Banner

Proiect de lege vizand bancile inspirat de Conso.ro : Bancile isi bat joc de romani din cauza amenzilor minuscule. In Polonia bancile pot fi amendate cu pana la 10% din venituri !

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=43787
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


11 Comentarii pana acum»

 1. ady said

  am April 9 2010 @ 4:41 pm

  bine ar fi ca pentru orice abatere banca sa plateasca minim 10 la suta din cifra de afaceri!!!
  atunci ori si-ar baga mintile in cap ori ar pleca de aici!!!

 2. cineva said

  am April 9 2010 @ 9:21 pm

  Daca abia de au inghitit “ardeiul” cu falimentul personal, la asta le ia foc spatele! :)
  Vine Baltazar si da cu pumnul in masa si mai face si-o criza de nervi in direct. 😀 Cum se poate ca romanii astia “proaspat coborati din copaci” cum ne zice el sa beneficieze de legi ca in (jido)Polonia ?
  Farshlept lebn der banks !

 3. Ciuly said

  am April 12 2010 @ 8:51 am

  Se misca ceva, domle, se misca ceva si-n tara asta :)

  Bravo.

 4. vrajitorul.eu said

  am April 12 2010 @ 10:30 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 5. asistentapentruconsumatori.ro said

  am April 12 2010 @ 10:30 am

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 6. ar_florin said

  am April 12 2010 @ 10:44 am

  Se misca pe dracu!!! Cum credeti domnule senator ca veti reusi sa faceti fata lupilor din guvern care au in spate actionari majoritari sau mari directori de banci din Romanica? Puteti sa propuneti dvs mii de legi ca nu cred ca va trece vreuna care sa afecteze atat de grav buzunarele bancherilor si a celor pe care-i hranesc din guvern. Asa ca, toata lauda pt bunele dvs intentii, dar nu cred sa vedem prea curand o astfel de lege la noi. Cred ca mai repede va ingheta iadul.
  Aaa… si inca ceva: de ce nu incercati sa faceti ceva si in domeniul micilor intreprinzatori (fostele IMM-uri)? Din cate se pare d-l Boc isi cam bate joc de acestia. Uite forfetaru … nu e forfetaru… iata iar forfetaru. Cum mama dracului sa iti mai poti face planuri de investitii si alte planuri de viitor cand nu stii cat va trebui sa platesti ca nu stii cand mai apare vreo noua nascocire a lui Boc si acolitii de ramai crucit de unde au scos-o. Au ajuns companiile private sa lucreze pt statul roman (merita doar litere mici) si sa fie jupuite de toate veniturile lor, doar ca sa aiba dragii nostri conducatori, familiile, prietenii si cunostintele acestora venituri colosale, sa se poata lauda cu masinile si casele lor de lux. Si ei se numesc “oameni de afaceri”. Ia sa-i vedem noi ce afaceri ar face fara sprijinul celor de sus.

 7. sfatuitorul de profesie said

  am April 12 2010 @ 10:56 pm

  nu amenda ii potoleste ci un cap spart la propriu d ecatr eclienti !

 8. ancior said

  am April 13 2010 @ 9:51 pm

  cand spui Banca Comerciala din Romania nu poti sa vezi decat o adunare legalizata de camatari care au dus la disperare o natie , sper sa nu mai vada clienti hotii astia niciodata

 9. adriano said

  am April 15 2010 @ 6:25 pm

  In contextul propunerii d-voatra legislative, modul in care a procedat Polonia vs. banci,a celor citite de curand despre defunctul presedinte al Poloniei,a “simpatiei”cu care era privit de catre UE in general,cred ca ar fii indicat d-le senator Urban,sa nu va bata gandul sa calatoriti cu avionul.Teoria connspiratiei este inimaginabila.Incepeti sa incomodati “sacalii”imbracati in mantii de bancheri.

 10. belzebut said

  am April 24 2010 @ 10:07 am

  care vrea sa faca bani pe planeta asta isi face banca sau sucursala de banca la noi , are voie sa fure cat vrea de mult cu conditia sa unga usile care trebuie…de ce rahaturile astea de banci nu fac prin Germania sau Franta sau Italia ce fac pe la noi ? simplu , fiindca le inchide imediat jucaria aia de le reglementeaza …sa dea vreodata credite cu 25 % dobanda pe an in Austria sau Spania ori sa mareasca dobanzile cum vor muschii lor in Belgia sau Danemarca sau sa aiba mii de comisioane in diferite variante … le dau foc bastinasii imediat …noi ne rugam de rapandulele astea de banci sa nu ne mai fure atat de tare …sper sa crape cat mai urgent cateva ca prea au dus totul in derizoriu si mizerie hotii astia…numai reclame colorate si atat

 11. to`arashul Matrics said

  am May 9 2010 @ 4:05 pm

  PLATESC BANCILE IMPOZIT PE VENITURI? In sistemul bancar fractional bancile creeaza bani prin acordarea de credite? :) Plic plic!

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: