Dumnezeii Romaniei !

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=44988
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


5 Comentarii pana acum»

 1. asistentapentruconsumatori.ro said

  am April 23 2010 @ 2:06 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 2. vrajitorul.eu said

  am April 23 2010 @ 2:07 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. CIRCOTEL said

  am April 24 2010 @ 5:18 am

  ARE CINEVA INTERESUL SA AVEM O JUSTITIE FUNCTIONALA SI CORECTA, IN AFARA DE OMUL DE RIND? DUPA CE 20 DE ANI CLASA POLITICA S-A FOLOSIT DE ASERVITII DIN JUSTITIE, ACUM NU POATE SA LE TAIE RADACINILE, PENTRU CA SE STIU PREA MULTE LUCRURI.DECI, NU SE POATE SCHIMBA NIMIC PROFUND IN ROMANIA PINA NU SE SCHIMBA DIN TEMELII ACTUALA CLASA POLITICA.ACUM TOTUL ESTE O ILUZIE A SCHIMBARII.

 4. Gopo said

  am April 24 2010 @ 7:02 pm

  In afara celor 9, fiecare judecator, care da o decizie irevocalila, este unul mai mic si( cele le mai place!) inamovibil.

  Trebuie facut ceva cu inamovibilitatea asta domnule senator, ca altfel astia ne ingroapa, daca nu vor incepe sa-i ingroape justitiabili cinstiti din tara asta.

 5. CORNELIA GALAVAN said

  am May 27 2010 @ 11:42 am

  RECORD PENIBIL SI INUMAN IN JUSTITIA ROMANA – 13 ANI DE JUSTITIE IN CARJE PENTRU UN ACCIDENT RUTIER !
  MAI BINE MUREAM IN ACCIDENT DECAT SA AM INCREDERE IN MAGISTRATI IN ROMANIA CEA MAI CORUPTA TARA DIN EUROPA..
  ‘ASASINI AI SOSELELOR DORMITI LINISTIT. JUSTITIA VA VEGHEAZA SOMNUL’ ACESTA A FOST MOTTO-UL PRIMEI EDITII A PROIECTULUI ‘ LACRIMA RUTIERA ‘ CE A AVUT LOC IN 2001.
  IN ROMANIA NU EXISTA O JUSTITIE REALA A TRAGEDIILOR RUTIERE. INTR-UN AN DIN 340 DE ‘ASASINI AI SOSELELOR DOAR 20 AU FOST CONDAMNATI LA INCHISOARE, RESTUL AU FOST CONDAMNATI LA … LIBERTATE ?!
  IN ROMANIA NU EXISTA INCA O PRACTICA JUDICIARA UNITARA IN SOLUTIONAREA ACESTOR TRAGEDII FIIND DISPRTUITA VALOAREA UMANA DE CATRE MAGISTRATI AVAND IN VEDERE CA PENTRU FAPTE PENALE MINORE CA PARASIREA LOCULUI ACCIDENTULUI, CONSUMUL DE ALCOOL SAU CONDUCEREA FARA PERMIS CONDAMNA SUTE DE VINOVATI CU EXECUTAREA PEDEPSEI IN PENITENCIAR. DEASEMENI MULTE DOSARE AU FOST MUSAMALIZATE ASA CUM S-A INCERCAT SI IN CAZUL MEU.
  GALA SOCIETATII CIVILE 2010 – SINGURUL PROIECT AL UNEI INFIRME IN CARJE VICTIMA A TRAGEDIILOR ACCIDENTELOR RUTIERE, VICTIMA A UNEI JUSTITII PENIBILE INTR-O TARA PENIBILA CARE UMILINDU-MA MI-A FURAT DEMNITATEA SI DREPTUL LA VIATA.
  Record penibil si inuman in justitie – Implicare civica si publica inedita.
  IERI miercuri 26.05.2010 invitata la Ateneul Roman la Gala Societatii Civile.
  Maine vineri 28.05.2010 prezenta la Tribunalul Bucuresti dupa 13 ani de la accident.
  Proiectul unei infirme in carje victima a unui accident rutier. Initiativa proiectului are la baza coruptia, abuzurile si legislatia ce favorizeaza autorii acestor tragedii precum si indiferenta si pasivitatea statului fata de ‘genocidul rutier’ in care au decedat 60.000 de OAMENI in ultimii 20 de ani.
  Proiectul care se deruleaza anual din 2001 comemoreaza victimele tragediilor rutiere cu ocazia Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Traficului Rutier devansand cu 6 ani initiativa Guvernului in acest sens. Proiectul care a fost apreciat pentru implicare civica de personalitati marcante atat din tara dar mai ales din strainatate cum ar fi presedintele Comisiei Europene Manuel Barroso a fost invitat de catre ONU – OMS a participat la Conferinta Mondiala pentru Siguranta Rutiera ce a avut loc pe 7-8 mai 2009 la Brussels.Proiectul fiind singura invitatie din Romania.
  Dupa aprecieri se pare ca proiectul este mai mult european si chiar mondial decat romanesc.Acest proiect este inedit si datorita faptului ca autoarea lui s-a implicat civic si public intre spitale si instante judecatoresti care nu s-au terminat nici in prezent dupa 13 ani de cosmar petrecuti in ‘malaxorul’ unei justitii de gradante stabilind cu ‘ajutorul’ magistratilor un record penibil in materie in Romania, Europa si chiar in lume avand termen de judecata pe 28.05.2010 la Tribunalul Bucuresti.
  Cu toate toate greutatile datorate infirmitatii si starii de sanatate precare la care se adauga ‘ajutorul statului’ prin diminuarea pensiei de infirmitate cu 15%, voi organiza cea de a-X-a editie a proiectului ‘LACRIMA RUTIERA’ ce va avea loc cu ocazia Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Traficului Rutier ce va avea loc pe 21 noiembrie 2010 in Piata Universitatii din Bucuresti.Cred ca proiectul ‘LACRIMA RUTIERA’ nu este apreciat de institutiile statului abilitate in programul national de siguranta rutiera si datorita faptului ca proiectul sustine ca scaderea in 2009 pentru prima data in 20 de ani se datoreaza in primul rand nu programelor si proiectelor initate de stat ci datorita crizei economece si a consecintelor acestora legate de traficul rutier redus.
  Acest record penibil si inuman realizat in justitie este ‘ meritul ‘ magistratilor in cea mai corupta tara din Europa.
  Actul de justitie mi-a distrus viata mai rau decat accidentul rutier, mai bine muream in accident decat sa am incredere in magistrati si in actul de justitie.
  Dispretuita de magistrati si institutiile statului, apreciata la cel mai inalt nivel de Consiliul Europei si ONU, voi continua derularea proiectului ‘ LACRIMA RUTIERA ‘ ce a anticipat HG. Nr.864/01.08.2007 cu 6 ani comemorarea oficiala a victimelor tragediilor rutiere in Romania !
  MAGISTRATII DUMNEZEI IN ROBA ?
  IN FATA CUI RASPUND MAGISTRATII IN CEA MAI CORUPTA TARA ?
  INJUSTITIA ACCIDENTELOR RUTIER OMOARA OAMENI.
  PEDEPSE PENALE REALE PENTRU ‘ASASINII SOSELELOR’ CARE VOR DUCE INDIRECT LA REDUCEREA ‘MORTALITATII RUTIERE’
  STOP GENOCIDULUI RUTIER !

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: