Radarele cu inregistrare de mare vitez?, care utilizeaz? sateli?i pentru a urm?ri soferii, sunt implicate in testari secrete în Marea Britanie

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=44701
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


7 Comentarii pana acum»

 1. Dragos said

  am April 21 2010 @ 9:47 am

  Inca un Big Brother care sa ne urmareasca fiecare pas.
  Daca o tinem tot asa, nu mai putem intoarce capul fara sa vedem o camera, un radar sau un scanner.

  Incet incet intimitatea va deveni publica

 2. vrajitorul.eu said

  am April 21 2010 @ 10:52 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. asistentapentruconsumatori.ro said

  am April 21 2010 @ 10:53 am

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 4. CSOKI said

  am April 21 2010 @ 1:03 pm

  Serus Antene,Statii, detectoare, flashuri:))) acii se gata distractia.

 5. tuborg said

  am April 21 2010 @ 3:01 pm

  exact ce s-a folosit initial pe bucuresti ploiesti

  camerele fotografiau placutele, si sistemul verifica viteza medie la urmatoarea fotografie

  in romania nu s-au aplicat amenzi pe viteza medie , dar softul stia.

  nimic nou

 6. cineva said

  am April 21 2010 @ 7:52 pm

  Si amenda pe ce ar trebui sa se aplice ? Pe viteza instantanee ca la noi ? :)
  Daca i-a ramas la unu acceleratia lipita de podea pe 100m si apoi a reusit s-o desprinda cu surubelnita? 😀

  Ia mai cititi oleaca fizica de clasa a 9-a!

 7. LAZAR A. said

  am March 13 2012 @ 5:46 pm

  STIMATE DOMNULE AJUTATIMA SA OPRESC CRIMA,

  AJUTOR!!! HELP!!!—CER EXPERTILOR , CONTEMPORANILOR MEI SA NU FIE LASI SI NEPASATORI , CER SA MA AJUTE SA OPRESC CRIMA. SUNT VICTIMA UNEI CRIME MONSTRUOASE. DE 24 DE ANI , SLUGOI, „DOCTORI NEBUNI”, DISCIPOLI LUI „JOSEF MENGELE”, PROFITA DE NESTIINTA SOCIETATI CIVILE DESPRE DISPOZITIVELE RFID, SI REPETA CRIME CA IN LAGARELE NAZISTE CU MIJLOACE MODERNE.FARA AJUTORUL DVS NU POT OPRI CRIMA.
  SUBSEMNATUL „ LAZAR AUREL”, DOMICILIAT IN ROMANIA, JUD. VASLUI RECLAM CA AM FOST VINDUT CA SI COBAI DE COMUNISTI CIND ERAM SALARIAT LA UZINA AEROSTAR BACAU. INCEPIND CU 23-AUGUST -1987 SUNT FOLOSIT COBAI PENTRU EXPERIMENTE STIINTIFICE SAU MEDICALE FARA VOIA MEA SI TORTURAT ZILNIC DE CATRE AUTOR NECUNOSCUT , LA DISTANTA PRINTRUN IMPLANT CU DISPOZITIV RFID . CRIMA NU POATE FI OPRITA FINDCA ,DE 24 DE ANI NU VREA S-O OPREASCA STATUL ROMAN.SE PROFITA CA LUMEA NU STIE DE ASEMENEA CRIME SI SE FACE ABUZ IN ACTUL DE JUSTITIE SI ABUZ PSIHIATRIC DE CATRE SLUGOI DIN MAGISTRATURA SI MINISTERUL SANATATI.
  EU NU AM STUDII MEDICALE , NU POT SA VA DAU EXPLICATII STIINTIFICE. DE NEVOIE VA DAU DETALI, DESCRISE CU CUVINTELE MELE PENTRU CA SPECIALISTI SA CUNOASCA CAZUL SA-L COMPARE CU CAZURI SIMILARE DIN CAZUISTICA INTERNATIONALA. NU AVETI VOIE SA DATI INTERPRETARI TENDENTIOASE DESCRIERI FACUTE.
  I)— CE SE INTIMPLA CA SI COBAI—„RESPONSABILUL DE EXPERIMENT” IMI DEREGLEAZA BUNA SI NATURALA FUNCTIONARE A ORGANISMULUI.SE CONTROLEAZA LA SECUNDA REACTIILE DE AUTOAPARARE ALE ORGANISMULUI(SE PROVOACA DURERE, TEMPERATURA,FEBRA, INFLAMATIE, INFECTIE—IN ORCE REGIUNE A CORPULUI—, AMETEALA ,GREATA, GREUTATE IN RESPIRATIE). SE CONTROLEAZA CIRCULATIA SANGUINA CU TOATE EFECTELE ,FRIG TRANSPIRATIE ,BUFEURI DURERE) SI TOATE REACTIILE DE APARARE ALE ORGANISMULUI UMAN SUNT FOLOSITE CA SI TORTURA ,SUBLINIEZ ESTE TORTURA FIZICA(AM URLAT IN DURERE 24 DE ANI , ASA AM FOST MUTILAT LA PICIOARE ,DANTURA ,OCHI).
  DIN 2005—2011–2012 SE FACE TORTURA INSUPORTABILA „CU BOCANCI” PE ORGANE SI FUNCTII VITALE –INIMA,SISTEMUL DIGESTIV,STOMAG—COLON—CAI URINARE . VOR SA MA FACA NEOM ,VOR SA FACA CRIMA.
  VA ATENTIONEZ CA AM DESCRIS NUMAI TORTURA FIZICA, IN REST NU POT SA MAI SPUN DIN MOTIVE DE SECURITATE PERSONALA .SE POATE DISCUTA CU EXPERTUL CARE MA AJUTA. CITITI PRESA FINDCA ESTE ADEVARAT.
  II—)EXPLICATIA MEA CA SI COBAI
  APARE INTREBAREA FIREASCA— UNDE AM GRESIT?—CE AM FACUT?–CE AM EU IN PLUS FATA DE OMUL NORMAL DE LINGA MINE DE MA POATE FOLOSI COBAI LA DISTANTA „RESPONSABILUL DE EXPERIMENT”?—CUM MA IDENTIFICA DINTRE MILIARDE DE FIINTE UMANE , „RESPONSABILUL DE EXPERIMENT”?.
  CORPUL UMAN IN URMA AGRESIUNILOR FIZICE , CHIMICE ,MICROBIENE SE APARA SI APARE DURERE INFLAMATIE , FEBRA E.T.C., SUNT REACTILE DE AUTOAPARARE ALE ORGANISMULUI DATE MAI SUS. INFORMATIA DE LA LOCUL AGRESIUNI ESTE CULEASA DE O RETEA DE NERVI AUTONOMI , ESTE TRIMISA LA CREIER CARE COMANDA AUTOAPARAREA. DE CE APARE AUTOAPARARE LA SECUNDA (REACTILE ORGANISMULUI DURERE TEMPERATURA E.T.C.) FARA AGRESIUNEA FACTORILOR EXTERNI–IMPUNIND TOT FELUL DE ABSURDITATI?.– RASPUNSUL DUPA PAREREA MEA ESTE CA PE SISTEMUL NERVOS SIMPATEC MI SA PUS UN IMPLANT CU DISPOZITIV RFID. ASA MA IDENTIFICA DIN MULTIMEA DE INDIVIZI. TOT PRIN IMPLANT SE TRIMIT INFORMATII INTENTIONAT GRESITE PE CREIER, ASFEL APARE TORTURA LA SECUNDA PINA LA MUTILARE. REPET ESTE EXPLICATIA MEA CA SI COBAI DE 24 DE ANI FARA STUDII MEDICALE. MAI PRECIZEZ CA NATURA UMANA NU-TI FACE PROGRAM, NU SE JOACA CU DUREREA ,CU INFLAMATIA LA SECUNDA IN ORCE REGIUNE A CORPULUI, NU SE RAZBUNA ,NU IMPUNE ABSURDITATI SI RASPUNDE LA MEDICATIE PE CIND TORTURA FACUTA DE OM 24 DE ANI NU RESPECTA NICI O REGULA SI SE CUNOASTE CRIMINALUL CU CREIERI SPALATI, TURBAT , DROGAT , RAZBUNATOR CARE FACE TORTURA.
  Pe internet am citit ca „ responsabilul de experiment” au un fel de radar prin care se fixeaza victima cobai cu un fascicol de unde si prin care este folosit cobai.
  III)—AM TRECUT MEDICAL SUSPECT DE IMPLANT,
  AM ARTERITA DIN 1980. AM FOST OBLIGAT SA FAC 2 OPERATII NECUNOSCUTE –SIMPATECTOMIA LOMBARA STINGA SI DREAPTA—ESTE UN TRATAMENT LA ARTERITA , DAR NU SE MAI FOLOSESTE DE ZECI DE ANI, DEOARECE IMBUNATATESTE CIRCULATIA COLATERALA TEMPORAR ,CITEVA LUNI, DUPA CARE PROVOACA ISCHEMIEA MEMBRELOR MAI PUTERNICA. AM SPUS CA NU FAC OPERATIA DAR AM FOST OBLIGAT DE MEDIC PRN MINCIUNI PRIN INSELACIUNE, MA TRIMETEA ACASA CU CANGRENA LA DEGETE PROVOCATA INTENTONAT TOT DE EL.
  1)IN FEBRUARIE 1982 , LA SPITALUL JUDETIAN BACAU ,MEDICUL DUMITRIU OVIDIU A FACUT O SIMPATECTOMIE LOMBARA PE STINGA UNDEVA PE SUPRARENALE,.CE A CAUTAT PE SUPRARENALE NU STIU, FINDCA SIMPATECTOMIA NARE TREABA CU SUPRARENALELE. MED.DUMITRIU LA OPERATIE DADEA INDICATI ALTUI MEDIC SI EU NUL CUNOSC.BANUIESC CA UZINA AEROSTAR A CERUT IMPLANTUL SI AU TRIMIS MEDICUL LOR SAL FACA. DUMITRIU O. DADEA NUMAI INDICATII.
  2)IN PERIOADA 1982-1984 AM FACUT UN TRATAMENT NATURIST PE CALE DIGESTIVA CU PRAFURI SI IODURI DIN PLANTE MEDICINALE, DE LA FARMACIA DIN GIRBOVENI JUD-IALOMITA, DE LA UN FARMACIST PROVENIT DE LA CLINICA FUNDENI. CUNOSC OAMENI CARE AU FACUT ACELASI TRATAMENT SI NU SUNT FOLOSITI COBAI PENTRU EXPERIMENTE.
  3)IN 1983 DECEMBRIE MED. RUSU DUMITRU DE LA SPITALUL JUDETIAN BACAU MIA INJECTAT PE ARTERE O SUBSTANTA SI A FACUT O ARTERIOGRAFIE, EL MA TRIMIS LA CLINICA FUNDENI,MA MINTIT CA TREBUE SAMI TAE PICIORUL SANATOS DE LA GENUCHI( SI PUTEA SA INJECTEZE ALTCEVA-microcipuri de exemplu).
  4)IN IANUARIE 1984 , LA CLINICA FUNDENI, BUCURESTI ,LA CONF. PAVELESCU ALECU ,CRISTESCU MIRCEA SI UN STAGIAR MA ADORMIT(POATE AU PUS UN IMPLANT, CIT AM FOST ADORMIT) SI SA AMPUTAT UN DEGET LA PICIORUL STING .CIUDAT IMI CEREA SA MA PENSIONEZ MEDICAL IMPOTRIVA VOINTEI MELE.
  IN AUGUST 1987 MAM TREZIT FOLOSIT COBAI.
  4) IN IANUARIE 1989 LA SPITALUL VASLUI ,MED. CHIVU C. TOMA A FACUT SIMPATECTOMIA PE DREAPTA SI AMPUTATIE LA 3 DEGETE LA PICIORUL DREPT.(SI AICI MA OBLIGAT SA FAC SIMPATECTOMIA SPUNIND CA MA TRIMITE ACASA CU CANGRENA , AGRAVATA DE EI, SI CIUDAT NU VOIAU SA PANSEZE SIMPATECTOMIA DUPA OPERATIE) , DAR ERAM DEJA COBAI DIN 1987 SI NU AM TREBA CU EI.
  CINE MA MINTIT IN ACTUL MEDICAL SI MIA PUS IMPLANT, MA VINDUT COBAI FARA VOIA MEA, GASITI DVS.

  IV–FAPTA COBAI A GENERAT UN ABUZ PSIHIATRIC,
  NORMAL IN ASEMENEA SITUATII CU EXPERIMENTE PE COBAI UMANI(CRIME GRAVE FACUTE NUMAI IN LAGARELE NAZISTE SI STATE TOTALITARE) , JUSTITIA MAGISTRATI TREBUIA SA APROBE EXPERTIZA SA CAUTE A.N. SI SA OPREASCA CRIMA IN REGIM DE URGENTA. NORMAL EXPERTI TREBUIA SA FACA INVESTIGATII STINTIFICE SI SA CONFIRME CA SUNT FOLOSIT CA SI COBAI. EU SUNT FINTA UMANA AM DREPTUL LA INVESTIGATI STIINTIFICE CU SPECIALISTI ( CRIMINALISTI,EXPERTI RFID, MED.LEGISTI) SA SE VADA PREOCUPARE PENTRU CAZ SA POT OPRI CRIMA.— IN LOC SA CAUTE DOVEZI PRIVIND EXISTENTA UNEI CRIME , SA PROFITAT DE NISTIINTA SOCIETATI CIVILE DESPRE DISPOZITIVE RFID , SA PROFITAT CA, CRIMELE NAZISTE AU FOST UITATE SI SLUGOII PUTERI AU FACUT ABUZ SI ABUZ PSIHIATRIC , DIN INTERES. SAU STRADUIT SA FABRICE ABUZUL PSIHIATRIC FINDCA SUNT FOLOSIT COBAI.
  ABUZUL PSIHIATRIC A INCEPUT LA UZINA AEROSTAR BACAU IN PERIOADA MAI-SEPT-1987 , CU 2-4 LUNI INAINTE DE A FI FOLOSIT COBAI PE FATA . AU CONTINUAT ABUZUL MEDICI SI MAGISTRATI.
  PRECIZEZ CA ABUZUL PSIHIATRIC NU ESTE O PROBA RELEVANTA IN FAVOAREA „RESPONSABILULUI DE EXPERIMENT” DEOARECE CHIAR SI BOLNAVUL PSIHIC POATE FI VICTIMA UNEI CRIME.ABUZUL PSIHIATRIC ESTE REACTIA CRIMINALULUI CARE VREA SA ACOPERE CRIMA.ABUZUL PSIHIATRIC ESTE O CRIMA POLITICA.
  CAZUISTICA INTERNATIONALA IN MATERIE DE COBAI UMANI SPUNE CA SE PREFERA CA VICTIME PERSOANE LIPSITE DE APARARE, PRIZONERI, DETINUTI, HANDICAPATI, BOLNAVI PSIHIC, ASEMENEA CRIME FIIND CRIME NAZISTE MULT SUB DEMNITATEA UMANA. DIN ACESTE MOTIVE SA FACUT ABUZ ASUPRA MEA
  ESTE ATIT DE LASA SI NESIMTITA PUTEREA STATULUI ROMAN INCIT DA VINA UNI PE ALTI(GUVERNUL PARLAMENTUL SI C.S.M. MA TRIMITE LA PUTEREA JUDECATOREASCA, IAR MAGISTRATI FACE ABUZ SISTEMATIC), NU VOR SA OPREASCA CRIMA SI NU VOR SA RECUNOASCA 24 DE ANI DE TORTURA SI MUTILARE.
  MEDICI CURANTI NAU OBLIGATII PE CAZ .MEDICUL CURANT ESTE SCOLIT SA TRATEZE BOALA APARUTA DIN CAUZE NATURALE. NU ESTE OBLIGAT SA AIBA SCLIPICI LA MINTE ,NU ESTE OBLIGAT SA CAUTE DOVADA EXISTENTEI UNEI CRIME. DE VINDUT COBAI MA VINDUT UN MEDIC CURANT OBLIGAT DE PUTERE SAU PENTRU ANUMITE AVANTAJE . DE OPRIT CRIMA NO OPRESTE NIMENI .DIMPOTRIVA DE 24 DE ANI AM OBSERVAT CA PREFERA SA SE PREFACA NESTIUTORI SI AU FACUT ABUZ PSIHIATRIC LA ORDINUL PUTERI. MEDICI CURANTI NAU COMPETENTA PE CAZ SI PREFER SA NU SE APROPIE DE CAZUL MEU FINDCA NU POT STI DACA ESTE IDIOT SAU SLUGOIUL PUTERI PUS SA FACA CRIMA .SUNT EXPERTI PLATITI PENTRU ASEMENEA CRIME.
  V)– PRECIZARI DIN CAZUISTICA INTERNATIONALA — GRAVITATEA FAPTEI CA SI INFRACTIUNE — EXPERIMENTELE SI TORTURA PE OM AU FOST CONDAMNATE LA CRIMINALI NAZISTI LA PROCESUL DE LA NUREMBERG.ASEMENEA CRIME NU SUNT MAI PUTIN GRAVE FACUTE DE MAGISTRATI ROMANI SI MEDICI CU TEHNICA ULTRAMODERNA.
  DEASEMENI DACA CITITI CAZUISTICA INTERNATIONALA VETI VEDEA CA EXPERIMENTE PE OM AU FOST FACUTE DE CRIMINALI CU DOCTRINA NAZISTA DE RASA SUPERIOARA , DE CRIMINALI PERICULOSI CU GULERE ALBE DENUMITI „DOCTORI NEBUNI” CRIMINALI DORNICI DE PUTERE SI AVERE NEMUNCITA SLUGOI AI UNOR REGIMURI TOTALITARE , AI UNOR SERVICI SECRETE, ARMATA, CLINICI PRIVATE SAU SECTE RELIGIOASE. ASEMENEA CRIME MONSTRUOASE IN LUMEA CIVILIZATA ,( UNDE NU SE MAI TORTUREAZA NICI ANIMALELE ,) NU SUNT O SURSA DE VENITURI. SUNT NEVOIT SA REPET GRAVITATEA FAPTEI , POATE LA UNI DINTRE MAGISTRATI SI EXPERTI, NESTIINTA (NESTIIND CE CRIMA MONSTRUOASA ACOPERA SI CE MI SE INTIMPLA MIE CA SI COBAI) SAU DORINTA DE PUTERE SI AVEREA LA LUAT MINTILE, SI SE JOACA CU ACTUL DE JUSTITIE FINDCA ASA I SA CERUT DE SEFI , SECURISTI SAU PROCURORI.
  VI)–ESTE BINE DE STIUT CA TORTURA CARE SE FACE LA CAZUL MEU ESTE UNICAT IN ISTORIA CRIMEI–DIN 2005 SE FACE TORTURA TOT MAI VIOLENTA PE ORGANE VITALE (INIMA, STOMAG, TEMPERATURA PIELI SISTEMUL DIGESTIV E.T.C.) SIMT CA IMI ESTE VIATA IN PERICOL SI NU MAI POT SUPORTA TORTURA.CRIMINALI ORI SUNT MAI LACOMI ORI VOR CRIMA .DACA IN 1987 CIND MA VINDUT COBAI AVEAM 29 DE ANI, ACUM AM 54 DE ANI, ORGANISMUL A SLABIT CA SI SISTEM DE APARARE SI DIN CAUZA TORTURI TIMP DE 24 DE ANI ZI SI NOAPTE, DAR SI A VIRSTEI—A.N. POATE SA FACA ORCIND UN ACCIDENT VASCULAR SAU CRIMA DIN CAUZA TORTURI.
  EU NU SUNT MASINA ELECTRONICA NU SUNT JUCARIA DMNULUI SENTES IONEL . — SUNT OM , CETATEAN AL U.E. CU TOATE DREPTURILE CA ORICARE ALTUL.SI O MASINA ELECTRONICA SA FI FOST IN 24 DE ANI SE UZA SE STRICA .DIN RELATAREA TORTURI DE MAI SUS TREBUIE SA INTELEGETI CA DACA NU SE OPRESTE CRIMA URGENT „ RESPONSABILUL DE EXPERIMENT„ MA MUTILEAZA PE FUNCTII VITALE (INIMA, COLON,CAI URINARE,STOMAG0 MA OMOARA IN TORTURA, CU MAGISTRATI COMPLICI.
  VII)—OBIECTUL CERERI
  VREAU EXPERT SA FACA INVESTIGATI STINTIFICE,SA CAUTE INFORMATI DESPRE COBAI UMANI VINDUTI DE COMUNISTI, SA CAUTE INFORMATII IN CAZUISTICA INTERNATIONALA ,SA VERIFICE TRECUTUL MEU MEDICAL SUSPECT DE IMPLANT SA VADA CINE MA MINTIT IN ACTUL MEDICAL . SI DUPA CE ARE CUNOSTINTELE NECESARE , DUPA CE STIE CE SI UNDE SA CAUTE POATE SA MA CONTACTEZE ,SA CAUTE IMPLANTUL IN CORPUL MEU.SA MA AJUTE SA SCOT IMPLANTUL . SA MA AJUTE SA OPRESC CRIMA SI SA OBTIN DESPAGUBIRI PENTRU TORTURA SI MUTILAREA FACUTA 24 DE ANI.
  DACA CUNOASTETI UN CAZ ASEMANATOR SI STITI CUM A FOST FOLOSIT COBAI CAZUL DVS VA ROG SA MA AJUTATI SA OPRESC CRIMA, MA AJUTATI SA SCOT IMPLANTUL, RESPECTIV DISPOZITIVUL RFID.
  CINE ARE CUNOSTINTELE NECESARE SI VREA SA MA AJUTE SA O FCA FARA GINDURI ASCUNSE. MA AJUTATI NUMAI PRIN BUNA INTELEGERE SI COLABORARE PASNICA.
  DACA NU AVETI CUNOSTINTELE NECESARE VA ROG SA NU VA DATI MARI ATOTSTIUTORI SA NU VA APROPIATI DE CAZ DEOARECE NU POT DIFERENTIA CRIMINALUL NAZIST CARE FACE ABUZ DIN INTERES SI NESTIUTORUL SLUGOI PE FUNCTIE CARE FACE ABUZ DEGEABA SA SE DEA MARE .
  VIII)—EXISTA MAI MULTE CATEGORII DE EXPERTI NU TOTI AU ACEIASI RASPUNDERE…
  1—EXPERTI SI ZIARISTI CARE ACCEPTA SI PUBLICA ASEMENEA CAZURI –GASITI IN PRESA ARTCOLE DESPRE COBAI UMANI CU DISPOZITIVE RFID SI PERICOLUL UNOR ASEMENEA DISPOZITIVE.—SUNT OAMENI CARE SUNT DOCUMENTATI DESPRE CAZURI CA SI AL MEU –SNT GREU DE GASIT ASEMENEA OAMENI–ACESTI EXPERTI SUNT

  RUGATI SA MA AJUTE CU CE STIE INCLUSIV UNDE SA MA ADRESEZ PENTRU EXPERTIZA.DACA STATI ASCUNSI SI DEOPARTE DE CAZURI REALE SI CONCRETE VOR MURI MULTI ALTI NEVINOVATI CA MINE.
  2—A DOUA CATEGORIE DE EXPERTI SUNT–EXPERTI IN DISPOZITIVE RFID ,EXPERTI CRIMINALISTI SI MEDICI LEGISTI,–EXPERTI DE LA INSTITUTI EUROPENE SI INTERNATIONALE CARE PRIMESTE SALAR DE LA CONTRIBUABIL ,CARE PRIMESTE SALAR DE LA CONSILIUL EUROPEI,DE LA UNIUNEA EUROPEANA ,O.M.S. SAU O.N.U.—EXPERTI NUMITI AU CA OBLIGATIE DE SERVICI SA NE APERE VIATA SI DREPTURILE FUNDAMENTALE.EXPERTI DIN CATEGORIA = 2 CHIAR DACA NU AU CUNOSTINTELE NECESARE SUNT OBLIGATI SA SE DOCUMENTEZE SI SA MA AJUTE SA OPRESC CRIMA.NU MAI LASATI TOTI BOSOROGI INCUIATI SI PLFONATI PE AEMENEA FUNCTI PLATITE DE CONTRIBUABIL FINDCA VOR MURI COBAI IN MASA, OAMENI NEVINOVATI CA IN LAGARELE NAZISTE.VA DAU 4 EXEMPLE –VLADIMIR BELIS MEDIC LEGIST , VASILE ASTARASTOAE , RENATE WEBWR ,FOSTA MONICA MACOVEI SI ALTI SUNT EXPERTI PLATITI DE OMS DE CONSILIUL EUROPEI SI FINDCA EI SUNT INCUIATI SI PLAFONATI ,FOSTI SECURISTI CRED CA IMI BLOCHEAZA CAZUL DE 10—20 DE ANI.
  3—CEILALTI EXPERTI FARA OBLIGATII DE SEVICI PE CAZ MA AJUTA DACA VOR , NAU NICI O OBLIGATIE

  LAZAR AUREL 13-03-2012

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: