Declaratie-soc : Coruptia paralizeaza ICCJ care este una din cele mai corupte instante supreme din lume !

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=43907
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


3 Comentarii pana acum»

 1. vrajitorul.eu said

  am April 12 2010 @ 3:37 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am April 12 2010 @ 3:38 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. politika said

  am April 12 2010 @ 6:43 pm

  DA !
  Cred ca acest caz va putea purta cu succes denumirea de “Ecuatia Costiniu”. DA , desi nu este vorba de matematica, pentru a ajunge AICI unde suntem acu (adica cu un mandat de arestare preventiva pe 30 de zile pentru un judecator din CSM) a fost nevoie de o TEORIE, de o STRATEGIE si apoi de ACTIUNE !
  Odata startat “Planul Costiniu” nu putea avea decit un singur deznodamint : cel pe care-l vedem ACUM ca REALITATE. Nu se putea altfel, deoarece “ecuatia” nu permitea o a doua solutie … iar “colegii” din CSM stiau foarte bine la ce se expun daca dau vot negativ arestarii … Exista doar “One Way … ”
  Dar “povestea” evident ca nu se termina AICI, deoarece acesta este doar INCEPUTUL. … si ceilalti colegi ai lui Costiniu (desi au votat favorabil pt. arestare) stiu asta foarte bine. ACUM fiecare i-si face calcule, discuta (… exclus la telefon) despre ceea ce a facut (sau AU FACUT … deoarece vorbim aici despre coruptie la nivel INSTITUTIONALIZAT !)
  In interiorul acestui “sector” exista ADEVARATA CORUPTIE. Aici sunt cantonate canalele prin care banii publici s-au scurs in buzunarele private ale mai multor indivizi. Iar legiuitorii (judecatori, procurori, inalti demnitari …) si-au vandut sufletul diavolului, bucurindu-se de privilegii nemeritate si bani negri pentru decizii nelegale, date in dispretul legii, date impotriva a ceea ce au jurat cind au intrat in sistem …
  Mizeria morala, dispretul, necinstea … si tot ce se afla in spatele “miliardarilor de carton” a ajuns sa puta atit de tare incit sa-i deranjeze chiar si pe unii colegi de breasla (judecatori, politicieni, oameni de afaceri …etc.) …
  Latul se stringe pe zi ce trece iar acest DOMINO se darima sub propria greutate, datorita putregaiului si “materiei gaunoase” dinlauntrul sau.
  Cind am votat … AM ASTEPTAT SA SE INTIMPLE ASTA … deoarece TREBUIA SA SE INTIMPLE ASTA ODATA si … ACUM ERA MOMENTUL !

  Strategia taierii cordoanelor ombilicale ale PSD-ului (dupa ce a fost “intarcat” de la Bugetul de Stat) , adica legaturile cu miliardarii de carton inventati peste noapte de guvernele PSD-iste , oameni carora li s-au dat pe mina fabrici, uzine , sute de mii de hectare de teren (v. cazul Culita Tarita) … in perioada 1990-1996 dar mai ales in 2000-2004 , oameni care aveau misiunea de a finanta PSD-ul din exploatarea “cadourilor” primite pe degeaba … Este momentul ADEVARULUI, este momentul decapitarii MARILOR CORUPTI. Sper ca sa fie retunuti in tara citi mai multi dintre acestia si sper ca banii din conturile societatilor anonime “Off-Shore” sa reintre in bugetul Romaniei.
  Este momentul sa ridicam “Valul de mister” de pe “marile investitii … asa-zis straine” din Romania, care de fapt au in spate bani romanesti “spalati” pe-afara si reintrodusi in tara pentru alte tunuri (vezi investitii in cartiere rezidentiale, aparatura si laboratoare in spitale, “investitori” strategici care produc in piata Romaneasca – utilizind forta de munca si capacitatea de absorbtie a pietei romanesti, in timp ce profiturile sunt “filtrate” catre conturi externe, prin circuite de marfa si servicii care “trec” prin firme off-shore, astfel incit rezultatele financiar-contabile ale operatiilor din Romania sa fie ZERO …

  Personal am MARI ASTEPTARI de la “Ecuatia Costiniu” cu completarile “Costiniu-Voicu-Casuneanu” …

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: