care ar putea sa traiasca cum doresc, dupa regulile lor proprii, fara sa fie discriminati de nimeni.

  Roxana

 10. alina said

  am June 3 2010 @ 12:59 pm

  @Monica ce mi-ar placea sa se faca asa ceva.

 11. Carmen Gheorghe said

  am June 4 2010 @ 8:46 am

  CNCD – este o rusine, o creatie a cuiva care probabil ca uraste mult romanii si mai ales tot ce inseamna (conform majoritatii, ca doar de aceea ne-am dorit democratie) normalitate, bunatate, integritate, verticalitate, curaj, legalitate, constitutionalitate…etc!
  Cunosc functionari publici, care nu indraznesc sa-si exprime pareri personale (… Vezi mai multexperiente) legate de maghiari, tigani, homosexuali. Putem sa spunem ca “britanicii” sunt asa, ca “bulgarii” fac asta, ca la “greci” am patit nu stiu ce…
  Dar nu putem exprima dezaprobArea personala legata de casatoriile intre homosexuali si adoptia de catre aceasta pseudofamilie :)) a copiilor?!…
  Nu putem spune ca maghiarii nu vor sa ofere informatii in limba romana, daca suni la o primarie din Covasna si Harghita?!…
  Nu ne putem amuza (strict ca opinie ce tine de gustul fiecaruia) de portul traditional tiganesc, care si astazi este pastrat cu sfintenie si aratat prin marile centre comerciale din Bucuresti de catre vajnicii palarieri mustaciosi, cu camasi lucitoare si vestute de piele si de catre insotitoarele lor, inflorate, aurite, cu coditele impletite dar care lasa expuse frumusetea de urechiuse clapauge incercelate maxim?!…
  A cui opinie personala a ajuns discriminata??
  A cui libertate de exprimare a ajuns total ingradita??
  Nu oare a noatra, a majoritarilor de orice fel? Prin exprimarea ideilor, nu discriminezi, nu ingradesti drepturi, nu lezezi persoanele, daca o faci intr-un mod decent si cu cuvinte ce nu tin de sfera injuraturilor. Pana la urma, Se fac atatea bancuri despre blonde…ca ar trebui sa existe un CNCD din asta special infiintat si sponsorizat de catre firmele producatoare de vopsea de par…special pentru ele :))).
  Am ajuns incet si sigur tara ABSURDULUI….

 12. Iulian Stoian said

  am June 4 2010 @ 8:46 am

  Carmen T. Gheorghe: CNCD este ‘creatia’ Uniunii Europene, stimata doamna, care fireste, “uraste Romania”, insa uraste sincer Romania rasista, xenofoba, homofoba, sexista si, in general, Romania intoleranta. Dar nu va grabiti sa va indreptati sagetile catre un sistem institutional impersonal: Romania este, in fapt, a douazecisisaptea parte din UE. … Vezi mai multAsadar,

  V-ati dorit, ca toti mioriticii din tara asta, sa ajungeti sa folositi beneficiile care decurg din cetatenia europeana, insa nu dati doi bani pe valorile europene care vin “la pachet” cu pasaportul catre civilizatie. Nu le cunoasteti si, de buna seama nu aveti cum sa le fi internalizat. Insa ignoranta nu va este imputabila in totalitate. Dupa cum nici ipocrizia nu va poate fi imputata. Si eu, si dv. suntem produsul a unui proces de spalare de creier in sistemul comunist, care ne-a refuzat dreptul de a fi expusi la diversitate, ne-a depersonalizat, asimilat si digerat si defecat constiintele. Fireste, nu este nici vina mea, nici a dv. ca in Romania “destinul muierii se implineste la coada cratitei, dupa ce intoarce smerita obrazul sa primeasca ceea ce cauta cu lumanarea”, ca “tigancile sunt imputite”, iar “poponarii ameninta valorile familiei mioritice multiseculare”, ca “blondele sunt, invariabil, cu un IQ variabil”, ori ca “ungurii vor sa ne fure Ardealul”, sau ca “evereii mananca copii”, si as putea continua cu stereotipurile si prejudecatile atat de dragi acestei populatii mioritice multimilenare si extrem de tolerante”, nu-i asa?

  Este “vina” muierii/blondei/tigancii/poponarului/etc. ca respira acelasi amestec de azot, oxigen si gaze rare cu dv. Si, pentru ca ei/ele au existat si in trecut, alaturi si cei cu mentalitatile dv., avem acum ‘privilegiul’ sa ne amintim din cand in cand de Holocaust, deportari, pogromuri, sa asistam impasibili la violenta domestica, sa complotam tacit si tacut la sterilizari fortate ale femelilor, sa privim ca pe un divertisment evacuarile fortate in mijlocul iernii si alte atrocitati din acelasi registru. Toate facute de “tolerantul popor mioritic”, care trebuie sa fie luat drept model in regiune despre cum gestioneaza problema minoritatilor”…

  Ar fi atat de multe de adaugat, insa ma opresc aici pentru moment…

 13. Tina Sava said

  am June 4 2010 @ 8:47 am

  ”Valorile europene care vin la pachet cu pasaportul catre civilizatie” gen : casatoriile si apoi adoptiile de catre cuplurile de gay, droguri, armament, trebuie luate cum ziceti dvs la pachet!? De ce trebuie sa le luam si pe acestea? Cine beneficiaza de ele? Cine beneficiaza de faptul ca a fi gay e o moda. Copii nostri? Copii dumneavoastra … Vezi mai multdomnule Iulian Stoian?

  Am prieteni gay dar nu isi manifesta aceasta apartenenta si nu o transforma in frivol facand parada pe strazi si urland ”Sunt mandra ca sunt lesbianca! ”

  Nu spun ca oamenii ar trebui sa fie intoleranti si ca diversitatea trebuie ucisa, dar nici nu e cazul sa ne batem cu pumnii in piept ca folosim alte orificii.

  Ce-ar fi daca femeile pe care le doriti dumneavoastra integrate in sistemul european de valori la pachet, ar lasa mancarea pe foc si copiii cu hainele murdare ca sa faca parada pe ulitele satelor strigand ca ele sunt madre de faptul ca sunt aprige la felatie?

  Nu mai incercati sa impuneti cu forta ”valorile europene la pachet”. Daca vin la pachet au in interior un cal troian, iar noi ne vom lupta sa-i invatam pe copii nostri sa nu strige ca sunt gay. Daca vor fi, vor fi, dar nu e un motiv sa-si declare apartenenta sexuala.

  Merg pe idea ca nu aveti copii domnule Iulian Stoian, ca daca ati avea v-ati uita atent in pachet ca sa va protejati copii de jucarii erotice despre care n-au nevoie sa stie pana nu devin adulti si-si cumpara ei daca vor considera necesar.

  Si sa stiti ca nu suntem spalati pe creier! Spalati pe creier sunt cei care au last putin cate putin garda jos si si-au ulcerat coloana vertebrala si au renuntat sa mai creada in barbat si femeie si in familie.

  Si sa stiti ca tigancile sunt imputite cu adevarat si meseria lor e sa fure , sa insele,si sa minta. Si tiganii nu sunt Romani. Sunt tigani.

  Si daca Romania nu e destul de toleranta pentru gustul dumneavoastra , lumea e larga.

  Dar nu mai incercati sa schimbati ce este bun la poporul Roman. Daca tot va place schimbarea,incercati sa schimbati ce e rau.Incercati sa claditi, dar nu pe nisip si nu din nisip!

 14. Iris Pur said

  am June 4 2010 @ 8:47 am

  Oameni buni ! Treziti-va ! UE este o MARE TZEAPA !! PRACTIC acum platim x2 IMPOZITE: odata statului roman, si inca odata UE ! 2 miliarde EU dam la UE, FARA CA EI SA AIBE VREUN PROIECT, pentru banii astia ! Dar daca ne dau inapoi 2 sau 3 mil. noi trebuie SA AVEM PROIECTE.. pentru BANII NOSTRI !!!

 15. Monica said

  am June 4 2010 @ 11:00 am

  de ce:
  De ce noi nu avem voie sa ne iubim tara decat pe ascuns, ca o fapta de rushine? La orice declaratie sincera si dezinteresata, la orice gest de patriotism se reped stoluri intunecate sa sfasie cu ghearele si dintii, sa ironizeze, sa spurce!In “States” iti poti iubi tara in gura mare si nimeni nu se mira….la noi nici in shoapta…
  Britanicii sunt conservatori ca natie dar nimeni n-are nimic impotriva..pot sa-si pastreze valorile si traditiile nestanjeniti…romanii trebuie sa ia ” la pachet” tot felul de “valori” opuse traditiilor lor, altfel…De ce n-am fi si noi conservatori?
  Cine vrea sa ne schimbam pana la anihilare? Cine vrea sa nu mai fim? De ce noi?
  Te iubesc Romanie, asa amarata cum esti!

 16. DOCUMENTE ! Roman nevazator discriminat de Banca Transilvania, este discriminat si sfidat a doua oara la Consiliul National pentru Combaterea [ sic!] Discriminarii l | Urban Iulian said

  am June 4 2010 @ 3:30 pm

  […] Limba oficiala de stat in Covasna e maghiara! Limba romana are acelasi statut cu limba engleza! (17)Tiganii m-au biruit ; Tapalaga a devenit idolul tiganilor, dupa ce maghiarii si pedelistii din CNCD … (15)Iata cele doua proiecte de legi anti-criza propuse de Guvern (14) var so = new […]

 17. Tiganii m-au biruit ; Tapalaga a devenit idolul tiganilor, dupa ce maghiarii si pedelistii din CNCD au hotarat ca senatorul-gagiu nesimtit Urban i-a discriminat pe tigani, avand un discurs anti-tiganesc ! | Ilfovul nostru said

  am June 4 2010 @ 3:42 pm

 18. gygy said

  am June 8 2010 @ 4:13 pm

  Dan Tapalaga e un CABOTIN, dupa cum sugereaza si numele. Romania e plina de golani si derbedei politici ! Cine mai stie cine sunt tatii lor ?!

 19. Declar raspicat : NU voi vota pentru ca Istoria si Geografia sa se predea in maghiara; Comisia Juridica din Senat a eliminat privilegiile platite din bani publici pentru invatamantul privat | Urban Iulian said

  am June 8 2010 @ 4:58 pm

  […] bugetarii români: AC/DC – „ar?i“ la buzunar cu 2000 de euro de angaja?ii V?mii N?dlac (23)Tiganii m-au biruit ; Tapalaga a devenit idolul tiganilor, dupa ce maghiarii si pedelistii din CNCD … (18)Locuri de parcare furate (17)Vreti cetatenie ungara, plecati in Ungaria! Slovacia ii da cu flit […]

 20. Parlamentar roman cu demnitate nationala: Senatorul PDL Iulian Urban, impotriva predarii Istoriei si Geografiei Romaniei in limba maghiara! | NapocaNews said

  am June 8 2010 @ 9:56 pm

  […] ] ma condamna pentru ca discriminez minoritatile pentru ca le-am oferit locuri de munca [ vezi aici http://www.urbaniulian.ro/2010/06/02/tiganii-m-au-biruit-tapalaga-a-devenit-idolul-tiganilor-dupa-ce…, insa noi ce sa facem ? Sa ne calcam pe constiinta pentru ce ? Pentru cine ? Pentru unii care […]

 21. Primaria din Milano construieste un zid impotriva “invaziei” tiganilor romani | Urban Iulian said

  am June 9 2010 @ 4:43 pm

  […] bugetarii români: AC/DC – „ar?i“ la buzunar cu 2000 de euro de angaja?ii V?mii N?dlac (23)Tiganii m-au biruit ; Tapalaga a devenit idolul tiganilor, dupa ce maghiarii si pedelistii din CNCD … (20)Locuri de parcare furate (20)Declar raspicat : NU voi vota pentru ca Istoria si Geografia sa se […]

 22. stefan said

  am June 9 2010 @ 6:53 pm

  Dle. Urban va sustin in toate actiunile dvs. cu stima MS.

 23. roman -comentariu a fost sters de pe Hot News dupa ce il afisase said

  am June 9 2010 @ 7:16 pm

  Dle D,T. va invit sa faceti un reportaj despre distrugerile permanente ale mobilierului public,mizeriile de pe domeniul public,circulatia carutelor pe drumurile publice si in parcurile Bucurestene,contrabanda cu tigari si lucruri furate sub nasul politiei MAI si a politiei comunitare din zona Obor,a chiolhanurilor cu gratare si bere din parcurile Bucurestene,a pescuitului ,scaldatului si vanatoarea de rate salbatice pe lacurile capitalei sub privirea neputincioasa a agentilor de la diverse firme de paza cara sunt in parcuri doar pe posturi pur decorative,interminabilele manele ce rasuna permanent in cartierele de blocuri ,acapararea pietelor de legume si fructe prin alungarea producatorilor si controlul preturilor a tot ce misca in piete.
  Mafia cimiterelor care a ingustat aleile principale pana la disparitie pentru crearea de noi locuri pentru categoria de clienti care au ridicat uriase chiciuri aceiasi care ridica pagode cu turnulete in cartiere residence.
  Casele de pariuri.casele de amanet,salile de jocuri cat impozit varsa la stat?
  Cat primesc de la stat cheltuieli de asistenta si cu ce participa aceste categorii la bugetul de stat,problemele sunt imense dar va faceti ca nule vedeti.

 24. roman said

  am June 9 2010 @ 7:34 pm

  Dle. senator propun sa deschideti o lista petru a crea o ASOCIATIE care sa reprezinte si sa apere in fata statului roman,cetateni ce cad victime ale clanurilor de interlopi sau trecem la organizare proprie daca statul nu mai este capabil sa asigure apararea libertatilor cetatenesti

 25. Comentarii de pe Hotnews [ savuroase ] said

  am June 10 2010 @ 2:28 pm

  Comentariul va fi vizibil dup? validarea de c?tre editorul site-ului.

  V? mul?umim.

  Comentariul nu a putut fi salvat din cauza unei erori pe server.
  Toate câmpurile sunt obligatorii.
  Daca nu sunte?i înregistrat, comentariul dumneavoastr?
  va ap?rea cu sufixul ‘Anonim’.

  Nume

  Adresa e-mail

  Subiect
  Comentariu

  Avertisment: Autorul comentariului va fi singurul responsabil de con?inutul acestuia ?i î?i va asuma eventualele daune, în cazul unor ac?iuni legale împotriva celor publicate.
  adaugare comentariu
  [
  28 comentarii

  *
  +17 (25 voturi)
  Dan Tapalaga….. (Miercuri, 9 iunie 2010, 16:23)

  eu [anonim]
  …te credeam om serios. Te dai de partea “minoritarilor” care ne strica imaginea pe oriunde la calca piciorul.
  D-ar mai fi trait Maresalul……ce bine o duceam acum
  raspunde trimite
  o
  -9 (11 voturi)
  acum am inteles (Miercuri, 9 iunie 2010, 17:30)

  ZEUS [utilizator] i-a raspuns lui eu
  daca eram intr-o tara normala autorul sintagmei ‘tiganca imputita’ ar fi disparut in cosul de gunoi al istoriei.
  la noi a fost fotat cu sarg.
  bravo lui. omul a stiut sa se pozitioneze. a ales sa demonstreze ca nu e de dreapta ci de extrema dreapta si a prins. bravo lui.
  de data asta, nu pot decat sa-l felicit.
  acum am inteles ca a fost magistral atunci – s-a facut doar ca sterge inregistrarea ca prinda la populatia romana – majoritar extremista
  raspunde trimite
  +
  +10 (10 voturi)
  domnu’ Zeus Soros (Miercuri, 9 iunie 2010, 18:05)

  zz [anonim] i-a raspuns lui ZEUS
  du-te in Franta, Italia, Germania, Spania, Finlanda, UK, si intreaba locuitorii acelor tari care e parerea lor despre “romanii” care le “viziteaza” tarile.

  ai sa constati “cu surpindere” ca toata europa de vest ne considera o tara de cersetori ambulanti si au sa te intrebe stupefiati: “Romania e o tara? Traiesc oameni acolo?”

  dupa ce ai facut ce ti-am zis mai sus, aduna toti tiganii aia de care iti ziceam mai sus si pupa-i undeva, da-le tu bani, de mancare si tot ce vrei ca sa se duca in alte tari sa te faca de c***t.

  nu am nimic cu tiganii in particular, in schimb am mare problema cu cei care “sunt pe trepetele fiecarui muzeu din europa de vest, si nu sunt acolo ca sa viziteze muzeul”, cum spunea odata un anumit roman.

  in rest pot spune ca esti un mason ipocrit platit sa scrie pe forumuri.
  raspunde trimite
  +
  +5 (5 voturi)
  hai tai-o (Miercuri, 9 iunie 2010, 20:21)

  MirceaA [utilizator] i-a raspuns lui ZEUS
  ia-te de mana cu Nutu Camataru, cu Vanghelie si cu cersetorii obraznici de pe strazi. Aia e lumea ta.
  raspunde trimite
  *
  +17 (21 voturi)
  Sunteti atat de ocupati … (Miercuri, 9 iunie 2010, 16:40)

  PuYa [utilizator]
  … sa protejati imaginea si drepturile minoritatilor, ca de noi, majoritatea, uitati cu totul. Noi nu avem dreptul la inagine ? Dreptul la proprietate ? Dreptul la viata ? Cu ce suntem noi de vina ca o minoritate ni le ia pe toate ? Pe noi cine ne apara ?
  raspunde trimite
  *
  -10 (14 voturi)
  Ciudat! (Miercuri, 9 iunie 2010, 16:41)

  gigi [anonim]
  Cata vreme acest senator PDLa avenit cu totr felul de idei nastrusnice, a fost laudat. Cand a declarat ca l-a vazut pe Prostanac accidentand o baba pe trecere, a fost laudat.
  Cand a criticat PD, brusc, apare o “condmanare”!
  raspunde trimite
  *
  +8 (14 voturi)
  minoritarii ni se urca in cap. (Miercuri, 9 iunie 2010, 17:03)

  mircea [anonim]
  Cu sprijinul unor ziaristi dusi cu pluta,ajung minoritatile sa ni se urce in cap si sa faca de ras tara.Halal ziaristi romani.Intradevar,parca ne trebuie un maresal ca Antonescu sa le bage mintile in cap.Romanii ar trebui sa-i traga cateva suturi lui Dan Tapalaga,pentru-ca prea promoveaza atitudinile antiromanesti si antinationale.
  raspunde trimite
  *
  +6 (8 voturi)
  multzumesc mou frate dan (Miercuri, 9 iunie 2010, 17:17)

  dan tzigan [anonim]
  in sfarsit am gasit pe cineva care sa ne slujeasca si pe noi mou, multzamesc mou . ca romanii nu ne mai suporta si e foarte porniti impotriva la noi , mou. ai fost azi si tu mou la fratele nostru mou cand s a urcat pa cal mou dupa ce a iesit de la parnaie , mou? a fost tare frumos mou . el si altii ca noi mou nu e vinovati ca ce facem noi , mou e normal dar la romani nu le place mou. si sa nu mai spuneti ca suntem rromi mou ca in toata europa ni se spune tzigani mou si noi nu ne suparam dar in tara la voi facem asa ca sa planga unul ca tine da cat da tare suntem oropsiti mou. sa traiesti frate dan si nu intaleg da ce s a terminat serialul ala bun cu STATE mou , fa ceva si porneste l iara mou ca tare cu invataminte a fost pantru noi , mou! merçi mult , mou!
  raspunde trimite
  *
  +7 (7 voturi)
  parca acest cncd (Miercuri, 9 iunie 2010, 17:19)

  bec [utilizator]
  era neconstitutional.
  Oricum Tapalaga a pierdut mult in ochii mei cu ocazia asta. Putea gasi altceva ca sa-l atinga pe Urban daca asta era problema. Dar sa te folosesti de criptomunismul numit politica corecta mi se pare de neiertat, credeam ca e ceva tipic penelist.
  Are probleme de discernamint domnul Tapalaga, probabil din cauza studiilor de jurnalism.
  Daca in ”discriminarea” tiganilor sta problema Romaniei, atunci cineva greseste profund. Si cred ca nu eu si altii ca mine gresim.
  raspunde trimite
  *
  +8 (8 voturi)
  Tiganii (Miercuri, 9 iunie 2010, 17:27)

  ion [anonim]
  Ii urez d-lui Tapalaga (pe care sincer il consider un ziarist de valoare) sa aibe de-a face cu tuciurii (tiganii nostri). Pe urma sa ne impartaseasca impresiile…. desigur sunt si tigani care isi vad de treaba si nu avem ce sa le reprosam. Din pacate cu o floare …… (vreau sa spun casunt f. putini in situatia asta)
  raspunde trimite
  *
  +9 (9 voturi)
  execut tiruri cu arma la cerere (Miercuri, 9 iunie 2010, 17:28)

  antonescu ion (maresal in retragere) [anonim]
  sa vii tapalaga cu 100 ml de sange pentru a stabili arborele tau genealogic cu toate ramurile si crengile lui si o declaratie pe proprie raspundere ca esti sanatos mintal
  raspunde trimite
  *
  -1 (1 vot)
  eu (Miercuri, 9 iunie 2010, 17:34)

  laur [anonim]
  Tot eu
  raspunde trimite
  *
  +8 (8 voturi)
  adica vreti sa spuneti (Miercuri, 9 iunie 2010, 17:37)

  kalu [anonim]
  tigani, cocalari, magraoni? Orice ati face, nu ne veti forta niciodata pe noi romanii sa iubim niste izme nenorocite care vin cu calul la iesirea din parnaie de zici ca sunt Harap Alb. Niste jegosi si la propriu si la figurat. P.S – nu le mai spuneti “romi” ca acest cuvant nu exista in DEX. Spuneti-le cocalari mai bine.
  raspunde trimite
  *
  +7 (7 voturi)
  Slugile lui Soros au castigat prima runda. (Miercuri, 9 iunie 2010, 17:45)

  marius [anonim]
  Discriminare? Pai eu zic sa condamnam si cifrele din statistici care arata ca majoritatea populatiei de tigani din Romania (si din Europa) nu munceste ci se ocupa cu cersetoria si furaciunea.
  Iar domnului Tapalaga ii propun sa-si faca un magazin si o vila frumoasa langa o comunitate de “discriminati”, sa-si parcheze masina acolo, sa-si lase prietena/sotia/fiica sa se intoarca mergand pe jos singurica pe inserat pe langa “palatele” cu turnulete si, dupa ce a facut toate aceste lucruri vreme de minimum un an, sa vorbeasca in cunostiinta de cauza despre “discriminarea etniei” tiganesti.
  Pana nu face asta, dl. Tapalaga nu e decat un alt gurist ONG-ist de pe filiera Soros, care vorbeste in necunostiinta de cauza, refuzand sa recunoasca realitatea sociala din Romania.
  raspunde trimite
  *
  -4 (10 voturi)
  bravo, tapalaga (Miercuri, 9 iunie 2010, 17:50)

  anabella [anonim]
  nu inteleg de ce va luati de tapalaga: daca decizia cncd a confirmat ca el a avut dreptate, unde e problema? urban si-a construit imaginea de lupotator pt dreptate si tocmai el este cel care face uneori nedreptati, deci subiectul este indreptatit. tiganii, ca si romanii, au metehnele lor. faptul ca noi suntem mai multi nu inseamna ca avem mereu dreptate!
  raspunde trimite
  *
  +7 (9 voturi)
  Acum il voi vota pe Urban (Miercuri, 9 iunie 2010, 17:50)

  Un roman, nu tapalag, nu ciutac [anonim]
  E incredibil ca un avorton semi-doct, din cauza incapacitatii evidente de a intelege diferenta unui “i” in plus (Urban nu articulase “tigani”, se marginise la a evoca numele generic al etniei din care faceau parte ucigasii) permite unor oameni care urasc romanii si Romania sa mai astearna un strat de noroi pe imaginea tarii si parlamentului.
  In felul asta, popa Tokes va avea inca un exemplu de “rasism” de pus in dosarul cu care umbla pe la usile UE in speranta sa dovedeasca ca “romanii e rasisti cu extrem de pasnicii maghiari din Romania”!
  Tapalaga, Tokes, Gutza si Salam, aceeasi lupta, fiecare cu ce poate, intru distrugerea Romaniei!
  D-le Tapalaga, sa dea “soarta”, divinitatea, norocul, etc, sa aveti parte de “cumsecadenia” unor tigani, ca oricum de aceea romanilor nu va pasa!
  raspunde trimite
  o
  +8 (10 voturi)
  Nu-i mai suport pe tigani (Miercuri, 9 iunie 2010, 18:27)

  Un loser [anonim] i-a raspuns lui Un roman, nu tapalag, nu ciutac
  Nu stiu daca am dreptate dar pur si simplu parca romanii sunt din ce in ce mai putini iar tiganii parca sunt peste tot. Imi pare rau sa vad cum in fiecare zi suntem umiliti la noi in tara de aceasta specie de magraoni , din pacate prea putini romani riposteaza si pe masura ce ii lasam asa or sa ajunga sa ne domine si sa fim minoritari la noi in tara . Nu inteleg de ce televiziunile promoveaza cultura tiganeasca , peste tot le sunt aparate “drepturile” , cu ce contribuie acesti indivizi in societatea noastra ? . Fac cate 5-10 copii ca sa primeasca alocatia pentru copil ,nu se duc la munca iar copii ii baga la furat si la cersit . Cand exista cineva care pune problema tiganilor – problema fiind una reala este amendat sau trimis in judecata pentru rasism .. etc , nu inteleg de ce ne lasam umiliti , chair nu putem sa ne unim fortele si sa protestam impotrija tiganizarii si manelizarii acestei tari . Romani nu va mai lasati calcati in picioare de acesti tigani , luati atitudine si educati-i si pe altii sa reactioneze si mai mult ca sigur ca vom reusi sa schimbam noi ceva daca autoritatile nu sunt in stare sa ia masuri .
  raspunde trimite
  *
  +1 (3 voturi)
  tiruri zici? (Miercuri, 9 iunie 2010, 18:03)

  tiganca [anonim]
  acum nu mi e frica , degeaba faci tu acum tiruri la cerere, maresale! acum nu mi e frica de legi si politie , daramite de tine. ha ha ha , va ti gasit voi rromanii sa ne speriati.” rromanii ” se scrie cred sau (inca) nu?
  raspunde trimite
  *
  +6 (8 voturi)
  Vai, domnu’ Tapalaga, (Miercuri, 9 iunie 2010, 18:10)

  triciupa [anonim]
  zau ca nu inteleg ce v-a apucat! Pot intelege ura fata de politicieni pentru ca la randul meu ii dispretuiesc (nu-i urasc, ura e rezervata pentru marii ticalosi si aceia nu sunt politicienii) dar sa ajungeti pana acolo incat sa va vopsiti in iubitor de tigani doar pentru a-i trage o copita (binemeritata) in bot lui Urban, zau ca e prea mult! Atitudinea politically-correct in general si apararea, vezi-doamne, a tiganilor in special reprezinta culmea ipocriziei, e identica intru totul cu iubirea de popor a politicienilor. Sau poate nu sunteti ipocrit? Poate chiar va place jegul, ciordeala, maneaua? Mister!
  raspunde trimite
  *
  +6 (6 voturi)
  jos cenzura hot news (Miercuri, 9 iunie 2010, 18:15)

  roman [anonim]
  vine si ziua cand se vor apara singuri oamenii de buna credinta de “discriminatii” pe care ii pupati in dos cu atat sarg.
  Roata istoriei nu sta pe loc poate se dezleaga mainile politiei ,atunci aflam si cine are interesul sa apere aceste clanuri de infractori.
  raspunde trimite
  *
  +4 (4 voturi)
  rromania (Miercuri, 9 iunie 2010, 18:36)

  cocalar dan [anonim]
  parca asa se scrie , sau (inca ) nu? sa traiesti frate dan ca mult bine ne faci tu ! sa fii alaturi de noi la referendumul de schimbare al numelui tarii voastre in RROMANIA
  raspunde trimite
  *
  +7 (7 voturi)
  victoria a la Pyrus (Miercuri, 9 iunie 2010, 18:47)

  roman [anonim]
  Dle D,T. va invit sa faceti un reportaj despre distrugerile permanente ale mobilierului public,mizeriile de pe domeniul public,circulatia carutelor pe drumurile publice si in parcurile Bucurestene,contrabanda cu tigari si lucruri furate sub nasul politiei MAI si a politiei comunitare din zona Obor,a chiolhanurilor cu gratare si bere din parcurile Bucurestene,a pescuitului ,scaldatului si vanatoarea de rate salbatice pe lacurile capitalei sub privirea neputincioasa a agentilor de la diverse firme de paza cara sunt in parcuri doar pe posturi pur decorative,interminabilele manele ce rasuna permanent in cartierele de blocuri ,acapararea pietelor de legume si fructe prin alungarea producatorilor si controlul preturilor a tot ce misca in piete.
  Mafia cimiterelor care a ingustat aleile principale pana la disparitie pentru crearea de noi locuri pentru categoria de clienti care au ridicat uriase chiciuri aceiasi care ridica pagode cu turnulete in cartiere residence.
  Casele de pariuri.casele de amanet,salile de jocuri cat impozit varsa la stat?
  Cat primesc de la stat cheltuieli de asistenta si cu ce participa aceste categorii la bugetul de stat,problemele sunt imense dar va faceti ca nule vedeti.
  raspunde trimite
  *
  +4 (6 voturi)
  mai bine emigram (Miercuri, 9 iunie 2010, 19:08)

  Me again [anonim]
  Mai bine emigram , incep sa cred ca nimic nu se va schimba in bine in aceasta tara unde infractorii sunt ridicati in slavi si idolatrizati de toti cocalarii , toti vor sa ajunga smecheri pentru ca ei sunt dati ca exemplu la televizor si in media in general , pe undeva este si normal ca ei vor sa ajunga ca acesti cocalari interlopi pentru ca se voede foarte clar ca nimeni nu ia atitudine impotriva lor , legea nu se aplica si pentru ei , politie mai slaba ca la noi nu cred ca exista , nu inteleg de ce nu le sunt luate averile la control asa cum se intampla in orice tara civilizata . Imi pare rau pentru aceasta tara care se duce pe apa sambetei din cauza celor care ne conduc , exista printre noi si multi oameni care vor sa schimbe ceva dar ei nu au pile si nu pot ajunge in functii de conducere pentru ca nu fac parte din aceasta mafie care ne conduce . Rusine sa le fie celor care sunt la conducerea acestei tari dar si televiziunilor care ii promoveaza pe acesti cocalari in fiecare zi . Suntem fara speranta din pacate si daca si speranta a murit mai bine emigram undeva unde nu se intampla cea ce se intampla in Romania , vezi cum interlopii sunt eliberati cu cai si porumbei de parca sunt niste cenusarese . Mi-e scarba de tot ce se intampla ……..rusine Romania ca ai ajuns cea ce esti astazi !!!!
  raspunde trimite
  *
  +4 (6 voturi)
  si Hotnews.ro a facut plangere? (Miercuri, 9 iunie 2010, 19:33)

  V [anonim]
  “…dupa ce la cererea lui personala si a Hotnews.ro”? Ce interes are hotnews sa ia partea tiganilor in cazul asta, cand e evident si pentru un orb cate necazuri ne sunt provocate de indivizii astia? A spune adevarul in privinta asta cum incearca dl. Orban, e chiar atat de grav? Astept sa vad daca chiar e adevarat, ar fi de-a dreptul dezamagitor. In orice caz, Bravo d-le Orban!. Hahalerele de la CNCD (alti trantori care se bat de musca si le dau din cand in cand romanilor cate una peste ceafa, pe cheltuiala lor) nu au facut decat sa va creasca popularitatea. Tineti-o tot asa si nu o sa aveti probleme la alegerile viitoare.
  raspunde trimite
  *
  +4 (6 voturi)
  Rusine DT! (Miercuri, 9 iunie 2010, 20:00)

  costin [anonim]
  Sa-ti fie rusine DT! Ma intreb daca ai ajuns pe statul de plata al vreunui bastan sau esti pur si simplu prost. Tiganii isi bat joc de romani pe fata in propria lor tara, isi bat joc de lege si de civilizatie, iar cand sunt trasi la raspundere joaca cartea rasista. Si mereu se gasesc niste cozi de topor (romani) sa-i apere pe bietii discriminati! DT, inca o data, esti un gunoi.
  raspunde trimite
  *
  -3 (5 voturi)
  Ce l-a apucat (Miercuri, 9 iunie 2010, 21:18)

  Pantera Roz [utilizator]
  pe Tapalaga?!Musca mana care-l hraneste?!
  raspunde trimite
  *
  -2 (4 voturi)
  Ingrozire (Joi, 10 iunie 2010, 0:38)

  coolerkman [utilizator]
  Lungul sir de comentarii vitriolice si rasiste mi-au dat cosmaruri… sper sa fie datorate unui efect ciudat de selectie statistica, care face ca la ora respectiva sa se bage internet la un sanatoriu pt deranjamente sociopatice. Sper ca problemele personale ale celor care au postat dezgustator mai sus sa nu fie simptomatice pt populatia tarii. In orice tara civilizata care a votat legi anti-discriminatorii s-ar fi intamplat la fel: DT si-a facut datoria de jurnalist, organismul legal s-a sesizat si i-a dat dreptate. Punct.
  raspunde trimite
  *
  +1 (1 vot)
  ce bine ar fi fara tigani ! (Joi, 10 iunie 2010, 0:46)

  Marius [anonim]
  ala cu “mou”, unde muncesti?!…..sunt tare curios unde semnezi tu condica….ce anume stii tu sa faci astfel incat sa fii remunerat si sa-ti permiti sa traiesti…sa bagi in burta aia cat un butoi….astept raspuns !
  raspunde trimite

 26. rtv said

  am June 10 2010 @ 2:29 pm

 27. ROMANIA VA DEVENI GROAPA DE GUNOI ETNIC A EUROPEI! (1) | AlterMedia România (fondat? 2002) said

  am October 14 2010 @ 10:47 pm

  […] românii au ajuns s? fie da?i în judecat? de ?igani pentru c? îi „discrimineaz?“ – cazul senatorului Iulian Urban fiind aproape la fel de notoriu ca al pre?edintelui Traian B?sescu! Dar când li se dau locuri […]

 28. ROMANIA VA DEVENI GROAPA DE GUNOI ETNIC A EUROPEI! (1) | Curentul International said

  am October 16 2010 @ 9:00 pm

  […] românii au ajuns s? fie da?i în judecat? de ?igani pentru c? îi „discrimineaz?“ – cazul senatorului Iulian Urban fiind aproape la fel de notoriu ca al pre?edintelui Traian B?sescu! Dar când li se dau locuri […]

 29. ROMÂNIA VA DEVENI GROAPA DE GUNOI ETNIC A EUROPEI! (1) | Urban Iulian said

  am October 18 2010 @ 12:11 am

  […] […]

 30. ROMANIA VA DEVENI GROAPA DE GUNOI ETNIC A EUROPEI! (5) | AlterMedia România (fondat? 2002) said

  am October 18 2010 @ 1:56 am

  […] [114] Iulian Urban, „Consiliul pentru Combaterea Discrimin?rii func?ioneaz? în afara legii“, 5 noiembrie 2009, pe http://www.urbaniulian.ro/2009/11/05/consiliul-pentru-combaterea-discriminarii-functioneaza-in-afara-legii/; vezi ?i http://www.urbaniulian.ro/2010/06/02/tiganii-m-au-biruit-tapalaga-a-devenit-idolul-tiganilor-dupa-ce…. […]

 31. ROMÂNIA VA DEVENI GROAPA DE GUNOI ETNIC A EUROPEI! (1) | Ilfovul nostru said

  am October 18 2010 @ 9:43 pm

  […] românii au ajuns s? fie da?i în judecat? de ?igani pentru c? îi „discrimineaz?“ – cazul senatorului Iulian Urban fiind aproape la fel de notoriu ca al pre?edintelui Traian B?sescu! Dar când li se dau locuri […]

 32. Wikileaks.ro said

  am January 20 2011 @ 10:10 am

  WikiLeaks.ro il invita pe dl Urban sa VADA… ( daca pana acum nu a VAZUT) cu cine lucreaza si din ce partid face parte…. PDL… partidul care ne-a distrus tara. Dle Urban, cititi va rog documentele publicate pe Wikileaks.ro

 33. România in pericol etnic. Cum se distruge Statul National (1) | Web Design Zone - Blog said

  am April 2 2011 @ 12:27 pm

  […] […]

 34. România in pericol etnic. Cum se distruge Statul National | TubeClip Helpers said

  am February 21 2012 @ 5:15 pm

  […] […]

 35. ROMANIA VA DEVENI GROAPA DE GUNOI ETNIC A EUROPEI! (1) | NewsInfo1000 said

  am May 31 2013 @ 11:41 pm

  […] românii au ajuns s? fie da?i în judecat? de ?igani pentru c? îi „discrimineaz?“ – cazul senatorului Iulian Urban fiind aproape la fel de notoriu ca al pre?edintelui Traian B?sescu! Dar când li se dau locuri […]

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: