Banner

Razbunare pe ideea ca nu respect disciplina de partid, sau o noua modalitate rusinoasa in care statul aduna bani de la mediul privat ?

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=44850
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


23 Comentarii pana acum»

 1. Gusteru' said

  am April 22 2010 @ 3:14 pm

  Cand ti-am zis ca la astia nu le pica bine ca tu e4sti pe struna cu Baselu, asa ca te vor fute pana intri in gasca lor sau cedezi

 2. Eugen said

  am April 22 2010 @ 3:27 pm

  Parca am fura banii asa ne trateaza muistii astia

 3. Lica said

  am April 22 2010 @ 3:40 pm

  Pur si simplu acesti oameni provoaca o senzatie de voma .Greva fiscala a tuturor privatiilor.Nu mai platiti impozite care mai apoi sa mearga in buzunarul acestori nici nu exista cuvant pt ei.

 4. Paul din Corbeanca said

  am April 22 2010 @ 4:02 pm

  D-le Urban, faceti revolutie ca noi venim sa va sustinem; Ilfovul este alaturi de dvs.

 5. asistentapentruconsumatori.ro said

  am April 22 2010 @ 4:17 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 6. vrajitorul.eu said

  am April 22 2010 @ 4:17 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 7. C-tin said

  am April 22 2010 @ 5:20 pm

 8. xyz said

  am April 23 2010 @ 1:15 am

  Imi pare rau Iuliane ca s-au luat mafiotii astia de tine si-ti tin pumnii sa reusesti.

  Era cumva de asteptat ca, alaturandu-te echipei la putere, sa ti se ceara sa respecti regulile si interesele nescrise ale partidului, inclusiv […completeaza aici cu tot ce ti s-a ‘sugerat’…]. Cred ca ti-a fost clar de la inceput ca ideea ca un partid este o grupare care respecta o doctrina este doar lozinca. Toate partidele sunt fond doar grupuri de interese care vor sa-si dea o nota de onorabilitate bagand doctrina in fata. [Cu ce e mai bun Videanu decat Nastase?]
  Aaaa, da: mai sunt in partide si idealisti, ca tine si ca putini altii, dar in general acestia sunt eliminati/marginalizati cand vor sa respecte doctrina si se mira în gura mare de coruptia sefilor.

  Iti doresc sa scapi cu bine din asta pentru ca sunt de acord cu 99% din initiativele tale [mai putin cea cu aprobarea pensiilor nesimtite magistratilor] si-ti doresc sa te folosesti cu succes de toate armele din dotare: vizibilitate in mass media, studii de specialitate, conexiuni…
  Poate nu ar strica sa vezi ce slabiciuni au si cei care te controleaza, ca nu tot bucuresteanu’ isi permite sa aiba teren in comunele limitrofe.

  B

 9. Jean said

  am April 23 2010 @ 5:34 am

  Ar putea sa-mi explice cineva care este diferenta dintre turnatorii vechiului regim si turnatorii noului regim?

  De ce turnatorii vechiului regim sunt “condamnati” iar turnatorii noului regim sunt “laudati”? …. doar toti turnatorii vechi si noi au lucrat legal… :(

  Dupa optica si legile noului regim, cei ce au facut “Revolutia” sunt niste infractori si ar trebui condamnati pentru tulburarea linistii publice si distrugere.

  Intrebari suplimentare: care este deosebirea intre dusmanii poporului din vechiul regim si teroristii din noul regim?!

  … si de ce noul regim considera ca era naspa sa-i torni pe dusmanii poporului din vechiul regim, dar e cool sa-i torni pe teroristii din noul regim…

  Scuze… mai am o intrebare: daca organele noului regim, abilitate, antrenate si suprafinantate nu reusesc sa identifice un terorist, cum as putea eu, un amarat neantrenat, neinstruit si nefinantat sa-l descopar si sa zic: asta e teroristul?

  Cum isi apara noul regim proprii turnatori, daca persoanele pe care acestia le acuza de terorism, ii vor da in judecata pentru calomnie si cer daune morale?!

 10. CIRCOTEL said

  am April 23 2010 @ 6:15 am

  ESTE GROAZNIC CA INSTITUTIILE STATULUI SINT FOLOSITE IN SCOP PERSONAL.CRED CA ESTE CEL MAI GRAV LUCRU DIN TOT CE SE INTIMPLA IN BOLNAVA NOASTRA SOCIETATE.NU POT SA A ABTIN SI SA SPUN CA LUCRUL ACESTA A FOST ADUS LA PERFECTIUNE DIN 2005 INCOACE…..

 11. Buduru said

  am April 23 2010 @ 6:58 am

  @Jean

  Exista cel putin o diferenta intre turnatorii vechi si cei noi: cea mai impresionanta masina a turnatorilor vechi nu putea fi decat o dacie neagra, cu numar mic. Chiar daca aveau bani, nu-si puteau cumpara altceva, ca n-aveau voie. Asta a fost unul dintre motivele loviturii de stat din ’89. Acum pot face orice vor cu banii.

  In alta ordine de idei, eu cred ca banca raporteaza, oricum, ONPCSB-ului orice tranzatie mai mare de 10000 de euro.
  Toata legislatia din Romania este plina de astfel de “chichite”, care permit statului sa te amendeze.
  Doar cand ti se-ntampla, iti dai seama in ce tara traiesti!

 12. atention please .... said

  am April 23 2010 @ 10:43 am

  astept cu interes ca azi dupa ce postez la acest articol sa mi se intrerupa legatura cu netul…, asa cum am patit-o in ultimul timp.

  Urbanule – sa nu fi devenit tu prea ‘urban’ pentru ‘ruralii’ nostri, cei de toate zilele….; iti tin pumnii si iti doresc succes ca doar suntem alaturi de tine.

 13. Adrian said

  am April 23 2010 @ 10:51 am

  comparativ cu marea majoritate a ag economici aveti 2 mari atuuri: aveti propria firma de avocatura si va este mult mai simplu sa atacati in justitie abuzurile organelor statului si al doilea avantaj este ca aveti si o functie importanta in stat care pe langa faptul ca va ofera o anumita putere va si face sa fiti ascultat.
  Acum va rog sa va ganditi cum e pt operatorul economic de rand care nu are aceste atuuri care este abuzat permanent de institutiile statului in diverse forme. Nu are cui sa reclame, cui sa se planga sau ce sa faca!

 14. faqt said

  am April 23 2010 @ 11:10 am

  Sincer…imi pare rau…
  Mde’…”Nu-i fapta buna sa ramana nepedepsita”…de la Murphy cetire…

  Nu-i elegant/bine/frumos/… sa te “bucuri” de raul altuia…
  Nu ma bucur. Da’ma ashteptam…

  Domnule senator… mai ai de tras….
  Ori… nu cunoshti “politica licuriciului”???
  Intreaba “shefu”…

  Nadejdea-i la justitzie… shi la injurata curte…

  Parca-i complicat sa nu urli cu haita…
  Ori sa ai glas mai ceva decat cei batrani…
  Lupii tineri… sa mai rabde…

  Ce facem noi… turma???

  Daca i-om beli???

 15. Daca refuzi sa iti torni clientii si partanerii de afaceri, statul te amendeaza cu 50000 ron si te baga in faliment ! Iata cum arata o amenda data de Oficiul de Spalare a Banilor, echivalentul salariilor lunare a 50 de romani ! | Urban Iulian said

  am April 23 2010 @ 12:01 pm

  […] Razbunare pe ideea ca nu respect disciplina de partid, sau o noua modalitate rusinoasa in care statu… Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa Senatorului : iulian.urban@gmail.com Redirectioneaza 2% pentru Asociatia http://www.asistentapentruconsumatori.ro Trimite articolul la prietenii tai! […]

 16. simic said

  am April 23 2010 @ 12:31 pm

  Hai sa-i belim!
  Cum?
  Cine iese in strada?
  Cine propune ceva concret?

 17. Sa zicem ca esti un idiot.Si sa zicem ca esti membru al parlamentului. Dar asta inseamna deja ca ma repet. De ce nu recomand oamenilor de afaceri sa vina in Parlament | Urban Iulian said

  am April 23 2010 @ 1:35 pm

  […] jos p?l?ria! (26)De ce ezitati d-lor ministri ? (21)Un discriminat mi-a taiat liliacul ! (17)Razbunare pe ideea ca nu respect disciplina de partid, sau o noua modalitate rusinoasa in care statu… (16)De ce este ieftin sa distrugi Romania ? pentru ca romanii si-o trag singuri (15)Tara unde […]

 18. fuckthemall said

  am April 23 2010 @ 6:45 pm

  Pacat ca nu realizatzi cat de mult iubesc SLUGILE pe cei ce nu vor sa se aplece…
  Daca au fost asmutzitzi… javrele cu doua picioare vor sfashia sau mursica orice “nerecunoscator”…

  SUCCESURI… in lupta cu sistemul va doresc, totushi….
  Shi cu “prietenii”…

 19. friend said

  am April 24 2010 @ 7:21 pm

  D-le URBAN va urez mult,mult succes si va tin pumnii.Poate ne vom intilni si mai multi vom schimba ..ceva.Spun asta fiindca va inteleg perfect nemultunmirea privind abuzurile institutiilor(a celor ce le conduc )si jocurile politice din jur.Am trait si traiesc aceleasi sentimente,in acelasi partid…si ma gindesc la solutii.CHIAR NU POT FII SI ROMANI CORECTI,PROFESIONISTI PUSI UNDE E NECESAR….NU PUTEM INCEPE O SCHIMBARE????cred ca e momentul..sanatate sisucces..bestfriend..

 20. Maria Barsan said

  am April 26 2010 @ 11:36 am

  Domnule Urban ,

  Am citit si m-am crucit procesul verbal de amenda de la onor ” Oficiul national pentru prevenirea spalarii banilor”.

  Si spun asta nu numai datorita absurditatii acestei masuri si a legii in sine ci pentru urmatorului motiv :

  – Infiintand un SRL cu data de 27.10.2009 si dorind sa indeplinesc toate cerintele spre a nu intra din start in conflict cu autoritatile , am facut faimoasa adresa insotita de decizia de numire a persoanei desemnate ca responsabil cu prevenirea spalarii banilor si am dus-o la sediul lor situat in spatele spitalului Coltea.

  Acolo, functionara a spus ca nu mai este necesara aceasta formalitate si a scris cu manuta-i proprie adresa site-ului lor http://www.onpcsb.ro , cu trimitere la capitolul legislatie si facand vorbire despre HG 594/2008/anexa.

  Si atunci va intreb ce se intampla daca miine viseaza urat careva si vine in control? De undesa dau sumele astea exorbitante la un SRL cu 200 lei capital social si cu 2 salariati ????

  Ma voi putea apara doar aratand mazgaleala oficiantei pe coltul adresei de innaintare a deciziei?

  Cu stima,

  Maria Barsan

 21. Amenda pentru ca nu iti torni clientii « Juridice.ro said

  am April 27 2010 @ 3:08 am

  […] aceasta aberatie am scris pe larg aici si am cerut lamuriri despre cum lucreaza si dau aceste amenzi aberante […]

 22. Bataie de joc si alba-neagra la Oficiul de Spalare a Banilor : ba trebuie depusa adresa de angajament ca iti torni clientii direct la ei, ba trebuie completat un formular on-line care….Nu exista ! | Urban Iulian said

  am April 27 2010 @ 2:34 pm

  […] Intre greva fiscala si lasitatea romanilor (27) Hackerii din România, jos p?l?ria! (26)Razbunare pe ideea ca nu respect disciplina de partid, sau o noua modalitate rusinoasa in care statu… (21)Fostul senator de Ilfov si primar al Buftei, Costica Balalau, s-a dus la Oastea Domnului ! […]

 23. Intelligence Now said

  am April 28 2010 @ 12:13 am

  Domnule Iulian Urban,

  Conform statutului dumneavoastra oricine vi se poate adresa cu senatorul Urban, sau cu domnule senator, daca castigati acest drept. Faptul ca folositi ghilimele, chit ca este pentru a cita, denota faptul ca exista posibilitatea de a nu va cunoaste statutul. :)

  Daca pentru atata lucru simtiti nevoia sa va lamentati atat, va rog sa o faceti intr-un mod decent, fara cuvinte soioase si exprimari derizorii. Am pretentii de la un reprezentant al poporului, mai ales intr-un fief atat de disputat. Poate va vedem la televizor in curand.

  Nu doresc sa uit sa va aduc aminte ca politica nu are legatura cu afacerile, asta daca nu cumva dosarele coincid, moment in care un blog, unde dreptul la replica nu este un drept in fapt ci o obligatie, nu are cum sa va scape de o amenda fie ea civila sau penala. Pentru asta exista justitia.

  Va inteleg nervozitatea, poate o intelegeti si dumneavoastra pe a angajatilor, carora le-ati scazut salariile, ca deh e criza, pe a fostilor angajati dati afara fara prea multe explicatii si pe a faptului ca unele din cazurile firmei Urban (care fie vorba intre noi nu are nici in clin nici in maneca cu dumneavoastra, chiar daca va place sa credeti asta, in ciuda faptului ca demonstrati cu fiecare aparitie in media o imposibilitate de a genera ceva pozitiv sau macar ceva care sa conteze) se bazeaza pe recuperari creante cu orice pret de la oameni care nu au bloguri tot atat de creative cum aveti dumneavoastra si nici mii de angajati care sa le umple buzunarele.

  Mi-e oarecum lehamite de afaceristii care spun ca ei creaza locuri de munca pentru stat, dar nu o fac in fapt decat pentru propriul bine. Lupul moralist intotdeauna nu a sfarsit altfel decat PRINS. :)

  Cu respect,
  Unul din admiratorii din umbra ai sistemului politic din Romania

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: