Banner

Cazul Toni Tecuceanu vazut de Roncea. Streinu Cercel frizeaza dementa: numai mortul poate sa-si vada dosarul medical! Tot sistemul s-a coalizat impotriva familiei artistului si a adevarului.

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=43541
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


12 Comentarii pana acum»

 1. Ion said

  am April 7 2010 @ 11:20 am

  NU CEDATI!!! Mergeti pana la capat! Dumnezeu va va ajuta!!!!!

 2. simic said

  am April 7 2010 @ 12:52 pm

  Domnule Senator,
  Ne-am lamurit cu cangrena din ministerul agriculturii (cazul fungicidelor BASF cu Initium), cu cangrena din ministerul culturii si cultelor (…), al sporturilor, al mediului, al economiei si industriilor, al ministerului de interne, al turismului, al justitiei.
  Acum va rog sa mergeti pana la capat cu acest caz din subordinea ministerului sanatatii, sa aflam si noi daca ne mai putem intoarce din drumul spre groapa.
  Daca boala este ireversibila, atunci ma inarmez si ies in strada la vanatoare de oficiali.
  Va urez succes!

 3. gabi said

  am April 7 2010 @ 6:43 pm

  Acum un an si jumatate am fost internata cu mama mea la reanimare sectia neurologie la spitalul Bagdazar. Mamei i-au pus la gura un dispozitiv pentru respirat care facea legatura la aerul oxigenat. Acel dispozitiv era sub orice critica de murdar si jerpelit. Desii aceste dispozitive ar trebuii sa fie de unica folosinta ele sunt mutate de la un pacient la altul astfel transmitand tot felul de microbi si bacterii de la un bolnav la altul. Am facut scandal si i s-a dat un dispozitiv nou sigilat dar a doua zi numai ce am iesit putin din spital si la intoarcere am gasito pe mama cu umarul fracturat. Nimeni nu stia ce s-a intimplat si doctoruii care erau de garda au refuzat timp de trei zile sa ii faca mamei radiografie si sa ii imobilizeze umarul. Am facut iarasi scandal si in final au duso la radiografie si s-a constatat ca avea fracrura de humerus cu deplasare. In fisa de externare medicul a scris ca mama intro crizasi-a smuls singura umarul. mentionez ca mama are 94 de ani si e imobilizata la pat de patru ani. Deci…
  Cat priveste povestea cu “mortul este singurul care are acces la dosarul sau’ am sa va spun ca am intampinat si noi ceva de genul asta la Casa de pensii unde m-am dus sa depun un dosar de pensie de urmas ca vaduva al mamei. Eu fiind in drept de a o reprezenta la toate institutiile de stat si particulare fiind asistentul personal al mamei. La Casa de Pensii mi s-a cerut sa depun pe langa toate actele si o cerere care TREBUIA SA FIE SCRISA SI SEMNATA IN NUMELE TATALUI MEU DECEDAT. Zadarnic am explicat ca tata nu mai poate cere nimic, poate doar coliva si colaci si pomelnice ca nu au vrut sa imi primeasca cererea. Le-am cerut sa imi dea numar de inregistrare la cerere si sa imi dea negatie pe dosar dar au refuzat categoric. Am trimis dosarul prin posta cu cerere scrisa in numele mamei si am primit raspuns afirmativ DUPA UN AN!
  Vorba unui personaj tv pe care nu prea il simpatizez “traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul”

 4. gogu 2 said

  am April 8 2010 @ 7:31 am

  D-le Urban, daca se vrea sa se faca curatenie in sanatate, ar trebui pornit intai cu Consiliul Medicilor unde stiti cu toti, ca daca se va ajunge cu plangerea la Consiliul Medicilor, este egal cu zero. Mai mult decat atat, in prezent si in nici un stat democrat – Romania nu este un stat democrat indiferent cu cat OTET ne-am imbata – solutiile pronuntate de Consiliul Medicilor nu reprezinta si punctul de vedere al procuraturii. In toate dosarele inaintate catre procuratura, s-a dat NUP in baza raporturilor Consiliului Medicililor.

  Credeti ca doctorul Ciomu nu isi va reprimit dreptul de libera practica!!! Fals!! Va garantez ca in 2 ani maxim va primi drept de libera practica. Mai mult decat atat, spitalul Panduri – Burghele de azi – va fi obligat sa il reincadreze pe vechea functie. Si atunci sa vedeti dvs. prigoana doctorilor si asistentelor care nu au mai vrut sa il ajute pe Ciomu!!!

 5. vrajitorul.eu said

  am April 8 2010 @ 10:47 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 6. asistentapentruconsumatori.ro said

  am April 8 2010 @ 10:48 am

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 7. cineva said

  am April 8 2010 @ 9:01 pm

  “Numai mortul poate sa-si vada dosarul medical”.
  Dar noi, cei vii din Romania am vrea sa vedem scanat si postat aici certificatul dumnealui DE DECES. Si sa scrie ceva de genul “plagi multiple prin impuscare” 😀

 8. cineva said

  am April 8 2010 @ 9:08 pm

  Oare de ce credeti ca TOATE SPITALELE MARI au servicii de paza PRIVATE si nu gardieni publici ? :) Pentru “protectia pacientilor” ?
  Eu am promis ca daca ma opresc sa intru intr-o institutie PUBLICA ca oricare alta, dau cu masina peste ei.

 9. Catalin said

  am April 9 2010 @ 12:28 pm

  Manipularea se face cel mai usor cu televizorul.
  Au ales bine sa ucida acel om si sa dea vina pe un virus facut in laborator pentru a vinde vaccin-uri ca sa imbogateasca companiile producatoare.
  Cum romanii sunt usor inflentabili, farsa a prins si de a doua zi nebunia vaccinarii a inceput.
  In cati ani vor incepe sa apra efectele acestor TESTE pe oameni?!?
  Nu uitati ca si virusul SIDA a demarat tot ca un “inofensiv” vaccin si evident s-a oferit celor ami saraci oameni de pe planeta, locuitorii din Africa.
  Nu suntem decat niste cobai pentru savantii nebuni si oamenii ce le stau in spate si ii sustin financiar.

 10. Bebelusa Oana » Blog Archive » Probleme cu sistemul said

  am April 9 2010 @ 1:18 pm

 11. obiectiva said

  am April 11 2010 @ 5:30 pm

  EU INCA SUNT VIE, SI NICI MIE NU MI L/AU DAT.. NICI INSTANTEI DE JUDECATA!!! NA. PRINDETI/I CU MINCIUNA LA MIJLOC.. aveti cazul meu.
  NU EXISTA EXPERTI MEDICALI INDEPENDENTI… medicul meu, care mi/a dat vreun an tratament face pipi de frica si nici tratament nu imi mai da.. am ramas sa ma tratez singura… ca de obicei.

 12. Cazul Toni Tecuceanu, preluat de senatorul Iulian Urban, a dus la schimbarea Legii Sanatatii | Victor Roncea Blog said

  am August 18 2010 @ 3:44 pm

  […] si despre refuzul spitalului Matei Bals de a transmite familiei dosarul medical al actorului am scris pe larg. Ca urmare a acestui caz,  a cazului Laura Avram de la Baia Mare sau a cazului Vuza, am pus […]

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: