?oferi?a care a ucis o tân?r? pe trecere nu va face închisoare ?i nu vrea s? urmeze cursuri de legisla?ie

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=43469
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


14 Comentarii pana acum»

 1. DZ said

  am April 6 2010 @ 10:48 pm

 2. Bogdan said

  am April 7 2010 @ 11:38 am

  Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul…aici este mai misto ca in Bolivia…poti omora oameni fara sa faci puscarie…super tare

 3. gogu 2 said

  am April 7 2010 @ 12:10 pm

  Mey, in toate accidentele rutiere soldate cu morti, instanta de judecata va aplica pedeapsa suspendarii.

  Dar este pentru prima oara cand aplica si pedeapsa complementara!!! Ar trebui sa aplice pedepse si mai dure- ma refer la cele complementare.

 4. Un simplu cetatean said

  am April 7 2010 @ 12:37 pm

  O nesimtita si o indolenta blestemata Ana Maria Straus…no other coment.

 5. simona garagaianu said

  am April 7 2010 @ 1:09 pm

  se presupune ca legea e aceeasi pentru toata lumea indeferent de nationalitate, culoare politica sau valoarea contului din banca.
  sa inteleg ca si noi PUTEM CALCA PE ORICINE PE trecerea de pietoni ca nu patim NIMIC?
  cum e posibil ca parasuta asta sa nu plateasca ca a luat viata cuiva?

 6. radu said

  am April 7 2010 @ 1:25 pm

  Mai oamenilor nu mai comentati atat fara rost. Inteleg ca este de o indiferenta/nesimtire crasa femeia asta si sfideaza efectiv legea dar nu puteti sa procedati si voi la fel vis-a-vis de lege. Este omor fara premeditare, este accident si accidente se intampla. Da, ar putea sa-i de-a o pedeapsa mai dura (s-o oblige la ceva programe de corectie), dar totul cu o limita. Stiu ca familia indurerata ar inchide-o pe viata dar oamenii aia sunt supusi subiectivismului iar legea trebuie sa ramana cat mai obiectiva. Ii ca si cum daca io beau ceai dintr-o cana langa geam si scap cana pe geam si ii sparg capu la unu/una ar trebui sa fiu pedepsit ca ala care iti intra noaptea in casa si te omoara in somn, ca doar tot o viata de om ii la mijloc. Hai sa povestim cu sens.

 7. VIOREL URBAN said

  am April 7 2010 @ 1:57 pm

  @ radu

  Nu e asa deloc. Daca era fetita ta nu mai vorbeai in halul asta , filozofic si aberant .

  Vor trebui legi mai dure pentru astfel de oameni care omoara nevinovati din cauza faptului ca se simt bazati, cu bani , pile si relatii si va asigur ca pana vom inchide ochii vom lupta sa ajungem la acele legi din Austria, Germania sau SUA unde nu e circul de aici cand vine vorba de smecheri, interlopi sau alte pseudo-VIP-uri

  inca un lucru radu : ignoranta , nesimtirea si lipsa de umanism ne vor duce doar la pierzanie si nu asta e calea!

 8. elena said

  am April 7 2010 @ 2:29 pm

  Dl. Radu, sunt de acord cu dumneavoastra pana la un punct. Se poate sa faci si un accident fara vina ( exemple pot fii multe),dar cand ucizi un om pe o trecere de pietoni ( ce spune Codul Rutier pentru trecerea de pietoni?) nu mai pot fii iertator si trebuie sa se aplice legea. Cine a gresit plateste. Sunt si pietonii de vina , am vazut des asta dar cand vezi cu ce viteza vin multe masini chiar si cand este o trecere de pietoni, te intrebi oare ce trebuie sa faci… sa astepti pana trece masina ( eu asa fac )sau sa treci…. Masinile scumpe de marca au soferi care ne sfideaza aproape mereu . Trebuie sa ne acordam respect de ambele parti. Noi pietonii nu mai avem loc nici pe trotuar , nici pe strada si de fiecare data noi facem loc masinilor si incercam sa ne ferim cum putem. Si pietonii trebuie in egala masura sa raspunda pentru faptele lor ( cand e cazul).

 9. ionut said

  am April 7 2010 @ 4:05 pm

  radu – ai dreptate si nu prea (faptul ca omori pe cineva pe trecere nu e deloc accident)
  elena – sunt si sofer si pieton
  Ca sofer injur pietonii care traverseaza neregulamentar (sunt multi) si masinile parcate aiurea care te impiedica de multe ori sa vezi pietonii si sa faci manevre periculoase si … si asa mai departe
  Ca pieton am ajuns la concluzia ca mai bine ma feresc eu de masini pe trecere sau pe trotuar sau pe strada.

  Concluzia pentru mine este ca tipa a scapat prea usor (e bine sa ai ceva banuti). Daca cineva vrea sa ii ceara pedeapsa mare inchisoare si asa mai departe sa ceara si pentru pietonii care comit ilegalitati.

  Si inca un lucru daca o masina da peste un om masina va fi mai mult sau mai putin avariata – se repara pe casco -, omul insa …

  Mai bine te asiguri de 3 ori.

 10. alind said

  am April 7 2010 @ 8:25 pm

  daca as fi in locul tatalui acelei studente,as calca-o pe criminala tot pe trecerea de pietoni. de 2-3 ori, inainte si inapoi, pana m-as asigura ca nu mai respira. poate ca pare cam sadic, dar asa cred ca ar trebui sa pateasca toti care scapa fara nici o zi de puscarie dupa astfel de crime. dupa cateva cazuri de acest gen, le-ar fi si frica sa-si foloseasca influenta si banii pentru a scapa fara inchisoare.

 11. vrajitorul.eu said

  am April 8 2010 @ 10:23 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 12. asistentapentruconsumatori.ro said

  am April 8 2010 @ 10:24 am

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 13. donnie said

  am April 14 2010 @ 9:50 am

  bai nu trebe sa fie omor cu premeditare,daca nu stiti ce e omorul cu premeditare mai studiati..ea a facut omor din culpa…si a incalcat grav legislatia rutiera.daca calca fata aceea pe drum unde nu e trecere era altceva,findca acolo poate fii de vina si pietonul dar pe trecera de pietoni numai soferul poarta vina,sa fie clar…ea ar trebiu sa faca puscarie fara nici o discutie..

 14. Rzvan said

  am May 15 2010 @ 5:14 pm

  Puteti transmite ,,toate cele bune” d-nei Ana Maria Straus si la :

  Heinrig Distribution SRL
  Str. Sabinelor 104A, Sector 5, 050854 Bucuresti
  RC: J 40 / 11757 / 2006;
  CF: RO 18865390

  Tel:
  +4-021-401.41.00
  +4-021-401.41.29

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: