Ecuatia puterii , sau cine pe cine f**e ?

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=44458
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


28 Comentarii pana acum»

 1. kil said

  am April 16 2010 @ 3:29 pm

  ANI inceput sa scormoneasca in locuri unde altii, inainte, nici nu gandeau ca e posibil. Aparitia ANI a taiat elanul celor care credeau ca nu vor da nimanui socoteala si a produs panica printre hotii din politic si din institutiile cheie ale statului. Si, inevitabil, ANI si-a atras dusmania multora dintre respectivii…..http://www.ziuaveche.ro/editorial/2652-razvan-savaliuc

 2. CV said

  am April 16 2010 @ 3:36 pm

  Cat de constitutionala e Curtea Constitutionala? E o intrebare pe care mi-am pus-o de fiecare data cand singura institutie politico-juridica din Romania ia cate o decizie care da peste cap societatea. Si daca stam si analizam atent istoria Curtii, vom vedea ca aproape de fiecare data ea a actionat in interesul celor aflati in functii, a celor bogati sau influenti. Aproape niciodata in interesul poporului, cel pe care ar trebui sa-l serveasca, motivul pentru care a fost infiintata. Curtea Constitutionala vegheaza, se pare, numai la respectarea unor articole din Constitutie.
  Insa pana si acestea pica pe locul doi atunci cand vine vorba de interesele personale ale celor noi judecatori (vezi de exemplu Aspazia Cojocaru). Asa cum s-a intamplat in cazul desfiintarii Consilului National de Studierea a Arhivelor Securitatii – spre bucuria unor securisti turnatori gen mogulul de la Antene – Curtea Constitutionala, “in intelepciunea ei” – a lasat Agentia Nationala de Integritate fara cojones. Odata cu acest gest a dat cumva dreptate si unor traficanti precum SRS si Bogdan Chiriac, exclusi din breasla jurnalistilor de Clubul Roman de Presa pentru practicile lor “jurnalistice”.

  More http://www.ziuaveche.ro/editorial/2642-curtea-constitutionala-complice-la-devalizarea-romaniei

 3. Regula jocului said

  am April 16 2010 @ 3:36 pm

  Codul penal spune ca cel care acopera fapta unui infractor sau il ajuta pe acesta sa scape, devine el insusi infractor. De dragul procedurile, sub acoperirea cererilor unor avocati bine platiti, Ioan Vida, Augustin Zegrean, Ion Predescu, Petre L?z?roiu, Nicolae Cochinescu, Aspazia Cojocaru, Acsinte Gaspar, Puskás Valentin-Zoltán le-au pus la adapost averile celor care au devalizat si continua sa fure Romania, prin diverse mijloace, dintr-o puzderie de functii.

 4. De aia era buna ANI said

  am April 16 2010 @ 3:38 pm

 5. Cristian said

  am April 16 2010 @ 3:40 pm

  sa ne amintim – la fel de scandalos a fost si felul in care au mutilat legea de functionare a ANI oameni din PNL, PSD, PC si chiar UDMR – oameni care s-au pus de atitea ori de-a curmezisul destinului european al Romaniei.

 6. CCR poate sa-i F**a pe toti said

  am April 16 2010 @ 3:46 pm

  De ce ?
  Decizia magistratilor Curtii nu poate fi atacata si nu mai poate fi supusa niciunei alte cenzuri sau contestati ulterioare. Nicio autoritate in Romania nu poate contesta o decizie a Curtii Constitutionale.Asa ca am dezlegat ecuatia

 7. 7 la 2 raportul PSD/PNL vs. PDL de la CCR said

  am April 16 2010 @ 3:47 pm

  Cei noua judecatori de la Curtea Constitutionala sunt:

  Augustin Zegrean: desemnat judecator de Traian Basescu, in 2007, in locul lui Viorel Stanoiu (numit de Ion Iliescu in 2001 sotului Rodicai Stanoiu), pentru un mandat de noua ani. S-a facut remarcat prin argumentatia redactata impreuna cu un fost procuror general al Romaniei, Nicolae Cochinescu, in care dezaprobau o decizie anterioara a Curtii Constitutionale, despre care acestia au sustinut ca ingradeste atributiile presedintelui tarii.

  Tudorel Toader a fost numit de Camera Deputatilor in 2007, la propunerea PNL, pentru noua ani. Este fost avocat, printre clientii sau fiind fostul prefect de Iasi, Radu Prisacaru, acuzat de luare de mita. A fost acuzat de presa iesana, ca un proiect urbanistic local a fost schimbat doar pentru a face loc unei vile, pe care Toader si-a construi-o in Iasi.

  Petre Lazaroiu a fost numit de Traian Basescu, pana in 2010, pe locul ramas vacant prin moartea lui Petre Ninosu. Lazaroiu a fost judecator la Curtea de Conturi, unde a solutionat favorabil un dosar care il privea pe Traian Basescu.

  Ion Predescu este judecatorul care a desfiintat Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii. A fost numit judecator al Curtii Constitutionale in 2004, de Senat (presedintele Senatului fiind, la acel moment, Nicolae Vacaroiu, PSD), pentru un mandat de 9 ani.

  Nicolae Cochinescu a fost numit de Senat (condus de Nicolae Vacaroiu) in 2001, pentru un mandat de 9 ani. Este fost procuror general in Ministerul Public si procuror general la Curtea de Conturi.

  Aspazia Cojocaru a fost numit judecator de Camera Deputatilor, in 2004, la propunerea deputatilor PSD, pentru un mandat de 9 ani. In aprilie 2007, Cozmin Gusa afirma ca Aspazia Cojocaru a primit de la CNSAS verdict de colaborare cu Securitatea. Aspazia Cojocaru a contestat decizia, iar CNSAS a revenit asupra verdictului, spunand ca magistratul nu a colaborat cu Securitatea. A studiat la Facultatea Internationala de Drept Comparat, din Strasbourg, din Franta, intre anii 1978 si 1980.

  Acsinte Gaspar este judecator din 2004, pentru un mandat de sase ani. Acsinte Gaspar, alaturi de alte nume grele, precum: Ionel Blanculescu, fostul ministru al Finantelor, Mihai Tanasescu, fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea, au fost audiat, ca martor, in dosarul Rompetrol.

  Zoltan Valentin Puskas este magistrat al Curtii Constitutionale din 2007, numit la propunerea Senatului, prezidat de Nicolae Vacaroiu, pentru un mandat de 9 ani.

  Ioan Vida, presedintele CCR.

 8. Justitia impotriva tarii said

  am April 16 2010 @ 3:49 pm

  Stirea cu trecerea ANI in moarte clinica, declarata de catre Curtea Constitutioanala seamana leit cu primul caz de inchidere a unei institutii a statului chiar de propria sa victima.

  Celebra confruntare dintre Dan Voiculescu si CNSAS. Atunci, Dan Voiculescu, cunoscut mult mai bine sub numele conspirativ Felix (sau “Felix motanul”, asa cum il alinta chiar presedintele tarii), a fost cel care a ingropat Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, dupa ce Curtea Constitutionala, sesizata de fostul “turnator”, a decis ca legea de functionare a institutiei nu este in acord cu Legea fundamentala.

  Pe acelasi model a picat si ANI. Chirurgul Serban Bradisteanu a fost cel care a trimis-o in moarte clinica, cu ajutorul avocatei Alice Draghici. Decesul a fost cauzat si consemnat (frumoasa coincidenta!) de catre aceeasi Curte Constitutionala a Romaniei.

  Doctorul Serban Bradisteanu a scapat de furia procurorilor DNA, a fost achitat de catre Tribunalul Bucuresti chiar anul trecut in decembrie, dupa care nevinovatia sa a fost intarita si sustinuta si de presedintele Traian Basescu care, pe 8 aprilie 2010, i-a acordat chirurgului Ordinul Meritul Sanitar in grad de Cavaler, pentru merite extraordinare in domeniul medicinei.

 9. Ticuta@Justitia impotriva tarii said

  am April 16 2010 @ 3:49 pm

  Singura institutie care mai stopa actele de coruptie a fost decapitata.

  Presedintele tarii nu acorda distinctii decat persoanelor propuse de guvern sau alte institutii,asa ca Bradisteanu a fost decorat pe baza propunerii institutiei din care facea parte.Unii sunt in stare sa declare ca decapitarea ANI ar fi tot opera lui Basescu (le-a intrat in reflex)numai pt motivul satisfacerii doritei mogulilor care ii plates pt. aceasta.Ca sa anulezi rolul unei institutii ,trebuie sa ai interese majore sa o faci si cum Curtea Constitutionala,este suverana(fara nici-un control,poate face ce vrea)a recurs la solutia idioata de decapitare a ANI. Beneficiarii acestei solutii mizerabile vor fi mogulii,baronii,inavutiti peste noapte si toti politicienii care nu si-au declarat averile dobandite fraudulos.Asta merita poporul roman,care pe zi ce trece
  saraceste din ce in ce mai mult.

 10. Ghilotina said

  am April 16 2010 @ 3:50 pm

  Poporul roman infrant de Securitate .

  Securitatea este infiltrata peste tot .
  Cu binecuvantarea si stradaniile lui Iliescu , Securitatea a pus mana pe orice i-a picat la indemana .
  Securistii sunt cumparatorii majoritari ai hotelurilor si a celorlalte locatii de pe Litoral . Ce sunt ei in stare sa faca = vedem in fiecare an . Munca la negru , prost platita . Tractir in floare .
  Asta ne ofera nou securistii .

  In industrie , in energie , peste tot , oamenii securitati sunt majoritari . Unii nu pot sa inchirieze o taraba in piata ; altii fac contracte pe zeci de ani de miliarde .

  Dna Alice , avocata Rodicai Stanoiu , a lui Bradisteanu , a multor grei – se dovedeste a fi un “Voicu” din Baroul avocatilor .
  Securitatea din Justitie da sentinte . Definitive si irevocabile . Sunt mai puternice decat Legea insasi . Nu ai ce sa le faci , ca sunt inamovibili . Iar CSM este un cuib , un sindicat care le spala toate faptele

 11. Rica said

  am April 16 2010 @ 3:51 pm

  PANA CAND NU VOM SCAPA DE CEI CE AU LUCRAT IN JUSTITIE PE TIMPUL COMUNISTILOR IN ROMANIA NU VA FI JUSTITIE

  Ramasitele comuniste isi joaca ultima carte iar interesul lor este de a se imbogati cu orice pret.
  Pentru a avea justitie este nevoie de tineri nepatati precum cei ce judecau taranii ca fura doi cartofi de la fostele CAP-uri, oameni de”” doi cartofi””dar pericolul mare este ca ei sunt actualii judecatori si procurori care trebuie sa judece adevaratele jafuri la care asistam neputinciosi, credeti ca acesti indivizi care judecau pe cei prinsi cu “”doi cartofi”” vor fi corecti ?
  NICIODATA ???

 12. Andrada said

  am April 16 2010 @ 3:52 pm

  Bineinteles ca este mai mult decat dubios

  fraptul ca CCR a anulat anumite legi ale ANI abia acum, cand s-a zvonit ca urmeaza sa fie cercetati chiar membri CCR:
  Pt ca acum un an sau doi, cererile unor avocati care au sesizat exact aceleasi nereguli au fost respinse de CCR cu motivatia ca ANI functioneaza perfect legal si in conformitate cu Constitutia.
  Acum se pare ca s-au razgandit. Motivele le cunoastem cu totii.

 13. RC said

  am April 16 2010 @ 3:52 pm

  un pic de sprijin pentru pdl?

  am senzatia (dar nu sunt sigur) ca toate masurile anticoruptie au fost propuse si sustinute de pdl si opuse de celelate partide? iar geoana si antonescu promiteau liniste. Daca nu iesea basescu nu cred ca aveam problemele astea acum – ar fi fost liniste.

 14. Eugen said

  am April 16 2010 @ 3:53 pm

  Ar trebui sa va aduceti aminte cate legi de felul acesta su fost mutilate de parlament si chiar modificate pentru a devenii neconstitutionale,fiind atacate ulterior de avocati precum Sergiu Andon,parlamentari la randul lor.

 15. Logic said

  am April 16 2010 @ 3:54 pm

  O multime de procurori care instrumenteaza cazurile de coruptie sunt direct partasi la coruptie.
  Pt ca este imposibil ca un procuror cu 20 de ani de vechime sa faca niste greseli atat de infantile atunci cand instrumenteaza un caz, incat si un student in primul an la drept isi pune mainile in cap candle vede!

  Totul e calculat dinainte. Procurorii gresesc cu intentie iar la momentul oportun avocatii si judecatorii descopera acel viciu de procedura, astfel incat nimeni nu poate fi tras la raspundere (ca deh, procurorul e si el om suspus greselilor) iar inculpatul iese din sala de judecata fluierand si zambind batjocoritor, …liber si curat ca neaua!

 16. Calin Hera said

  am April 16 2010 @ 4:15 pm

 17. Ioan Morar said

  am April 16 2010 @ 4:16 pm

 18. IOANA lUPEA said

  am April 16 2010 @ 4:19 pm

 19. Gusteru' said

  am April 16 2010 @ 4:27 pm

  Alice Draghici este sau a fost avocata :

  1. lui Serban Bradisteanu [ senator PSD ]
  2. fratilor CAMATARU
  3. Fratilor BALINT
  4. este avocata judecatorului FLORIN COSTINIU din dosarul Voicu

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/tara-minunilor-cum-a-luat-alice-draghici-indemnizatii-de-milioane-in-timp-ce-proteja-integritat.html

 20. Dan DC said

  am April 16 2010 @ 5:24 pm

  Inteleg ca cei 9 ne dau prin gura la toti, si nimeni nu poate sa le faca nimic. Nici un referendum??

 21. Cum se poate f**e la randul ei si CCR said

  am April 19 2010 @ 9:02 am

  Pai acum singura varianta ar fi desfiintarea ANI si infiintarea unei noi institutii cu un nume putin diferit, dar cu aceleasi atributii anterioare deciziei CCR. Iar noua institutie sa controleze si pe judecatorii CCR, pt ca pe viitor sa se aiba grija ca judecatorii membri CCR sa nu mai reprezinte interesele unui anumit grup de persoane si sa schimbe legea numai in interesul acestora. Na ca v-am tras-o celor de la CCR 😛

 22. elena said

  am April 19 2010 @ 9:09 am

  Vorbim vorbe…..!

 23. asistentapentruconsumatori.ro said

  am April 19 2010 @ 9:44 am

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 24. vrajitorul.eu said

  am April 19 2010 @ 9:45 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 25. politika said

  am April 19 2010 @ 11:08 am

  Eu vad in ceea ce se intimpla doar o “partida de sah” in care piesele sunt Institutii ale Statului, strategiile folosite vizeaza “legea micilor avantaje” si evident “ceconturile” se fac prin privilegii …
  Partida are la baza o Mega-Strategie ce tine cont de regulamentele ce stau la baza fiecarei institutii dar si gradul de “controlabilitate” si “coruptibilitate” a membrilor fiecarei “piese”, de aici rezultind viitoarele “functii” si “caracteristici” …
  A “n”-a miscare de pe tabla (arestarea lui Voicu – dupa ce “colegii” si-au dar acordul … interesant ar fi sa stim care a fost “Planul B” , daca nu si-ar fi dat acordul … ) a creat un avantaj pozitional unuia dintre jucatori, urmind apoi “arestarea lui Costiniu” (cu “obligarea morala” a celorlalti judecatori sa-si dea acordul pentru aceasta miscare … interesant este de analizat ce s-ar fi intimplat daca acestia nu-si dadeau acordul , sau care era “Planul B” in acest scenariu … de aici am fi putut vedea clar de ce si-au dat acordul … adica doar ca sa-si salveze fiecare pielea) …
  A urmat (era evidenta “dezvoltarea” … ) arestarea lui Casuneanu si Locic … cu punerea “in garda” a celorlalti interesati sa controleze “cimpurile centrale” (v. ministri/ministere) si mai ales “resursele” gestionate de “piesele” de pe, sau care controleaza cimpurile centrale …

  I-mi place STRATEGIA ! … arta curata !!!

 26. lord Vader said

  am April 19 2010 @ 2:19 pm

  “NICI MACAR NU SE MAI FERESC”….SAC-SAC.

 27. cineva said

  am April 19 2010 @ 9:07 pm

  Tocmai cand se intrevedea un pic de lumina s-a trantit din nou capacul de la canalizare.

  “infiintarea unei noi institutii cu un nume putin diferit, dar cu aceleasi atributii anterioare”.
  Infiintarea Miscarii Legionare la nivel national.

 28. ciulina22 said

  am April 20 2010 @ 9:44 am

  Tot asa cum o persoana juridica pate sa dea in judecata o persoana fizica(e vorba de unul si acelasi idiot)Asta demonstreza a nu stiu cata oara ,ca legile alesilor au: cum e normal la orice casa, usi si geamuri.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: