Banner

Ucis in timp ce traversa strada regulamentar

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=44228
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


3 Comentarii pana acum»

 1. asistentapentruconsumatori.ro said

  am April 15 2010 @ 10:52 am

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 2. vrajitorul.eu said

  am April 15 2010 @ 10:53 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. alex said

  am April 15 2010 @ 2:54 pm

  Zi dupa zi, privim neputinciosi cum sunt ucisi romani pe strazi, datorita cocalarismului care ne sufoca din ce in ce mai mult existenta in aceasta tara, dar, fara sa FACEM FAPTE CONCRETE, CARE SA STOPEZE CAUZELE care conduc la aceste acte.
  Ce ar fi de facut?
  In nici un caz nu sunt eficace actiunile autoritatilor, asa cum haotic se aplica pe noi muuulte masuri care conduc la DISTRUGEREA PSIHICA A SOFERILOR care au toata intentia-buna de a respecta legile (bune-proaste, dar le respecta!).
  Din nefericire autoritatile noastre sublime incep si termina numai cu acest tip de masuri, de genul:
  – achizitionarii de radare in exces, desi banii puteau fi folositi, de exemplu, pentru…PASAJE PIETONALE in orase, pe strazile principale!
  – de suplimentarea agresiva cu muschi proaspeti in militie – care sa ne sufoce si fizic si psihic prin aplicarea unor legi de cele mai multe ori si acestea ineficiente si, culmea, sunt aplicate taman pe aia care, saracii de ei, n-au incalcat vreo mare-branza,
  – de trasare a dungilor continue intre sensurile de circulatie, atat in localitati, cat si in afara localitatilor, desi vizibilitatea este absolut suficienta, dar deja nu mai poti depasi camioanele si carutele si uite-asa iti distrugi nervii in timp ce la cotitura te asteapta verde un vasnic militian, care sa-ti ia permisul, motivand penibil ca…„asta e legea!”. (Legea…IN FOLOSUL CUI, si CU CE PRET?!)
  – de intrerupere a liniei continue taman in fata curtilor unde locuiesc niste personaje importante, desi acest lucru de petrece pe un drum european, unde in mod normal traficul ar trebui sa curga fara opriri si ambuteiaje,
  – de amplasare a semafoarelor in mod inutil si apoi setate sa licare intermitent, incat cu greu le observi de multe ori, datorita copacilor, camioanelor parcate in fata acestora (desi pe astea nu le sanctioneaza nimeni, taman pt.ca …se stie ale cui sunt si…nu e bine sa deranjam pe cine nu trebuie lezat!),
  – si uite-asa gasim gramezi de aberatii de care ne lovim in fiecare zi, dar CINE TREBUIE le evita a le trata cu interes fata de cetateanul de rand…
  Care sunt cauzele accidentelor in care sunt ucisi oameni nevinovati?
  Daca am fixa masuri pentru eliminarea unui numar de numai TREI dintre aceste cauze, rata acestor accidente (mai mult sau mai putin din prostie!), ar fi cu totul alta, mult redusa.
  1. O prima cauza ar fi CONDUCEREA MASINILOR DE MARE PUTERE, DE CATRE MULTE PERSOANE A CAROR CAPACITATE este grav-deficitara, de a percepe unde incepe si unde se termina cadrul legal care reglementeaza circulatia pe drumurile publice. Deci, se impune SCOALA SI TERTAREA SOFERILOR, PE BUNE, FARA PILE, BANI SI ALTE MAGARII, daca se poate, chiar din 5 in 5 ani! (Asta, daca vrem cu adevarat sa avem pe strazi soferi cu discernamant si pregatiti sa evite un caz neprevazut! Daca nu vrem, iata ce avem!))
  2. Eficienta REGULILOR DE CIRCULATIE RUTIERA, ADAPTATE SI COROBORATE CU MASURI CLARE, DE IMBUNATATIRE A CONDITIILOR DE TRAFIC!
  3. Eheee…a treia masura este una grea! Cea mai grea, dar…cea mai eficienta:
  Stimate domnule Urban, daca tot va agitati sa impuneti sanctiuni IN FUNCTIE DE VENIT, aflati ca aceasta masura se poate aplica NUMAI LA PACHET, impreuna cu inca doua masuri, altfel produce doar zgoimot si panica… Aceste doua masuri sunt: O LEGE PENTRU VERIFICAREA VENITURILOR SI LA PERSOANE FIZICE, nu numai pe firme si APLICAREA DE SANCTIUNI CELOR CARE NU JUSTIFICA, de exemplu…CU CE BANI SI-AU CUMPARAT Q-urile si X5-urile, cand ei s-au tarat cativa ani de scoala precum cainele prin apa, iar in prezent nu produc nimic DECLARAT sau care este sursa veniturilor din care „supravietuiesc” prin cluburi sau din care practica camata ori isi caramelizeaza daunatoarele de portofel pe la solare…
  Incercati si vom avea mai mult decat zgomot si panica!

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: