Plata retroactiv a CAS este incorecta dar legala

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=43674
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


5 Comentarii pana acum»

 1. vrajitorul.eu said

  am April 9 2010 @ 10:52 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am April 9 2010 @ 10:53 am

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. Catalin said

  am April 9 2010 @ 6:47 pm

  Mai exact, daca e legala incompetenta unor functionari care genereaza intr-o zi penalitati pentru cativa ani, ce solutie “rezonabila” se poate gasi in instanta?
  Am o problema similara dar pentru CAS (pensii), am citit legea si mi se pare incredibil faptul ca sclavul de contribuabil are doar obligatii, iar institutiile doar drepturi. Nicaieri in lege nu este prevazut ceva clar despre modalitatea de informare a contribuabilului, sau un termen de somare / sanctionare / executare in cazul in care, indiferent de motiv, nu iti indeplinesti obligatiile.
  In situatia asta sunt probabil zeci de mii la nivelul tarii. Este cineva tras la raspundere pentru faptul ca nu a existat schimb de informatii intre Finante si celelalte institutii?
  Personal ma bucur ca Guvernul aplica legea, insa nu cred ca e corect sa o faca rupt de context. De ce trebuie sa platim noi indiferenta si incompetenta institutiilor? Obligatia de plata nu o pun in discutie, e vorba de majorarile de “intarziere”.
  Sunt complet scarbit, as renunta maine la cetatenia romana si nu m-as intoarce in veci in tara asta daca as putea.

 4. Buduru said

  am April 10 2010 @ 8:44 am

  Statul roman este nefunctional! Nu de azi, de ieri! De douazeci de ani!
  Sunt zeci de legi incorecte, imorale, dar “legale”! D’aia nu merge nimic in tara asta!
  Adica, vrea omu’ sa-nceapa sa plateasca asigurari, iar tu nu vrei sa-i iei banii decat daca-ti plateste 5 ani din urma!
  Pai, n-o sa mai plateasca deloc! O sa se asigure, medical, la “privata”, la fel cum va face si cu pensia, iar statul o sa mai incaseze…ioc!
  In institutiile statului nu mai gasesti niciun “creier”! Doar “caciuli”!
  De ce nu le spuneti oamenilor:”-Mai nenica, daca incepi sa platesti de astazi, vei beneficia de asistenta medicala gratuita atunci cand vei avea un sold de …”. S-ar putea ca omu’ sa fie de acord. Asa cum a stat 5 ani fara asigurare, s-ar putea sa mai stea 2-3-5, stiind ca va “intra in paine”, la un moment dat!

 5. nicolai said

  am December 28 2010 @ 3:01 pm

  Am o A.F.din care in ultimii 3ani nici de sare la scrumbie nu castig,norocul meu e ca sant pensionar,si mai castig din asigurari. Fiind pensionar,nu am reusit sa aflu daca am obligatia sa platesc la casa de sanatate,mai ales ca oricum sant asigurat ca pensionar. Parerile sant contradictorii chiar si in legile prea multe si prea stufoase. Unii zic ca au primit somatii inca de la inceputul acestui an ,dar eu nici nu am fost instiintat de aceste obligatii,trezindu-ma acum o zi cu somatii in care cifrele sant atat de mari incat stau sa ma gandesc daca voi avea vreo data la un loc asemenea valoare. Oricum va multumesc!

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: