Teapa cu “ING de casa noua”

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=44429
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


9 Comentarii pana acum»

 1. vrajitorul.eu said

  am April 16 2010 @ 2:00 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am April 16 2010 @ 2:01 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. truth seeker said

  am April 17 2010 @ 6:06 pm

  In conditii normale(nu stiu daca normal se aplica in Romania) cu o adeverinta de la banca,ca nu puteti sa va calificati la imprumut,vinzatorul TREBUIE sa va restitue banii,mai putin poate comision pentru evaluator daca a fost implicat,sau comision de procesare care nu poate fii mai mare de 10% din cei 4,800.00.
  Dle Alin aveti vina(naivitatea) ca v-ati increzut in vorbaria functionarilor care va proceseaza imprumutul.Trebuia sa mergeti la 10 banci sa vedeti cine va “omoara”cel mai putin in comisioane,la cit va calificati, la cit va APROBA si dupa ce sunte-ti asigurat ca aveti imprumutul sa va cautati casa.Ideea: dumneavoastra doriti 120,000.00EU si banca va califica la 60,000.00EU….daca stiati asta din start nu ajugeati in aceasta postura….Succes!
  PS. foloseste (bancile) dar nu te increde in ele….sfatul meu…

 4. securistu de servici said

  am April 17 2010 @ 8:46 pm

  dak ai acordul bancii sau ceva in acest sens atunci notificai dupa care ii dai in judecata si le ceri…exact valoarea apartamentului p care vroiai sa-l achizitionezi!exista precedent,vb cu un avocat stiutor de carte…succes!P.S.vb lu truth s.dak vei vedea in fiecare un infractor ai sanse 51% sa nu-ti iei teapa

 5. tavi said

  am April 18 2010 @ 8:48 am

  Este o mare vrajeala ceea ce spui tu fiindca nu e nimeni de vina ca tu nu esti atent si banca nu se oblica sa ti dea tie bani , simplu , probabil nu te ai incadrat si gata , cine te a pus sa dai avansul pana nu stiai ca ai dosarul aprobat , casca bine ochii data viitoare (asta daca asa zisa poveste este adevarata ).
  Observ pe acest site denigrarea bancilor in general ( fratilor daca tot sunt de c…. de ce apelati la ele )

 6. corcodel said

  am April 18 2010 @ 12:34 pm

  Mai Tavi tu lucri la o banca de ii aperi atat.
  Sa iti spun eu o faza: acum 2 ani jumate aveam un card de cont curent la vedere de la BRD in care imi venea salariul. Am schimbat locul de munca si cei la care m0am mutat aveau alt operator bancar asa ca mi-au facut un alt card la o alta banca. In contul de la BRD mi-au ramas 50 Ron. Timp de 1 an si catreva luni nu am depus si nu am scos nici un leu si ghici ce cand m-am dus sa il lichidez aveam dobanda – 37 de lei… deci nu numai ca nu am primit nici un leu fiindca s-au folosit de banii mei (atati cati erau, nu conteaza suma)ci am mai avut de dat mai mult de inca 50% crezi ca e firesc? Mi se pare ca dobanda la banii depusi intotdeauna trebuie sa fie mai mare decat comisionul de adminstraree cu atat mai mult cu cat in timpul respectiv nu s-a facut nici o operatiune….
  In ceea ce il priveste pe cel cu imprumutul pt casa daca ai uitat sau rau intentionat nu ai spus cand depui cerere trebuie sa depui un precontract cel putin si in baza acestuia evaluatorul bancii verifica daca apartamentul sau casa pe care vrei sa o cumperi are intr-adevar valoarea pe care proprietarul o evalueaza (daca e sa nu iti platesti creditul prin vanzare banca se asigura ca isi recupereaza toti banii pe care ti i-a imprumutat) In plus la depunerea actelor consilierul bancar e obligat sa iti zica daca nu te incadrezi, nu e nevoie sa astepti 3-4 saptamani sa ti se zica pass. E un proces absolut aberant la noi si de durata, la bancile din Spania de exemplu nu dureaza mai mult de 2-3 zile evaluarea.

 7. securistu de servici said

  am April 18 2010 @ 1:48 pm

  tavi,tu esti cam prost,nu-i asa?nu n raspunde,n prindem noi oricum

 8. eu said

  am April 19 2010 @ 8:54 am

  D-le Alin, exista in dreptul romanesc un principiu: PRINCIPIUL IMBOGATIRII FARA JUSTA CAUZA. Orice avocat cu care veti lua legatura va poate cofirma asta si pe baza acestui principiu puteti cere restituriea avansului achitat, putand fi foarte usor probata lipsa culpei dvs, in ceea ce priveste intentia achitarii restului de pret. Oricum, data viitoare, mentionati in antecontract ca, daca din motive ce nu tin de vointa dvs, respectiv cazul in care banca nu va va aproba imprumutul, INTREAGA SUMA achitata cu titlu de avans sa va fie restituita. E adevarat ca sunt unii vanzatori care vor motiva faptul ca ei vor pierde eventuale alte oferte de cumparate cu banii jos, dar nu va lasati pacalit. Mai sunt oamneni si de rea-credinta (din pacata tot mai multi) care poate chiar mizeaza pe neacordarea imprumutului si asa mai pun mana pe niste bani. Succes la achizitionarea unei locuinte si mai mare grija ce scrieti in contracte.

 9. marinescu said

  am May 14 2010 @ 11:30 am

  Domnule Iulian, va contrazic. Eu am luat un imprumut de Ing, ce-l de casa noua si totul a fost foarte bine si corect, conform cu oferta lor, si-au dat interesul pentru a scurta cat se poate circuitul actelor, dar nu poti acuza o banca indiferent care ar fi ea de incompetenta dvoastra sau neglijenta dvoastra. Daca se depun toate actele, fara sa exceptii, atunci intr-adevar termenul care vi l-au spus este cel adevarat, daca nu sunt depuse toate actele v-a scapat ceva, dvoastra ca si cumparator sau vanzatorului atunci mai dureaza, dar de aici si pana sa spune-ti prostiile astea este cale lunga. Data viitoare fiti mai atent cand incheiati antecontracte sau contracte indiferent cu ce banca lucrati, mai ales ca “avem pretentii de la noi, nu?”

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: