Banner

Daca refuzi sa iti torni clientii si partenerii de afaceri, statul te amendeaza cu 50000 ron si te baga in faliment ! Iata cum arata o amenda data de Oficiul de Spalare a Banilor, echivalentul salariilor lunare a 50 de romani !

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=44966
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


21 Comentarii pana acum»

 1. C-tin@ said

  am April 23 2010 @ 12:10 pm

  Asadar, daca mai suntem vreo 600000 de firme, pfa=uri, liber intreprinzatori si din asta sa zicem ca 500000 nu au depus hartia asta , inmultit cu valoarea minima amenzii de 15000 ron, va dati seama ca astia de la Oficiu strang 7,5 miliardei lei noi, adica vreo 2 miliarde de euro ??? Bai fratilor , voi va dati seama ????

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am April 23 2010 @ 12:50 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. vrajitorul.eu said

  am April 23 2010 @ 12:50 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 4. cineva said

  am April 23 2010 @ 12:51 pm

  CINE a facut legile functionarii acestui “Oficiu” care produce rezultate ..nule ?
  De fapt daca se face un sondaj in randul populatiei sub 1% probabil stiu cu siguranta de existenta lui!

 5. Iulian Urban@cineva said

  am April 23 2010 @ 1:59 pm

  Parlamentul le-a facut; anul trecut eu ma opuneam acestor aberatii si am fost luat de ochi de baietii care inteleg ce minunat se manvreaza o asemenea institutie cu asemenea atributii neconstitutionale, ca sa dea amenzi cui vrea cel care trage sforile la Oficiu, fara sa aiba ceva de a face cu terorismul

 6. Lars said

  am April 23 2010 @ 2:34 pm

  D-le Urban,

  Va sustin 100%. In mediul de afaceri din Romania a devenit efectiv imposibil de supravietuit pentru cei ce fac afaceri corecte.

  Un intreprinzator cinstit

 7. http://www.urbaniulian.ro/2010/04/23/guvernul-este-o-mare-inventie-prin-care-toata-lumea-se-chinuie-sa-traiasca-pe-cheltuiala-altora-despre-greve-si-lasitatea-mediului-privat/ said

  am April 23 2010 @ 3:08 pm

 8. CIRCOTEL said

  am April 23 2010 @ 6:15 pm

  TINE-TE TARE DOMNULE SENATOR!IN PLUS VEZI DACA MAI GASESTI VREO 10 CARE GINDESC LA FEL, ADICA NORMAL, CA SA FORMATI O MASA CRITICA.PINA LA URMA TREBUIE FACUTA CURATENIE IN TARA ASTA, ALTFEL NE PRABUSIM….ALO, DOMNU PRESEDINTE, SE AUDE PINA LA DVS?TREBUIE SCHIMBAT CEVA, NE DUCEM!GRECIA, DA-TE CA VENIM…….

 9. ELVA POPESCU said

  am April 23 2010 @ 6:26 pm

  Vor sa desfiinteze carnetele de munca in favoarea REVISAL!!!!!…si ei nu pot primi o hartie …electronic!!! E un ….nu mai stiu ce!!!

 10. Buduru said

  am April 23 2010 @ 6:33 pm

  Am obosit sa-mi tot racesc gura!
  De mai bine de-un an, guvernele Boc submineaza economia nationala, prin distrugerea mediului privat.
  Prin mediu privat, eu nu inteleg si acele firme private care fac preponderent afaceri cu statul. Alea fac parte din mediul capusa.
  E cu totul altceva.

 11. Iulian said

  am April 23 2010 @ 7:32 pm

  Domnule Urban, puteti sa ne spuneti ce se mai aude cu impozitul forfetar, daca tot sunteti acolo in mijlocul problemelor. Ne omoara cu zile, cei care avem firme mici de familie! Au spus ca va fi scos si a ramas asa, cum am stabilit. Adica nici scos nici nescos! Guvernul asta face macar un singur lucru pentru a ajuta sectorul privat, micile afaceri din care oamenii reusesc sa traisca, sa plateasca ceva taxe, tva, impozite …? Multumesc!

 12. Ciuly said

  am April 23 2010 @ 9:12 pm

  eu nu am depus tampenia asta. si din birou de la noi, toti pfa-uri, sunt sigur ca nimeni n-a depus. nu de alta dar daca ei nus tiau ca in cluj, daca ai copil sub 3 ani in intretinere, ai dreptul la 40% reducere la norma de venit, mai mult ca sigur nu stiau nici de obligativitatea depunerii hartiei respective.

  pe zi ce trece mi se acreste tot mai mult de tara asta. zilele trecute am auzit ca la frati nostri moldoveni litrul de motorina e 3 lei si un pic. adica cu 1 leu mai putin ca la noi.

  http://www.youtube.com/watch?v=-ZMjEp6gfxc

 13. ildiko said

  am April 23 2010 @ 9:24 pm

  Sub conducerea basescu – pdl devenim din nou stat securist cu regim de dictatura.
  Zau nu stiu ce mai cauti in partidul acesta nenorocit condus de un marinar suferind de sindromul ceausescu …

 14. adi said

  am April 24 2010 @ 2:03 am

  Ar trebui ca parlamentarii demisionari din partidele care i-au sustinut pe listele lor, in campania electorala, sa-si piarda dreptul de reprezentare. NU sa faca aliante participand la puciul asta nenorocit stil jocului ALBA – NEAGRA partinic si favorizand abuzul de putere si dictatura…guvernamentala.

  Dupa mintea mea…..foarte grav!

 15. Cristi said

  am April 24 2010 @ 6:08 pm

  Domnul presedinte Basescu ce spune despre acest caz ?

 16. Cristi said

  am April 24 2010 @ 6:09 pm

  Domnul prim ministru Boc ce spune despre acest caz ?

 17. ALEXANDRU EUGENIA said

  am April 25 2010 @ 12:27 am

  Solutia aleasa,respectiv atacarea legii la CC mi se pare corecta,daca legea este cu adevarat neconstitutionala.
  Cum este cind simti pe propria piele neconstitutionalitatea unei legi?
  Am adresat aceasta intrebare pentru ca,sincer,nu mi-a placut continutul articolelor despre avocata care a desfiintat ANI.
  Mi s-a parut ca s-a incercat prezentarea d-nei avocat inconjurata de o aura de infractor.

 18. Kmon said

  am April 26 2010 @ 8:09 am

  La registrul comertului gaseste orice informatie legata de persoanele ce conduc o firma.
  Dar sistemul comunist nu le permite sa isi ia informatiile electronic.
  Mai rau e ca se dau amenzi in loc sa trimita o adresa scrisa prin care intr-un termen de x zile trebuie sa le trimiti nenoricita de hartie.
  Asa suntem noi romanii, unii dintre noi, hapsini, daca se poate jumuli de ce nu ?

 19. Maria Barsan said

  am April 26 2010 @ 11:35 am

  Domnule Urban ,

  Am citit si m-am crucit procesul verbal de amenda de la onor ” Oficiul national pentru prevenirea spalarii banilor”.

  Si spun asta nu numai datorita absurditatii acestei masuri si a legii in sine ci pentru urmatorului motiv :

  – Infiintand un SRL cu data de 27.10.2009 si dorind sa indeplinesc toate cerintele spre a nu intra din start in conflict cu autoritatile , am facut faimoasa adresa insotita de decizia de numire a persoanei desemnate ca responsabil cu prevenirea spalarii banilor si am dus-o la sediul lor situat in spatele spitalului Coltea.

  Acolo, functionara a spus ca nu mai este necesara aceasta formalitate si a scris cu manuta-i proprie adresa site-ului lor http://www.onpcsb.ro , cu trimitere la capitolul legislatie si facand vorbire despre HG 594/2008/anexa.

  Si atunci va intreb ce se intampla daca miine viseaza urat careva si vine in control? De undesa dau sumele astea exorbitante la un SRL cu 200 lei capital social si cu 2 salariati ????

  Ma voi putea apara doar aratand mazgaleala oficiantei pe coltul adresei de innaintare a deciziei?

  Cu stima,

  Maria Barsan

 20. Amenda pentru ca nu iti torni clientii « Juridice.ro said

  am April 27 2010 @ 3:13 am

  […] Despre aceasta aberatie am scris pe larg aici si am cerut lamuriri despre cum lucreaza si dau aceste amenzi aberante aici. […]

 21. Intelligence Now said

  am April 29 2010 @ 1:12 am

  Domnule Iulian Urban,

  Conform statutului dumneavoastra oricine vi se poate adresa cu senatorul Urban, sau cu domnule senator, daca castigati acest drept. Faptul ca folositi ghilimele, chit ca este pentru a cita, denota faptul ca exista posibilitatea de a nu va cunoaste statutul.

  Daca pentru atata lucru simtiti nevoia sa va lamentati atat, va rog sa o faceti intr-un mod decent, fara cuvinte soioase si exprimari derizorii. Am pretentii de la un reprezentant al poporului, mai ales intr-un fief atat de disputat. Poate va vedem la televizor in curand.

  Nu doresc sa uit sa va aduc aminte ca politica nu are legatura cu afacerile, asta daca nu cumva dosarele coincid, moment in care un blog, unde dreptul la replica nu este un drept in fapt ci o obligatie, nu are cum sa va scape de o amenda fie ea civila sau penala. Pentru asta exista justitia.

  Va inteleg nervozitatea, poate o intelegeti si dumneavoastra pe a angajatilor, carora le-ati scazut salariile, ca deh e criza, pe a fostilor angajati dati afara fara prea multe explicatii si pe a faptului ca unele din cazurile firmei Urban (care fie vorba intre noi nu are nici in clin nici in maneca cu dumneavoastra, chiar daca va place sa credeti asta, in ciuda faptului ca demonstrati cu fiecare aparitie in media o imposibilitate de a genera ceva pozitiv sau macar ceva care sa conteze) se bazeaza pe recuperari creante cu orice pret de la oameni care nu au bloguri tot atat de creative cum aveti dumneavoastra si nici mii de angajati care sa le umple buzunarele.

  Mi-e oarecum lehamite de afaceristii care spun ca ei creaza locuri de munca pentru stat, dar nu o fac in fapt decat pentru propriul bine. Lupul moralist intotdeauna nu a sfarsit altfel decat PRINS.

  Cu respect,
  Unul din admiratorii din umbra ai sistemului politic din Romania

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: