Dovada hotiei si incompetentei bancilor

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=43427
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


8 Comentarii pana acum»

 1. ildiko said

  am April 6 2010 @ 10:32 pm

  Pana nu dau faliment macar un sfert dintre banci nu se vor da pe brazda. puterea nu are niciun interes sa impuna niste limite de bun simt bancilor..

 2. roxana said

  am April 7 2010 @ 7:16 am

  In aceeasi situatie sunt si eu………cu aceeasi “faimoasa”banca……am trimis scris atat la bcr,cat si la bnr….iar raspunsurile sunt aproape identice……asa ca….ceea ce fac bancile de lanoi,fac sub “inaltul patronaj”al bnr……..fara cuvinte…..

 3. loreta said

  am April 7 2010 @ 9:43 am

  eu nu stiu de ce mai vorbim atat despre banci .am pierdut un proces cu banca , acum banca mi-a blocat conturile si cardurile si…tot .nu mai luam salariu …nimic .o sa murim pur si simplu …vorbim de hotia bancilor de vreo 2 ani .si… nimic …decat am vorbit .poate ca de la atata vorbit , mai rau am facut .vai de capul nostru …ne blocheaza conturile , ne executa silit …ce mai urmeaza ?????

 4. loreta said

  am April 7 2010 @ 9:47 am

  oricum cred ca am scris degeaba .legea pe care vreti sa o dati cu falimentul pers.fizice , cred ca mai mult a intaratat bancile .m-as mira sa vada cineva ce am postat .ati spus ca ma ajutati printr-un program al ANPC , prin care spuneati ca ma veti ajuta , nu numai pe mine .n-am mai primit de vreun an niciun raspuns .macar nu va mai bateti cu pumnul in piept .pana acum v-am sustinut , dar se pare ca cei multi au avut dreptate , d-le urban , v-ati dat cu guvernul si ati uitat ce ati promis …pacat de cei care au investit incredere in dv…am ajuns foarte rau …cred ca voi ajunge cu familia mea pe drumuri…

 5. Bogoiu said

  am April 8 2010 @ 10:04 am

  poti merge in instanta. este inselatorie in contracte. ai semnat undeva ca la momentul creditului stiai ca dobanda era de 8.9% aia variabila, adica banca ti-a spus si cu toate astea tu ai vrut sa iei creditul? si cu toate astea tu ca un berbec ai vrut creditul. iti spun eu nu ti-a spus, te-au mintit ca sa te tepuiasca. ti-a dat dobanda mica sa te incadrezi cu salariu, desi stia ca peste 1 an o sa ajungi in imposibilitate de plata. ei intrau in posesia bunului, il videau si mai faceau profit. daca era pe bune tu nu te incadrai cu salariul sa iei casa. asa ca proces cu banca. cauta legile si iti spun ca ii poti frige. Poti depune reclamatii la ANPC, la Parchet pentru ca au pus sistemul bancar in pericol cu buna stiinta, la Consiliul pentru Combatarea Discriminarii ca ei dau credite la Prima Casa cu dobanda la jumatate de cat ai tu. Pierzi procesul in Romania desi ai dreptate, mergi la CEDO. O sa spuneti ca este pierdere de timp. Puneti in balanta viata voastra distrusa pe 30 de ani, ramasa la mila si umilinta unei banci, sau 2 – 3 ani de procese cu sanse de castig. Voi hotarati, dar sa stiti ca indiferenta ii face pe ei sa fie mai puternici.

 6. asistentapentruconsumatori.ro said

  am April 8 2010 @ 10:37 am

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 7. vrajitorul.eu said

  am April 8 2010 @ 10:38 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 8. sfatuitorul de profesie said

  am April 8 2010 @ 9:49 pm

  nu asteptati ca bacile sa dea faliment , dati le in cap managerilor sa vada cum e sa fii cu singe in gura !

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: