Cum poti contesta un proces verbal

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=43605
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


6 Comentarii pana acum»

 1. viorel said

  am April 8 2010 @ 11:07 am

  Cu privire la afirmatia dvs. din finalul raspunsului dat ,,sa nu mintiti in instanta – constituie infractiune”, va rog sa-mi spuneti despre ce infractiune e vorba si in ce text legal e prevazuta? Intr-adevar, marturia mincinoasa e infractiune, dar nu stiam ca si minciunile contravenientului sau altor parti intr-un proces civil se pedepsesc.

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am April 8 2010 @ 11:20 am

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. vrajitorul.eu said

  am April 8 2010 @ 11:20 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 4. erdei alexandru said

  am April 8 2010 @ 1:32 pm

  D-le Urban, una spunem si alta facem? Pai ii invatati pe contravenienti cum sa ocoleasca efectul legii, iar la televizor sporovaiti verzi si uscate ca nu se aduna bani la buget! Pai in modul acesta cum?
  In legatura cu schimbarea legislatiei rutiere, am o propunere care ar face ca si creeantele sa se incaseze mai bine si traficul ar fi mai disciplinizat: REINTRODUCEREA PEDEPSEI INCHISORII CONTRAVENTIONALE IN CAZUL CAND SE CONSIDERA CA NEANDESTULATOARE SANCTIUNEA CONTRAVENTIONALA SI TRANSFORMAREA AMENZII CONTRAVENTIONALE IN INCHISOARE CONTRAVENTIONALA IN CAZUL IN CARE INTR-UN TERMEN DAT, ACESTA NU SE ACHITA! Aceste lucruri se aplica cu mare succes in 80% din tarile democrate ale lumii. Sanctiunea inchis.contr.a mai fost prevazuta la noi, dar din motive lesne de inteles ( ajungeau la parnaie si fii sau neamuri de personalitati)a fost scoasa.Observati ca in strainatate, indiferent cine este persoana respectiva, suporta rigoriile legii!! SPER CA PROPUNEREA MEA SA AJUNGA PANA LA DVS.!

 5. Dora said

  am April 8 2010 @ 10:08 pm

  Stimate domn, mie ca sofer daca trec pe rosu imi ia permisul si imi da si amenda, nu mai vorbesc de faptul ca as putea face un accident si mi-as pune in pericol viata mea si a altora. Deci, eu zic sa platiti amenda si pe viitor sa nu mai treceti pe rosu. Ce naiba, vreti sa ajungeti la tribunal fiindca ati trecut pe rosu?

 6. ticut said

  am April 9 2010 @ 3:33 pm

  SUNTETI VOI SIGURI CA A TRECUT PE ROSU? SI DACA DA, PE CEILALTI 2 DE CE NU I A SANCTIONAT BRAVUL MILITIAN???

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: