Scandalos! Au vrut sa faca plinul, dar in loc de motorina era APA!

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=42933
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


6 Comentarii pana acum»

 1. cineva said

  am March 31 2010 @ 12:06 pm

  Asta trebuie omorat cu furcile si topoarele ca la 1907 nu dat in judecata!

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am March 31 2010 @ 12:16 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. vrajitorul.eu said

  am March 31 2010 @ 12:17 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 4. lucifer said

  am March 31 2010 @ 3:12 pm

  Am patit-o si eu acum cativa ani in urma cu benzina luata de la o benzinarie din Voluntari, SAMIRANA se numea, acum inlocuita de un Petrom V.
  Am luat un plin de benzina, a mers motorul cat a fost cald si apoi dupa oprire si o pauza de 30 min. nu a mai pornit deloc.Pana nu am scos tot combustibilul din rezervor si am inlocuit cu benzina luata de la Petrom , masina nu a mai pornit.Am luat 2 sticle cu acel ceva care nu mirosea a benzina si nu lua nici macar foc, si am mers inapoi la bemzinarie.I-am amenintat cu televiziuni si mi-au returnat banii platiti pe combustibil.Noroc,ca aveam Dacia 1310 pe atunci, si nu se strica asa repede.
  Am mai patit-o cu benzina de la LUK-OIL, nu au vrut sa-mi returneze banii, am sunat la O.P.C., iar raspunsul a fost terifiant:
  -Nu avem pe cine sa trimitem sa recolteze probe, si sa faca analiza de laborator, adica in paranteza- este vorba de ukrainieni si nu ne bagam ,ca ne e frica de racheti.
  Cam asa se scrie istoria in Romanica.
  S-ar putea ca proprietarul benzinariei sa nu fie vinovat 100%, ptr. ca este posibil sa-i fi fost livrat combustibilul chiar asa(cu apa) sau sa fi intervenit vreo fisura in tanc si sa patrunda apa din sol.

 5. cineva said

  am March 31 2010 @ 8:41 pm

  “Nu avem pe cine sa trimitem sa recolteze probe, si sa faca analiza de laborator, adica in paranteza- este vorba de ukrainieni si nu ne bagam ,ca ne e frica de racheti.”

  La asa raspuns de la OPC ma duceam eu peste ei cu toporul peste ei macar sa le fie frica de mine nu de rachetii ucrainieni!

 6. MARIA ARDAI said

  am May 29 2010 @ 12:45 pm

  sunt inselata de catre administratorul asociatiei de propietari, am primit chitanta pentru contributia la fondul de reparatii,nenumerotata si ne inseriata diferita de chitantele obisnuite cu care se incaseaza contributiile lunare.Nu am acces la registrele asociatiei pentru a ma lamuri unde sunt contabilizati acesti bani incasati pentru FONDUL de reparatii si destinatia acestora.Deasemeni acest asa zis ADMINISTRATOR desemnat verbal de propietari imobilului nu are un contract de prestari servicii incheiat cu asociatia,si nu cunosc perioada mandatului sau,se comporta necivilizat,si vorbeste jicnitor la adresa mea de parca ar PATRONUL acestui condominiu nicidecum administrator uitand adeseori ca incaseaza lunar de la mine cota ptr. salariu fara sa plateasca statului vreun ban ptr. impozit.Nu avem presedinte si nu stiu cui sa ma adresez pentru a lamuri aceasta situatie.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: