Banner

Mutilat de 20 tineri intr-un club iesean

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=43592
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


4 Comentarii pana acum»

 1. asistentapentruconsumatori.ro said

  am April 8 2010 @ 11:11 am

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 2. vrajitorul.eu said

  am April 8 2010 @ 11:11 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. magyar.ok said

  am April 8 2010 @ 1:59 pm

  Va rog fiti amabil sa depuneti o plingere si pentru baieti batuti la Medias

  “La reuniunea tinerilor gazduita de sediul UDMR din Medias, in jurul orei 20.00, au aparut mai multi necunoscuti care, in ciuda apelului repetat al organizatorilor, au refuzat sa paraseasca sala, ba mai mult, au agresat verbal si fizic pe tinerii maghiari. Dincolo de insemnatele pagube materiale, mobilierul distrus si geamuri sparte etc., doi tineri maghiari, grav raniti, au fost transportati la spital. Liderii organizatiei judetene Sibiu a UDMR considera incidentul ca fiind un conflict etnic, un atac deschis impotriva comunitatii maghiare din Medias”, se arata in comunicat.

  http://www.citynews.ro/sibiu/politica-13/bataie-udmr-reclama-un-incident-etnic-la-medias-78009/

  e mai grav pentru ca au fost batuti pentru nationalitatea lor, epurarea etnica nu ar mai trebui sa fie la moda intro tara europeana

  cu multa stima

 4. SimPa said

  am April 9 2010 @ 1:33 pm

  In localitatea Piatra Olt, judetul Olt, acum ~o luna doi tineri au fost agresati, unul dintre ei a beneficiat de o saptamana de concediu medical (este fratele), fiind desfigurat si lovit pe la spate cu un scaun ..sau mai multe, amandoi au fost calcati in picioare FARA MOTIV, simpla prezenta in local deranjand “vedetele” locale… “Haita” de aproximativ 20 de nemernici (si de alta etnie), sunt cunoscuti pe plan local. Paznicul discotecii nu a intervenit si nu a chemat autoritatile..dupa ce “Haita” a fugit crezand ca a fost apelat un numar de urgenta, paznicul s-a oferit sa-i ajute pe cei doi tineri care “se adunau” de pe jos, sa se razbune, contra cost putea aduce si intariri… In timpul in care cei doi zaceau inconstienti si plini de sange pe podea, muzica nu a fost oprita si nimeni nu a intervenit, de frica!!! Situatia a ramas fara rezolvare, fara plangere penala, in speranta ca doar Dumnezeu ne mai apara de nemernici si o minune a facut ca fratele sa nu-si piarda vederea.
  Solicit un proiect de lege pentru inchiderea tuturor discotecilor de la tara, in mod special a celor din Olt, unde conflictele de acest gen sunt necontrolate si la ordinea zilei, rare fiind cazurile in care autoritatile locale s-au facut remarcate prin fapte de eroism si au solutionat problemele reale cu care se confrunta aceste mici comunitati.. Oferirea de recompense celor care vin in sprijinul politiei si prezinta dovezi pentru arestarea infractorilor, pedofililor si violatorilor ar functiona in aceasta zona cu infractionalitate foarte ridicata comparativ cu restul tarii. Din pacate lipsa implicarii autoritatilor pe plan local post-comunism, duce la neincrederea justificata a cetatenilor in institutiile platite chiar de noi. Lipsa locurilor “libere” din penitenciare nu justifica acest dezinteres general, lipsa de reactie duce la neincredere. Daca agentul se teme de infractori cum poate el sa intervina ca sa ma apere?! Pentru ce mai este platit?! Probabil ca notiunile de Curaj si Integritate sunt inca enigme ale viitorului pentru comunitatile si autoritatile cele mai sarace..
  Binele si Dreptatea intotdeauna vor invinge cat timp exista speranta. Dumnezeu sa ne apere pe toti!

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: