Banner

Urban Iulian despre amenzile pentru soferi

Tweet this
tp://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=43506

7 Comentarii pana acum»

 1. loreta said

  am April 7 2010 @ 9:53 am

  m-am saturat sa reclam si sa ma lupt cu morile de vant .mai bine am face ceva pentru cei care nu mai au cu ce sa-si duca traiul din cauza datoriilor la banci .m-am saturat ….
  eu nu stiu de ce mai vorbim atat despre banci .am pierdut un proces cu banca , acum banca mi-a blocat conturile si cardurile si…tot .nu mai luam salariu …nimic .o sa murim pur si simplu …vorbim de hotia bancilor de vreo 2 ani .si… nimic …decat am vorbit .poate ca de la atata vorbit , mai rau am facut .vai de capul nostru …ne blocheaza conturile , ne executa silit …ce mai urmeaza ?????

  loreta said
  am April 7 2010 @ 9:47 am

  oricum cred ca am scris degeaba .legea pe care vreti sa o dati cu falimentul pers.fizice , cred ca mai mult a intaratat bancile .m-as mira sa vada cineva ce am postat .ati spus ca ma ajutati printr-un program al ANPC , prin care spuneati ca ma veti ajuta , nu numai pe mine .n-am mai primit de vreun an niciun raspuns .macar nu va mai bateti cu pumnul in piept .pana acum v-am sustinut , dar se pare ca cei multi au avut dreptate , d-le urban , v-ati dat cu guvernul si ati uitat ce ati promis …pacat de cei care au investit incredere in dv…am ajuns foarte rau …cred ca voi ajunge cu familia mea pe drumuri…

  Comment RSS · TrackBack URI

  Lasa un comentariu

 2. Adrian said

  am April 7 2010 @ 10:57 am

  vreau sa vad si pe asta,ieri in jurul orei 17 un sofer cu un BMW alb cu nr. SSS a trecut pe rosu pe toate semafoarele,bineinteles cu intentie,a sfidat toate regulile de circulatie …..

 3. alex said

  am April 7 2010 @ 5:32 pm

  batind cimpii si in necunostinta de cauza in ale constitutiei : ” cetatenii sunt egali in fata legii ”
  mai bine s-ar aplica corect astea care sunt ( educatia unei populatii si respectul fata de lege si autoritate se face cu parul nu cu vorba buna. oricit se strofoaca altii sa ne dea lectii , mai stim ceva istorie si cum este ” dincolo ” vis a vis de aplicarea legii si a fricii cetateanului ca daca a gresit este turnat de prieteni sau vecini.

 4. Adrian said

  am April 7 2010 @ 7:35 pm

  Asta mi se pare putin aberant! Ex: Patriciu sau Tiriac sau altii ca ei NU VOR PLATI in viata lor amenda si nici odraslele, nevestele sau alte neamuri ale lor!!!
  1) Pana la urma tot cei care sunt putin mai sus dar nu mult vor avea de suferit. Cei care nu au vor plati la fel ca pana acum. In concluzie: nimeni nu castiga dar sunt unii care pierd.
  2) Daca am avea drumuri atunci as fi de acord cu o astfel de prevedere! In conditia ca buc-arad traversezi 100 de sate si orase este aberant sa mai vi si cu restrictii si pedepse drastice!
  intai drumurile si pe urma restrictii si sanctiuni.

  Prevederea asta este ca si idiotenia aia ca desi nu sunt locuri de parcare in buc s-a gasit solutia: se maresc pedepsele (amenzile) pt parcare neregulamentara! la fel de bine ne va fi si cu o astfel de reglementare

 5. www.vrajitorul.eu said

  am April 8 2010 @ 10:43 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 6. asistentapentruconsumatori.ro said

  am April 8 2010 @ 10:44 am

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 7. Dan said

  am April 12 2010 @ 3:50 pm

  O mare porcarie si aberatie. Ipotetic vorbind, faptul ca am venituri mari nu are nici cea mai mica legatura cu calitatea de conducator auto. De ce sa platesc mai mult eu pentru aceeasi greseala , decat altcineva care are sal mai mic ca mine. Se incalca grav articolul din constitutie unde se zice ca “toti suntem egali in fata legii”

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu:


Video din categoria IULIAN URBAN LA TELEVIZIUNI
Vezi toate filmele