Cronica teparilor : aflati cine mai da tepe in Romania

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=43780
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


15 Comentarii pana acum»

 1. vrajitorul.eu said

  am April 12 2010 @ 10:34 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am April 12 2010 @ 10:35 am

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. Csaba said

  am April 12 2010 @ 8:10 pm

  Nepretuita informatia!!!
  Mersi mult si felicitari pentru initiativa!

 4. rata alex. said

  am May 24 2010 @ 6:31 pm

  D-l. pres. A.P.A.F, doctoral de dinti Kehaiyan Garbis Vicentiu, mare specialist in constructii, dinti,cai,motociclete,schiuri ,etc.., numai in sectorul 3 (de ce oare ?!?), este de toate, pentru toti. O data ce ai de-a face cu el, i-ti blestemi tota viata care o mai ai de trait. El cel ce-a realizat blocuri de top pentru locuit : CELE MAI URATE (khiciuri de ghetou), CELE MAI PROST EXECUTATE (rezistenta minima mult sub cele admisibile date de proiectant, la actiuni ordinare si mai ales extraordinare), CU RISC DE DISTRUGERE IMINENTA LA ACTIUNEA UNOR CUTREMURE MAI MARI, CU INSTALATII SI RACORDURI SUB ORICE CRITICA SI IMPROPRII FUNCTIONARII LA PARAMETRII OPTIMI (materiale si manopera de slaba calitate si montaj incorect). Lucreaza dupa principiu : EXECUTIE CAT MAI IEFTINA, VANZARE CAT MAI SCUMPA, PROMISIUNE NEREALIZATE< DUPA INCASAREA BANILOR DE LA PROSTI. E un tepar fara scupule, a se vedea ROMANIA LIBERA din 29 iulie 2008, Gandul din Ian. anul acesta, SI MAI ALES “EXISTA VIATA DUPA CUTREMUR” DE LA PROTV.

 5. anonimus said

  am June 5 2010 @ 7:25 pm

  Cum a ajuns un mort administrator la doua firme
  Dupa ce au umplut-o de refuzuri la plata, George Laurentiu Lupu si Laurentiu Purcea au vandut “Forest Construct” SRL Bucuresti, infiintata in 2003, unor asa-zisi investitori americani.
  Lucrul interesant este ca in actul de cesionare se mentioneaza decesul administratorului Vasile Muscalu, care a fost pastrat ca administrator la alte doua firme detinute separat de Lupu si Purcea, anume “Blitz Construct” Voluntari si “Forest Inn Construct”. Este absurd, dar firma administrata de un mort a adunat 14 incidente majore, suma refuzata la plata totalizand 84.734,22 RON.
  Este, intr-o forma originala, culmea business-ului romanesc: Lupu si Purcea l-au declarat decedat pe Muscalu cand au vandut firma Forest Construct, dar il pastreaza ca administrator la firmele Blitz Construct si Forest Inn Construct. Firma preluata de americanii de la Allianz SRL Llc are refuzuri la plata in valoare de 3,55 de milioane de lei.
  Pe 19 martie 2010, americanii, reprezentanti de romanca Claudia Nicolae, si-au mai adaugat in portofoliu doua firme romanesti, anume “Mega Construct Ltd” SRL si “inchirieri Vanzari Utilaje Ltd”, ambele cu sediul in Voluntari. Numele care apar in jurul afacerii “Forest Construct” sunt Garbis Vincentiu Kehaiyan, George Laurentiu Lupu, Laurentiu Purcea, Mihai Stefan Mirica, Vasile Muscalu, Claudia Nicolae, “Allianz Srl Llc” si, n-o sa va vina sa credeti, strada Emil Garleanu din Voluntari-Ilfov.
  Garbis le-a oferit lui Purcea si Lupu preluarea primei firme in 2008, personajul prezentandu-se la ora actuala drept presedinte al APAF (Asociatia pentru Prevenirea Abuzurilor Fiscale), care are in portofoliu firmele “Garbis Dent” si “Blitz Dent”. La putin dupa un an de la preluare, firma cu bucluc a fost raportata cu primele incidente de plata la CIP-Centrala Incidentelor de Plati.
  In mai anul trecut a refuzat la plata 4 Bilete la ordin “din lipsa de disponibil”, iar pana la finalul anului a adunat 23 incidente de plata, 17 majore si 6 minore. Pe 5 ianuarie 2010, cei doi se debaraseaza de partile sociale detinute, pe care le cedeaza catre Adriana Maria Meche si Allianz Srl Llc, firma cu sediul declarat in statul american Delaware si infiintata in iunie 2008.
  Cei pacaliti de pe meleagurile noastre isi aduc aminte ca tot in Delaware in 2008 au fost infiintate firmele “Sylmedia Limited” si “Way Consulting Corporation” care au preluat cateva zeci de societati cu probleme financiare din Romania. Asa devine administrator Claudia Nicolae, dar seria incidentelor raportate la CIP continua, asa ca pe 25 mai 2020, SC Forest Construct SRL, intre timp cu sediul mutat in Voluntari, figura cu 41 refuzuri la plata, 30 incidente majore si restul minore, suma totala refuzata la plata cifrandu-se la 3,55 de milioane de lei.
  Pompiliu Comsa, Ziare.com, Luni, 31 Mai 2010

 6. cristi said

  am June 10 2010 @ 8:01 am

  APAF-ul are dreptate in fata ANAF-ului. Nu poti sa vii acum sa ceri tva pentru acum 5 ani (ca acum te-ai trezit tu…). Si toate comentariile si acuzatiile la adresa domnului presedinte Garbis Kehaiyan nu sunt decat niste incercari ale ANAF-ului de a lua ochii opiniei publice de la adevarata problema: aplicarea retroactiva a unei legi. Oricum BRAVO domnule Kehaiyan Garbis!

 7. anonimus said

  am July 4 2010 @ 7:42 am

  bravo d-mnule medic de dinti, KEHAIAN GARBIS, da-i tare, executa blocuri ca cele ce le-au prezentat PRO TV, in “exista viata dupa cutremur”, unde te-ai ascuns de “canera de filmat”, ca asa-i legea celor cu bani “luati” de la “cei fraieriti de dv.”, FA IN CONTINUARE BLOCURI BUNE DE “CAVOURI” DUPA CUTREMURE, CLADIRI URATE, PROASTE SI NEFUNCTIONALE, ca legea in Romania este numai pentru prosti ca noi nu pentru excroci, evazionisti, tupeisi. Acum este presedinte la APAF, aperi cauza persoanelor fizice ce ca dezvoltatori de blocuri, au vandut apartamente la “fraieri”. Dar cu SRL-urile, unde administrator era un MORT DE ANI DE ZILE SI DATORII ERAU CU CARUL”, de ce nu le a-i construit ? Va spun ei de ce : DE SMECHER, AI LUAT SI TVA-ul DE LA “FRAIERI” DAR LA “STAT” NU VREI SA DAI NIMIC. Stii cum se cheama asta ? H O T I E

 8. cineva said

  am September 28 2010 @ 11:58 am

  Sunt o persoana care a cumparat un apartament intrunul din blocurile construite de Garbis Kehaiyan in aleea Mostistea si sunt sigur ca toate comentariile sunt puse de Zaharia, psihopatul de la etajul 1 din cauza caruia noi nu avem curent in bloc (nu vrea sa puna neoane), probabil deranjat ca Dl Garbis Kehaiyan nu il lasa sa fure impreuna cu administratorul blocului. Nu de putine ori am avut probleme cu acesti domni care vor sa faca legea in aceste blocuri. E adevarat ca blocurile nu au cea mai larga intrare din Bucuresti dar la structura sunt printre cele mai solide. Acesta este si faptul care m-a convins sa cumpar de la el.

 9. anonim said

  am September 29 2010 @ 9:44 am

  Domnul Zaharia se crede proprietar peste aceste blocuri si probabil ca domnul Kehaiyan Garbis ii sta in cale. Chiar eu am auzit discutia cand Zaharia i-a cerut garaj gratis si cand a fost refuzat a spus ca are el grija sa nu mai vanda nimic. Eu am inchiriat de la Dl Garbis un garaj si este normal ca toti sa platesca. Cineva trebuie sa il linisteasca pe acest Zaharia, nu se poate ca un bloc intreg sa il stie de frica…

 10. CEL DIN UMBRA REALITATII CE VA INCONJOARA said

  am September 29 2010 @ 10:33 pm

  D-l. ZAHARIA NE REPREZINTA in lupta noua cu hotii si pungasii, hotilor si pungasilor fara de capatai.

 11. ... said

  am September 30 2010 @ 10:11 am

  Si eu cred ca domnul Zaharia este in spatele la toate acuzatiile aduse domnului Garbis. Mai ales ca el este ruda cu un vicepresedinte ANAF. Probabil ca acesta incearca sa il ajute pe verisorul lui in problema TVA-ului prin discreditarea dl presedinte APAF – Dl Garbis Kehaiyan.

 12. CEL DIN UMBRA REALITATII CE VA INCONJOARA said

  am October 1 2010 @ 11:23 pm

  CUMNETELE, CUMNETELE, TU CREZI CA O SA SCAPI ?
  CARE GARAJE, ALEA INUNDATE SI MICI, PTR. CARUTE AMFIBII ?
  OARE STII TU MIHAITA, PITIC FARA MINTE, CE AIA, ASA DESTEPT CUM ESTI
  adinaflori – 22nd November 2007, 19:18
  cu mare regret spun ca am cumparat aici in blocurile d-lui KEHAIYAN GARBIS tocmai ce am vazut si stire la PROtv despre aceasta firma “deosebita”. s-a filmat in casa la oameni si numai tevi sparte si probleme. locurile de parcare sunt intr-o stare deplorabila…cele subterane sunt pline de apa si noroi ft trista situatia. zicea la PROtv ca au fost dati in judecata de asociatia de proprietari a unui bloc. in curand probabil o sa se uploadeze si stirea pe site-ul PROtv si o sa poata fi vizualizat filmul de toti…”casa noua, probleme vechi” asta e stirea : bataie de joc… aviz amatorilor…daca vedeam stirea asta acum cateva luni nu mai cumparam asa ceva, nu-mi mai trebuia nimic de la ei
  emoldoveanu – 23rd November 2007, 08:18
  am cumparat si eu un apartament de 2 camere acolo… la etajul 4 e adevarat… ploua in casa!!! tot etajul 4 are probleme cu terasa si apartamentele gata finisate s-au trezit cu plafonul in cap… duminica asta am stat toata ziua pe terasa ca sa ma asigur ca muncitorii chiar vor muncii – nu vor sta la bautura (veniti apropo dupa nenumarate telefoane date la kehayian – cum l-o chema). este pentru a doua oara cand “refac” terasa blocului, insa spre nefericirea noastra nu este bine nici de data asta… cartonul nu este bine lipit deci ploua in continuare. noi am luat apartamentul in regie proprie, inutil sa spun ce am gasit in acea casa… firele de electrica erau innadite – asta inseamna moarte sigura, scurgerea de la chiuveta din bucatarie era in mijlocul livingului, nicidecum unde era proiectata a fi initial, astfel incat in loc de 2 camere ne-am trezit cu o garsoniera cu ditamai bucataria… era normal sa preluam noi finisajele, asta daca vroiam sa avem o casa cat de cat… pe langa banii dati pe niste ziduri care sunt deja crapate (inacceptabil daca vorbim despre un bloc nou

 13. alex said

  am November 1 2010 @ 11:27 pm

  CUM DE TI-AI PERMIS SA INCASEZI BANI PE ADAPOSTUL ALA ? SI CU ACTE. STII CA ADAPOSTURILE ALA SUNT PROPRIETATEA PRIM. ? INCEPE RECUPERAREA BANILOR DE PE ALA IN INSTANTA, SE FORMEAZA O ASOCIATIE PACALITILOR DE KEHAIYAN. SE ASTEAPTA IN CONTINUARE NOI ASOCIATI. PANA ACUM SUNT PE LISTA 248 DE PROPRIETATI, A BLOCURILOR CONSTRUITE DE ACESTA. AI DESCHIS CUTIA PANDOREI DOCTORE ! SA VEZI SURPRIZA DE PESTE CATEVA ZILE ! NU UITA, SUPRIZA, SUNT IN APROPIEREA TA, TU CAUTA CA ORBETELE ALATUREA.
  TE-AI ASOCIAT LA RAU CU CINE NU TREBUIE SI AI SA AJUNGI RAU.

 14. atlanta.cylex-usa.com said

  am June 6 2014 @ 7:15 pm

  atlanta.cylex-usa.com…

  Cronica teparilor : aflati cine mai da tepe in Romania | Urban Iulian…

 15. Alu Pigus said

  am November 11 2014 @ 10:19 pm

  Asa schizofrenic nemernic ca Kehayian Garbis nu am mai vazut demult !Am avut ocazia sa am de-a face cu el . Este un sociopat preocupat doar de persoana lui, fara scrupule, fara urma de omenie sau respect minim fata de ceilalti.
  Nu e nici doctor bun, nici constructor nu e, ca nu a facut nici o facultate de profil, nici negociator nu e , nici o discutie calma , civilizata nu e capabil sa aiba, traieste cu doua femei in aceiasi casa la un loc cu 3 copii, si tot ce intreprinde se bazeaza pe diverse scheme golanesti , pe intimidare fizica sau verbala, si in esenta, PE FURT ! DE EVITAT

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: