Banner

Pana si rusii cred ca Putin este implicat in moartea presedintelui Kaczynski si a elitei poloneze. Aparatura speciala destinata ghidarii la aterizare dezinstalata inainte de vizita lui Kaczynski ?

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=44318
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


4 Comentarii pana acum»

 1. vrajitorul.eu said

  am April 15 2010 @ 3:42 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am April 15 2010 @ 3:42 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. cineva said

  am April 15 2010 @ 9:08 pm

  “Exploatarea intensa a imenselor rezerve de gaze naturale recent descoperite in Polonia ar fi detronat monopolul rus Gazprom pe piata europeana.”

  Hmm as spune mai degraba ca orice resursa naturala a Planetei Albastre trebuie sa se afle in “nobila administrare” fie a Mother Russia fie a Mother USA ambele facute din acelasi material, COMUNISM PUR. Spre exemlificare dam Rosia Montana, resursele petroliere de la noi etc.

 4. odbrii deni... said

  am April 16 2010 @ 12:48 pm

  cine vrea sa creada ca Petru cel Mare a lasat tara pe mana unor nevolnici… se inseala; Slavii sunt in continua expansiune, indiferent de cale, de mijloace; deci bagati bine la cap: Rusia este o tara mare si puternica un URS care daca este deranjat – riposteaza. Este bine sa avem relatii bune si corecte (nu slugarnicie ala… stiti voi cine); slavii sentimentali cum sunt apreciaza sentimentele de prietenie si le onoreaza ….; cat ds. cei’de departe’ sa fim sanatosi… slabe sanse sa ‘moara’ ei de dorul ns…..; viata si existenta noastra este AICI !!!!!!!!!

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: