Soc si Groaza ! In Romania s-a descoperit specia humanoforma Troglodytes gorilla

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=43775
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


21 Comentarii pana acum»

 1. cineva said

  am April 9 2010 @ 9:28 pm

  Cum sa se ocupe militzia rutiera domnule de asemenea specimene ? Ei sunt baieti gingasi si gentili si nu se coboara la asa ceva. :)
  Ei trebuie sa stea fie la vanat cu radarul dupa coltz dupa Bunplatnicus Romanus (specie ierbivora autohtona), fie la pazit semafoare defecte (sau defectate de ei cu ajutorul primariilor).

 2. Buduru said

  am April 10 2010 @ 8:19 am

  Sunt dezamagit!
  Am inteles articolul, dar nu pot sa-nteleg ce cauta poza lu’ Iliescu in antet, mai draga!

 3. Un Sofer said

  am April 11 2010 @ 10:16 am

  Domnule senator Urban Iulian ,

  in ce limba trebuie sa va spun ca sa pricepeti ca Troglodytes gorilla , Manelistus Feroceus si Nesimtitum in Mioriticus Transitium nu vor avea nici o treaba cu legea indiferent de asprimea ei .

  In Romania , LEGEA nu se aplica acestor categorii speciale de cetateni.

  Chiar nu realizati ca aceasta este trista realitate care a asigurat evolutia acestor specii noi.

  Rezolvati mai intii problema coruptiei din JUSTITIE si POLITIE si apoi putem vorbi despre propuneri de legi care sa fie eficiente.

  Constat cu tristete ca cei din PDL au uitat ce categorie de cetateni i-au sustinut. Daca nu intelegeti ce vreau sa va sugerez nu are rost sa va spun pe sleau le ce fac referire.

 4. surupaceanu said

  am April 11 2010 @ 10:18 am

  @ un sofer

  cu gandirea asta nu vei ajunge nicaieri

  e ca si cum ai spune nu ne stergem la fund, ca ne facem treaba mare si maine
  omule trebuie sa intelegi ca daca nu schimbi gandirea si aceste idei fixe [retrograde] nu ti se va schimba viata in bine

  si inca ceva : pune mana si fa si tu ceva pentru tara asta

 5. florin said

  am April 11 2010 @ 10:47 am

  Mostruosul Kagebist Iliescu, si animalele create de el sunt moasele acestei creaturi, cizelate de mineri, de tigani nespalati, fufe cretine, si post comunisti analfabeti.
  Iar actualul prezident, dansator in genunchi langa poale de tiganca, care sustine ca 90% din romani asculta manele , se termina lista.
  Ma insel cumva?

 6. nic said

  am April 11 2010 @ 10:57 am

  Mai, „surupaceanu”, ia dispari matale de pe-aci, sa vedem daca iti simte careva lipsa… Ca toooot depui contre contra vantului pe ici, pe colo, aiurea si ne-am cam saturat de DEMAGOGI care NU SPUN NIMIC, ci doar fac balast de cuvinte nepotrivite momentului. Zau!

 7. cbabeanu said

  am April 11 2010 @ 11:02 am

  Daca imi amintesc cum se exprimau pe acest blog la alegeri unii dintre sustinatorii PDL,inclin sa cred ca aceasta specie e fosrte raspindita…

 8. barboss said

  am April 11 2010 @ 11:43 am

  Politia a pactizat cu mitocanimea si nu se baga ! Mai mult, mare parte din mitocanii stazii sunt chiar politisti stiind ca fac ce fac si n-are cine sa-i ia la rost ca doar se apara unii pe altii.
  Problema suntem noi astialaltii, care ne tot contrariem pe uscat, cateodata ripostam – si ne-o capatam – si de cele mai multe ori tacem. Amin !

 9. politicianul said

  am April 11 2010 @ 11:50 am

  Admirabila creatura!Este atavarul tipului basescian cu referinte de animal get-beget din mahalalele sordide ale “capitalei” gunoaielor umane agresive,mincinoase, nesimtite si tupeiste, infratite cu genele tipice “baniei” ,din care apar uneori “soferii iadului” pudrati cu droguri,ierburi halucinogene si “machiati” cu pudra portocalie, aspiranti la deputatie!!!Admirati-i si multiplicati-i sanatosi impreune cu haitele de tigani si caini vagabonzi!!!

 10. un om said

  am April 11 2010 @ 1:27 pm

  asa cum am mai scris si in alte subiecte: ADEVARUL SUPARA !; cei mai suparati par a fi cei care se regasesc in descrierea specimenului reliefat cu perfecta abilitate de dl.senator ….

 11. A2 said

  am April 11 2010 @ 1:34 pm

  vor urma legi si mai dure, amenzi si mai mari
  cui nu-i convine sa plece din tara
  numai asa putem ajunge din urma Germania, Austria,
  acolo nu comentezi sau daca comentezi ti-o iei asa de rau, ca a doua oara nu mai ai tupeul , in schimb aici in RO sunt dastia ca un sofer sau altii care vor schimbarea insa nu vor schimbarea, indecisii, preferatii posturilor lui vantu, voiculescu care toaca fiecare cacat de stire insa nu fac nimic sa schimbe ceva in bine

  bravo Urban ! suntem multi alaturi de tine, chiar daca nu scriem pe internet sau alte prostii…conteaza ceea ce faci ! keep up the good work’

 12. bodo said

  am April 11 2010 @ 5:10 pm

  HA-HA-HA, HO-HO-HO!!!

  -atat am de spus

 13. bodo said

  am April 11 2010 @ 5:45 pm

  interesanta propunere legislativa, dar am si eu o intrebare:

  de acum incolo vom purta la noi in portofel FLUTURASUL DE SALARIU, FISA FISCALA sau EXTRASUL DE CONT de la banca din BAHAMAS? Cum masa o sa isi dea seama organul de circulatie de ce venit am eu luna asta si ce venit o sa am luna urmatorare. Ca poate acum am dat un tun si am castigat din tranzactii la bursa 1 miliard, iar maine poate dau falimet ca imi fuge asociatu cu valiza, sau te miri ce se mai intampla, o luna mai buna, o luna mai proasta financiar – am vrut za zik. Apoi astia gen adi minune si vijelie cu ce act pot dovedi ca au 10 PALATE pe care eu nu le am, dar in fisa mea fiscala reiese ca am un venit mai mare decat are el LEGAL intr-un an. SI apoi sunt o gramada de mesteri care lucreaza in constructii, sunt angajati pe salarul minim, dar ei castica 30-40 de milioane pe luna nedeclarati – asta e un exemplu.

  Unde e atunci JUSTETEA, DREPTATEA – asta se va transforma intr-o imensa discriminare a celor care muncesc legal si declara veniturile in intregime in defavoarea manelarilor si a contrabandistilor, care cica traiesc din ajutor social, dar conduc Lamborghini, BMW sau Audy etc.

 14. fuckthemall said

  am April 11 2010 @ 6:36 pm

  Propunerea de a corela nivelul amenzii cu venitul declarat , imi pare rau sa spun, e o ABERATZIE !!!

  Nefezabila, dand nashtere la arbitrar,(shi la procese la CEDO…ca doar “nedreptatzitzii” (in putere…) or gasi ceva pentru AVOCATZI…) , populista…etc…
  Da’ n-are rost sa argumentez eu, o vor face colegii dlui Urban…

  Daca chiar va doritzi pedepsirea diferentziata shi starpirea abuzurilor nimiricilor plini de bani … va sugerez o modalitate mai simplu de implementat , shi mai adaptata realitatzilor (shmecheri care n-au venit …inregistrat la fisc, beizadele in liceu/facultate/concediu perpetuu de la “papa” / manelishti/ cetatzeni straini/…/politzai in concediu/judecatoare bete/…)

  Modalitatea e foarte simpla:
  La punctele de penalizare pentru contraventzia “x” sa corespunda un numar echivalent de puncte amenda, cu valoarea egala pentru TOTZI conducatorii auto, shi acelashi numar de puncte “impozit”, corelate cu valoarea de catalog/cilindreea/vechimea/… autoturismului condus.

  Pensionarul cu Dacia din 75 … va fi taxat mai jos decat … shomerul in Mercedes, liceanul in Masseratti, manelistul cu Lamborghini…

  Taticutzul… daca-i face iubitul fiu o surpriza de 25 milioane ca era grabit, se va gandi mai bine daca-i da cheile… cred eu…
  Patronul grabit…cu shofer… va plati, conform rangului…
  Chiar daca-i ministru…
  Ori deputat PDL…
  TIR-istul …bulgar ori turc, va shti ca daca calca pe bec, ramane fara mashina (confiscata in Romania pentru neplata)… ori fara loc de munca.

  Veniturile… la bugetele locale… sigur vor fi mai mari, scopul educativ atins, birocratzia blocata (nu sporita la infinit….)

  LANSEZ PROVOCAREA …
  CE PARERE AVETZI, DOMNULE SENATOR???

 15. MORDOR said

  am April 11 2010 @ 9:20 pm

  Un lant de aur si o cruce masiva, ceva tatuaje cu sirene sau pumnale si serpi lipsesc din poza.

 16. Un Sofer said

  am April 12 2010 @ 7:12 am

  @ nic

  Iti multumesc pentru raspunsul dat lui surpaceanu.

  Daca ar fi sa ma iau dupa critica lui ar insemna ca in Romania merg perfect si Justitia si Politia si nu m-am prins eu inca.

  Poate ca din locul acela de unde face el ceva pentru tara asta asa se vede.
  Probabil ca pentru el justitia si politia functioneaza mai bine decit pentru altii.

  Ar m-ai fi si varianta sa se fi suparat pe mine si pentru faptul ca nu a intelels ultima fraza.

 17. http://www.urbanviorel.ro/2010/04/11/respectul-unora-din-romani-pentru-ce-facem-noi-viorelenu-te-mai-baga-in-seama/ said

  am April 12 2010 @ 10:19 am

 18. asistentapentruconsumatori.ro said

  am April 12 2010 @ 10:36 am

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 19. vrajitorul.eu said

  am April 12 2010 @ 10:37 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 20. Jou said

  am April 12 2010 @ 7:39 pm

  Eroare! Am avut privilegiul sa-i vizitez pe trogloditii din Tunisia si trebuie sa va spun ca a-i numi astfel pe creaturile la care se face referinta este o grava insulta adusa acelor oameni …

 21. bodo said

  am April 15 2010 @ 9:56 am

  @fuckthemall

  te pup fuckthemall! In sfarsit o idee fezabila pe acet blog. Asa e! are dreptate colegul. Normal! Daca ai o dacie de parlit vei fi sanctionat conform legii. Dar daca ai un lamborghinii, masseratti, audy A6 sau Land Rover – nu mai conteaza ca esti somer, licean, student, “coate-goale” dar cu bani de la tata Prigoana, ca e patron si intoarce banii cu furca. Sa plateasca in plus o amenda pe masura VALORII AUTOMOBILULUI condus, respectiv a PUTERII MOTORULUI sau a capacitatii cilindrice.

  BARAVOOO!!!

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: