Banner

Mai stiu inca o banca imputita – Euroline

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=43009
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


60 Comentarii pana acum»

 1. cineva said

  am March 31 2010 @ 7:35 pm

  Gunoaiele astea de la Euroline ar trebui sa fie date in judecata de catre Avocatul Poporului pentru abuzurile criminale facute in Romania. Individul, singur este neputincios in fata lor…

 2. Marius said

  am March 31 2010 @ 9:16 pm

  Dovada si raportul de la Biroul de Credit sunt obligati sa v-o dea deoarece dvs ati folosit una dintre cele 2 interogari gratuite la care aveti dreptul in fiecare an.

 3. kkk said

  am April 1 2010 @ 5:03 am

  si nu fa credit!!! lipsestete mai bine ca macar o sa dormi linistit

 4. marian said

  am April 1 2010 @ 8:38 am

  Aia erea o limita de credit daca nu stiai, nu datorie si aveai acces la ei oricind , daca n-ai umblat cu atit mai bine, ca pe urma te rupeau cu dobinzile si comisioanele. Asa figuram si eu cu limita de credit la biroul de credite si voiam sa fac o refinntare , problema este ca ai acces la acei bani si ti se scade din bonitate pentru acordarea de credit nou . Si eu l-am inchis fara sa platesc nimic am luat cererea ca dovada ca am depus de inchidere si am predat cardul.

 5. marian said

  am April 1 2010 @ 8:39 am

  Este dreptul tau sa ceri prin scrisoare la biroul de credite sau prin email o data parca gratuit a doua oara platesti.

 6. asistentapentruconsumatori.ro said

  am April 1 2010 @ 9:52 am

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 7. vrajitorul.eu said

  am April 1 2010 @ 9:52 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 8. meoki said

  am April 1 2010 @ 3:38 pm

  DA-I IN JUDECATA! SI CERE-LE SA-TI ARATE DOCUMENTUL PRIN CARE TU AI SOLICITAT BANII AIA! Si inca o data: da-i in judecata! Si cere-le despagubiri morale, banesti si de care mai vrei tu! La biroul de credite trebuie sa soliciti tu personal hartia aia, e foarte simplu, le poti trimite cererea pe mail si o primesti la fel!
  SUCCES!

 9. babau said

  am April 2 2010 @ 10:31 pm

  am mai spus-o si in alt topic.

  – acei 27 mil sunt doar o limita disponibila, NU O DATORIE, asta in cazul in care nu ia-ti folosit deja! Dezinformati poporul in necunostinta de cauza.
  – fisele de la biroul de credit, pe care le scot bancile NU pot fi date catre clienti, sunt proprietatea bancii, asa ca nu mai spuneti ca banca este obligata sa va inmaneze acea hartie! iar vorbiti in necunostinta de cauza. Biroul de Credit este obligat sa emita la cerere catre cetateni situatii de acest gen , dar direct la BC nu la banci!

  Citesc si ma minunez de fiecare data cand intru pe site-ul asta si caut ceva despre EUROLINE (EFG Retail Services)…de altfel ma amuz destul de tare, dar cu mana pe inima va spun ca imi pare rau de voi cei pagubiti sau mai bine spus indatorati….

  Ca sa va spun sincer, sunt un fost angajat EFG si stiu cum merg treburile pe acolo. (puteti sa ma injurati dar o faceti degeaba, datoriile tot acolo raman, iar angajatii n-au nicio vina pt dezinteresul dumneavoastra pentru informare)

  compania este cum nu se poate mai legala, asa ca nu va mai ganditi ca sunt niste camatari care functioneaza in afara legilor Romaniei, chiar sunt legali, au audit de 2 ori pe an ca si orice alta banca(sau institutie financiar-bancara)…

  cardul de credit Euroline in schimb este o japca totala, este un produs extrem de bine gandit propus pt naivii nostri romani! dar este perfect legal.

  nu mai faceti confuzia intre cardul de credit si creditul de nevoi personale! sunt 2 produse total diferite care functioneaza diferit.

  cardul de credit euroline are o dobanda foarte mare, corect! DAR CINE VA PUNE sa apelati la el?

  De ce va cumparati produse prin acest card? de ce nu incercati alte metode?

  De ce luati cardul daca nu cititi un contract in prealabil?
  Va iau ochii si va bucura faptul ca plecati acasa cu produsele?? dar pe ce baza luati produsele din magazine?
  A lua produse e BINE, a plati rate nu e bine….
  acceptati un precontract sau un contract doar pe vorbe! ca asa va spune domnisoara de la mgazin! dnsoara de la magazin vrea sa vanda si punct! n-o intereseaza pe ea contractul sau cardul sau ratele ce vor urma!

  Este numai responsabilitatea voastra oameni buni si creduli! a voastra!!!

  faptul ca acceptati un card de credit fara sa cunoasteti conditiile in detaliu si contractul, este doar alegerea voastra! nu va impune nimeni asa ceva!

  NU este datoria bancii sa va sune sa va spuna cat e dobanda! este datoria voasta sa va intereseze acest lucru! n-o faceti cand trebuie..aveti de platit!

  si eu am avut un card cu 50 mil utilizati din limita, dupa 3 ani de platit doar dobanda (minim de plata sau ceva mai mult) m-am trezit ca am de plata tot 50 de mil dupa ce achitasem in decursul a celor 3 ani vreo 45 de mil…, am facut un efort, am strans 50 mil, am dat tot inapoi si am scapat de el. DAR pe barba mea am facut ce am facut.

  acesta este sistemul si va trebui sa intelegeti o data pentru totdeauna ca nu va inseala nimeni! voi va inselati pe voi insiva!

  e platit tot o sa platiti la ei, pt ca veti fi siliti s-o faceti pe cale legala, va vor suspenda toate veniturile sau mai stiu eu ce….!

  imi pare chiar rau pentru aceste situatii, dar oameni buni DESCHIDETI OCHII data viitoare!

  cu tot respectul.

 10. bianca said

  am April 12 2010 @ 7:10 pm

  babau….ce aberatii….

 11. jan said

  am April 26 2010 @ 11:15 pm

  ptr babau:”e platit tot o sa platiti la ei, pt ca veti fi siliti s-o faceti pe cale legala, va vor suspenda toate veniturile sau mai stiu eu ce….!”AUZI BAI TIMPILA VEZI-TI DE MATA CA ,CRED CA TE SILESTE EA PE TINE CUMVA DE INTRI TU PE SITE-URILE ASTEA UNDE SE CAUTA SOLUTII NU PARERI HANDICAPATE..

 12. www.magazinterapeutic.ro said said

  am May 1 2010 @ 10:01 am

  lui jan ii place sa mnanance cacaty de la scorpiile de la bacnpost

 13. Cristian said

  am August 6 2010 @ 3:35 pm

  E bun cardul EuroLine. Eu tocmai l/am lichidat. Intreaba cand cumperi produsul care este rata lunara. O platesti in fiecare luna, in intervalul stabilit dinainte, nu trebuie sa astepti sa iti vina factura acasa. La rata lunara se adauga si comision administrare credit. Era 4.5 lei. Eu am luat 2 tv/uri de la MediaGalaxy, pe 3 ani credit. Am intrebat cat am rata. Mi/au spus rat aeste de 210 lei, FIXA. Am platit prima rata imediat ce mi/au livrat cardul, FARA A ASTEPTA FACTURA. Nu aveam nevoie de factura pentru ca stiam cat am rata de plata. Pe prima factura am vazut ca trebuia sa platesc si comision de administrare cont (la inceput era 3 lei, apoi a urcat la 4.5 lei). OK. Urmatoarea luna am platit si ala, inclusiv comisionul de eliberare card, de care uitasem prima rata. Astfel am avut o rata de aproximativ 215 lei. Trebuie sa platesti EXACT in perioada ce scrie pe factura. Plata in afara perioadei reprezinta plata in avans, si daca nu platesti nimic in acel interval ai comision de intarziere de 45 lei. Eu plateam 220/230 lei pe luna. Astfel, am lichidat contul cu 3 luni inainte de termen, pentru ca se stransesera bani acolo. NICIODATA nu m/am multumit sa platesc minimul de plata. Stiam ca iau produsele in rate, si stiam cat e rata. Am dat in 2007 aproximativ 50 milioane pe cele 2 televizoare. Dupa 3 ani am platit pe ele aproximativ 70 milioane. 20 de milionae in plus, dar pe 3 ani, vine cam 6 mil pe an, si am apreciat ca merita 6 mil pe an sa dau in plus, neavand la acel moment toti banii. DE ASEMENEA, NU AM SCOS BANI DE PE CARD. E DOBANDA DE 30%pentru asa ceva. Cardul l/am folosit exclusiv pentru plata ratelor. Plateam LA ORICE SEDIU BANCPOST, la AUTOMATELE DE PLATI. NU E NEVOIE SA PLATESTI NEAPARAT LA SEDIUL LOR DIN CALEA VITAN.
  CONCLUZIA, e un card BUN, DACA STII SA IL FOLOSESTI.

 14. ronni said

  am September 16 2010 @ 3:03 pm

  bravo cristi asa face un om care are constinta .invatati oameni sa va informati

 15. ioana said said

  am November 2 2010 @ 8:05 pm

  da fratilor astia sunt niste camatari … din luna in luna cresc dobanzile au angajati cu gramada … de unde sa mai scoti atatia bani cum vor ei …. este bn sa le spanzuri si gata

 16. ADRIANA said

  am November 18 2010 @ 9:28 pm

  Problema este ca nu stiti cum sa achitati si nici nu va intereseaza,daca cineva de la EFG va suna vorbiti urat,injurati cum vreti sa aflati mai multe asa in nici un caz domnilor.Aceea limita de credit v-a fost acordata de cand ati facut ratele, si mai sunt si comisioanele de depasire limita de creditare, si plus de asta mai exista si un interval de plata care din pacata nu il respectati,si trebuia achitat ce era la total tranzactii debit pe extras nu minim plata

 17. ADRIANA(fosta angajata) said

  am November 18 2010 @ 9:30 pm

  Si raspuns la ce a spus dna care crede ca ne plateste pe noi cei de la EFG nu este asa ca daca am trai din banii vostri nu am mai fi asa ca nu va mai credeti buricul pamantului ca nu e asa

 18. dan said

  am November 19 2010 @ 12:03 am

  nu mai platiti nimic si nu au ce sa va faca! nu ati gajat cu nimic.

 19. Cristina said

  am November 25 2010 @ 5:28 pm

  Eu am solicitat o reesalonare a platilor pt ca rata devenise prea mare si cererea mi-a fost aprobata. Macar daca stiam sa fac asta mai devreme…
  Am trimis pe fax o cerere de reesalonare impreuna cu o adeverinta de la locul de munca cu venitul actual. Dupa apx 1 sapt am fost contactata si mi-a fost propusa o rata fixa, fara alte comisioane, dobanzi, penalizari, etc…pe care am negociat-o si apoi am acceptat-o. Ideea e ca acum platesc o suma fixa luna de luna si datoria scade, nu creste.
  Succes.

 20. dan said

  am November 27 2010 @ 11:02 pm

  Adriana cred ca la munca tu mai faci si altceva pe sub birouri:)SUCCES in continuare

 21. emma said

  am November 28 2010 @ 9:34 pm

  Oameni buni,v-a explicat foarte bine Cristian,nu va obliga nimeni sa scoateti bani de pe card.Cel mai bine va faceti cererea de anulare a cardului,ca sa nu mai platiti comisionul de administrare,cerere pe care o luati de la magazinul de unde a-ti luat produsele pentru care a-ti platit ratele,o trimiteti prin fax si terminati cu cardul.Voi trebuie sa va aveti grija ca altfel nu va trage nimeni de mineca.Atunci cind faceti un credit ,ginditi-va de o mie de ori,informati-va despre conditii si calculati-va daca puteti face fata creditului,ca sa nu mai ajungeti sa va plingeti.

 22. ana ilie said

  am April 12 2011 @ 12:57 pm

  este absurd.am facut rata in 2005 am cumparat de la altex doua aragaze si doua hote,valoarea totala de 25 mil .dupa 5 ani jumate de plata au venit amenintarile ca ma dau in judecata daca nu platesc suma de 125 de mil.atentie am platit 5 ani jumate rata.de teama ca sotul meu are preinfart si nu mai are un rinichi am semnat un contract de reesalonare.dupa o sapt am primit contractul acasa ca am de plata suma de 250 mil in timp de 96 luni.am facut reclamatie la opc acum astept rasp.in contractul de reesalonare scria ca sa semnat in luna aprilie 2010 ,dar ei au venit la mine acasa in decembrie 2010.sunt niste escroci.eu nu mai am deunde plati suma asta imensa de bani,dintr-o pensie de 360 de lei.sunt operata de ernie de disc.nu0mi ajung banii nici de medicamente.sotul meu are o pensie de 480 de lei si majoritatea se dau pe medicamente.va rog dati-mi un sfat.va multumesc.

 23. Dulhan Ionut said

  am April 16 2011 @ 3:16 pm

  si eu am patit-o cu euroline, prin 2007 am facut si eu o rata, in jur de 1300 lei, am facut pe 2 ani si plateam 60-70 de lei lunar, cand credeam ca termin ma contacteaza telefonic sa imi comunice ca am o restanta de 1900 si ceva de lei, pana am reusit sa fac rost de bani sa achit (cam 1luna si 2-3 saptamani) suma a ajuns la 2200 lei. Oricum, am achitat 2000 de lei si au ramas 200. Am continuat cu rata si ceva peste lunar, cand am terminat de platit rata, la vreo 6 luni primesc un plic acasa in care era specificat ca daca nu platesc 1940,32 lei in termen de 1 luna risc sa fiu executat silit si sa mi-se puna sechestru pe bunuri. Sunt cei mai neseriosi, ar trebui luate masuri. Va multumeswc

 24. ana ilie said

  am April 21 2011 @ 10:34 am

  a fost cineva dat in judecata de ei?
  imi este tama dar astept rasp de la opc ,voi vb si cu un avocat sa-i aflu parerea .asa ceva nu se mai poate.

 25. juliano said

  am April 22 2011 @ 10:51 am

  Buna Ana,

  Sunt in acelasi stadiu ca si tine. Am facut o reclamatie la opc-ul local si mi-au trimis raspuns ca au trimis la reprezentantii din Bucuresti spre solutionare. Daca vb cu avocatul sau primesti raspuns te rog sa dai un semn. Multumesc.

 26. Adrian said

  am April 30 2011 @ 8:31 am

  Nu va mai ambalati asa, ca sunteti in greseala.
  Eu am luat pana acu marfa de vreo 50 mil (in trei reprize) si niciodata n-am avut probleme.
  Sistemul Euroline nu seamana cu alt sistem de creditare, dar oamenii tot nu inteleg asta si cred ca pot plati cand vor ei ca la celelalte banci
  La Euroline e o chestie pe care lumea n-o pricepe: de unde credeti voi ca au resurse ca sa dea in rate fara dobanda?
  Va spun io: resursele vin de la fraierii care nu platesc la timp si intra la penalitati f.mari si in belele.
  La Euroline te taxeaza daca nu platesti, nu te cauta pe la telefon sa te roage

 27. Lucian said

  am May 12 2011 @ 11:07 am

  Salut … pot sa spun eu am folosit cardul euroline acum 2 ani de zile si am luat numai in rate fara dobanda … 4 6 8 sau 12 rate nu mai stiu exact si am platit exact cat am dat pe produse plus acei 3 sau 4,5 lei pe luna comision de administrare card .. dupa care acuma l-am reinoit ca vreau sa imi mai iau ceva … sunt buni daca stii sa il folosesti si sa nu ei bani de pe el

 28. ana ilie said

  am May 12 2011 @ 9:51 pm

  am fost la av si daca ii dau in judecata am sanse de99%de castig,sunt niste escroci,nu va asteptati sa primiti raspunsuri in favoarea voastra de la opc buc ,ptr ca nu este asa.vb cu un av si iti va spune oricum nu o sa ramana asa.o sa umblu si o sa ma zbat numai sa iasa adevarul la iveala.multa bafta la toti.daca mai aflu ceva sa o sa va spunoricum au mai fost cazuri in care a fost dat euroline in judecata .euroline a pierdut.

 29. juliano said

  am May 13 2011 @ 10:33 am

  Buna Ana , eu sunt din Pitesti. Mai sunt in legatura cu cateva persoane , poate reusim sa facem un proces comun. Adresa de mess juliano02121 sau tel 0764083848 daca esti interesata. Numai bine.

 30. alina said

  am May 24 2011 @ 11:03 am

  buna.
  Eu am mai bine de 5 ani de cand iau produse prin carduri de credit Euroline si nu am avut probleme niciodata.Am retras bani chiar si din limita care ti-o dau ei ,dar i-am repus inapoi la timp si nu am platit penalitatile alea de intarziere , ci numai dobanda care e, drept, putin cam mare , dar neavand alta solutie , asta e.Am facut si eu refinantari la alte banci si nu a trebuit decat sa fac o cerere si sa trimit o copie dupa buletin ca sa imi dea un asa zis extras de cont sau sa imi inchida cardul.Tot ce trebuie sa faci este sa respecti intervalul lunar in care sa faci plata si daca reusesti sa pui un pic mai mult decat suma minima de plata, atunci e mai bine pt tine.Cel mai bine e sa intrebi in magazinul din care cumperi cat este rata si daca este fixa sau nu si sa nu intri in acei bani pe care ii mai ai pe card, decat daca ai nevoie neaparat si ideal ar fi sa ii folosesti pentru alte cumparaturi in rate fixe fara dobanda.Asa ai numai de castigat.Imi pare rau pt cei care au probleme pt ca stiu cat este de geu sa fii la zi cu ratele si multa bafta celor care vor sa le intenteze proces.

 31. juliano said

  am May 26 2011 @ 8:20 am

  Sa mori tu…

 32. voikitza said

  am May 30 2011 @ 6:51 pm

  lol..
  Cardul Euroline este foarte bine gandit, este ca o capcana, si desi totul pare in esenta foarte logic si foarte legal , acesti escroci sunt meniti sa ne PACALEASCA. Cunosc zeci de cazuri in care acest card nu este o optiune de plata ci ti se baga pe gat. Nu are sens sa se comenteze prosti de genu: “daca nu stiti in ce va bagati de ce va trebuie credite”? sau “sunteti muritori de foame si va trebuie plasma tv”, sunt zeci de exemple; In ziua de astazi cred ca si papa de la vatican are credite, plus ca multe persoane poate isi cumpara un telefon ieftin prin rate si ajung sa plateasca 10 milioane pentru asta, deci in esenta nu prostia omului e de vina sau ca tu nu iti platesti la timp creditele. Sunt banci care lucreaza cu clientul in mod profesionist la care nu platesti de 10 ori valoarea produsului..lol. A pacali e un lucru negativ chiar daca e facut intr-un mod ingenios si perfect legal (ca cei d la efg),si un lucru negativ e rau in orice circumstanta. Nu am cuvinte sa descriu ceea ce cred despre efg , pe bune ca si daca as castiga la loto tot nu le platesc datoria. Mi se pare inadmisibil sa platesti comisioane si dobanzi asa mari, mai ales ca nimeni nu te informeaqza cu asta, mai ales ca la majoritatea li se baga pe gat eurolineul ( eu de exemplu nu vroiam nici cum cardul acesta. cand am incheiat contractul pe 3 ani cu rata fixa cu o firma de mobila ei nu au specificat absolut nimik de acest card. dupa 2 saptamani m-am trezit cu acest card. ca sa scapi de datorie trebuie sa se plateasca suma minima de plata plus rata lunara = plata lunara dubla decat cea stabilita, ori eu oameni buni am stabilit o rata fixa pentru ca nu imi permiteam sa platesc mai mult.)
  NU LUATI CARDUL EUROLINE , incercati alte modalitati. cereti informatii bine detaliate inainte sa luati credite. Tineti minte ca cu EFG nu ati incheiat nici un contract.

 33. anonim said

  am September 22 2011 @ 8:23 pm

  astia de la euroline is cei mai ecscroci oameni
  is niste porci nu le da ban ide loc ca nu iti fac nimic
  le e frica
  pacalesc luea si nau autorizatie
  este o banca falsa

 34. anonim said

  am September 22 2011 @ 8:23 pm

  ii fluier

 35. anonim said

  am September 22 2011 @ 8:24 pm

  iam fumat de mult

 36. gibi said

  am November 25 2011 @ 9:36 pm

  cei mai mari escroci posibili pe lumea asta .

 37. csomos said

  am December 7 2011 @ 11:28 am


  si eu am acelas problema si azi cind am sunat la bucurest mi a vorbit foarte urit fata de la relati de clienti sa legat de etnia mea in loc sa raspunde la intrebarea mea cred ca era mai importat pentru ea etnia mea de ungur de cit sa rezolva problema de 4 ani platesc rata luna de luna si si tott mai am de platit din 600 de ron 387.ron nu stiu pe ce am platit 4 ani

 38. suparat pe efg. said

  am December 15 2011 @ 7:46 pm

  stati linistiti ca si pe angajati ii trateaza ca pe niste gunoaie. cei de la relatii clienti sunt niste amarati cu 1000 lei pe luna, fara nici un cuvant de spus si nici nu mai zic de posibilitati de avansare (oameni cu facultate, experienta si degeaba) stau si asculta toate problemele si injuraturile oamenilor timp de 8 ore in continuu…

 39. Marius said

  am December 27 2011 @ 5:36 pm

  Sunt niste camatari cu acte in regula.

 40. elena maria said

  am December 29 2011 @ 6:38 pm

  si eu am o problema cu cei de la euroline.am luat in 2007 un tv.si un frigider de la altex in valoare de 1200ron.am platit pana acum 5000ron si inca mi se spune ca mai am de plata1500ron.nu stiu ce sa fac plata creditului acesta nu se mai termina.astept solutii

 41. flory said

  am January 25 2012 @ 7:33 pm

  SA LE TRAGEM O TEAPA!!!!!!!SA NU MAI PLATIM RATELE

 42. andreea said

  am February 29 2012 @ 5:44 pm

  mare dreptate aveti dragilor despre camatrii de la euroline…am patit-o si eu…acum vreo 7 ani mi-am luat un calc suma totala de returnat era de 5400 si dupa 7 ani jumatate am de platit 4990 lei..ce parere aveti de asta???????si nici macar nu am folosit cardul acela nenorocit despre care tot vorbiti….plus ca…rata trebuia platita in intervalul 11-28 ale lunii…au fost foarte multe cazuri in care plateam inainte de data de 11…ca se nimerea sa am bani si dupa 28 ma sunau ca sunt restanta …le-am zis k am platit pe data de 7 si mi-au zis k nu se i-a in considerare…ca nu e in interval…si ca se vor scade la sfarsit banii aia….plus ca am dat de multe ori mai mult decat era rata ca poate scap mai devereme si…suma tot creste…
  intr-un final m-am hotarat…nu le mai platesc nimic…le-am dat in 7 ani…peste 14 mii de lei…le ajunge…am platit pc-ul ala de mi-a iesit pe nas…acu sa se spele pe cap ..sa vina sa il ia…ca oricum nu-l mai folosesc….nemenicii

 43. andreea said

  am February 29 2012 @ 5:46 pm

  am uitat…pc-ul valora 3200 lei…l-am platit de 4 ori…le ajunge..nu??plus ca…eu cu astia nu am semnat contract…ci cu firma de calculatoare….nu le mai dau un ban…sa vad ce vor face…imi pare rau k nu am luat masura asta mai devreme….

 44. andreea said

  am February 29 2012 @ 5:56 pm

  este cineva printre voi care n a mai achitat???ce i s-a intamplat???????la ce sa ma astept???multumesc

 45. geo said

  am April 2 2012 @ 10:26 pm

  Eu am folosit acest card pentru achizitionarea unui laptop cu plata in rate fara dobanda, si, multumesc lui Dumnezeu nu am avut probleme. Am stiut de la inceput cat este valoarea ratei si am platit in intervalul de zile in care am fost informata si pot spune ca am fost foarte multumita. Acum cand citesc cele scrise mai sus ma ingrozesc si ma intreb daca am fost doar norocoasa sau si inspirata ca l-am folosit doar pentru a cumpara in rate fara dobanda? Observ ca cei mai multi care au avut probleme sunt cei ce au folosit cardul la Altex si ma gandesc ca poate undeva acolo cei de la Altex au o problema si nu stiu cum sa foloseasca cardul cand fac tranzactia. Oricum doresc bafta in rezolvarea problemelor celor care au fost prinsi intr-un astfel de angrenaj bancar care in unele cazuri pare fara iesire.

 46. Mihaela said

  am May 5 2012 @ 8:31 am

  Eu tot de la Altex am cumparat produse in valoare de 1700 lei .Domnii de acolo n-au binevoit sa ma informeze ca voi plati ratele prin intermediul Euroline.Timp de 5 ani am platit in total 3600 lei.N-a fost un capat de tara pana la urma , dupa 5 ani i-am contactat si mi-au confirmat ca am terminat datoria .Dupa 1 an ma trezesc cu un plic de la ei ,cu un card nou -nout si specifica ca nu e activat din motive de securitate .Iar dupa 2 saptamani imi vine si un extras de cont cu un sold initial de 20 lei .Ce vrea sa insemne asta? E cazul sa imi fac griji sau sa ii contactez sa ma lase naibii in pace?

 47. ANCA said

  am June 1 2012 @ 12:23 pm

  Salut … mama mea a folosit cardul euroline, in repetate randuri si a luat numai in rate fara dobanda 10 sau 12 rate si a platit exact cat a dat pe produse plus 4,5 lei pe luna comision de administrare card … acum l-a reinoit si a luat alte prosuse de la Altex si plateste exact cat e rata (fara dobanda) doar administrarea de cont. E multumita,nu a avut probleme.

 48. jajaja said

  am June 6 2012 @ 7:51 pm

  maicamea a scos acum 4 ani 1800 de lei a platit in fiecare luna rata de 100 de lei si acuma dupa 4 ani de zile suna domnii de la altex sa o anunte ca mai are de platit inca 5000 de lei…acum o sapt a mers la o anumita banca si i-au spus doamnele ca ele nu au mai auzit pana acuma de cardul acesta…asta este tara noastra ce sa facem…asa sunt romanii hapsani…

 49. da n said

  am July 18 2012 @ 2:15 pm

  e adevarat ca doibanda la extragere numerar este f. mare, dar o gramada de magazine mari dau prin card euroline cu 6 ,8 sau 12 rate fara dobanda. eu am cumparat de mai multe ori si am fost multumit. am platit obiectul exact la cat a fost pretul din magazin in mai multe rate fara nici odobanda. doar admin cont 4,5 ron. trebuie doar sa platesti rata si dobanzile exact cat le ai nu doar suma minima de plata . oricum mie mi se pare o prostie ca tu sa faci rata de 200 -300 ron si sa platesti doar minimul d de plata de 10-15 roni. aici este pacaleala pt ca datoria ramane si iti creste dobanzile. iar cardul nu te obliga nimeni sa-l iei. poti sa-l returnezi, dar se pot face rate mai acceptabile cu cardul decat prin banca dupa cum am spus. euroline iti plateste produsul iar tu returnezi banii pe cars in catye rate ai hotarat [sau a fost oferta magazinului]fara nici o dobanda.repet nu scoate-ti bani ,acolo este peste 30%dob.

 50. cristina said

  am August 21 2012 @ 10:28 am

  NU MAI COMENTATI ESTE FOARTE ADEVARAT SUNT NISTE HOTIIIIIIIIIIIII
  EU SUN DE O LUNA DE ZILE LA EI SI NU RASPUND cine imi plateste mie acuma facturile de telefon ? pt ca ei nu raspund la telefon . am platit de 4 luni mai mult decat suma minima si nu a scazut nimica din datorie cum se poate asa ceva , normal ca nu trage pe toata lumea in tapa , dar selecteaza ei clienti , cum se poate asa ceva sa platesc 5 milioane si sa nu scada nimica din datorie . nu sunt eu desteapta dar nici proasta lor nu sunt , asa ca nu comentati daca nu aveti probleme este banca fantoma si gata

 51. Ionescu Iulia said

  am October 8 2012 @ 10:51 am

  Eu ma feresc de banci ca dracu’ de tamaie.
  Eu nu inteleg de ce apeleaza lumea la credit pt a-si cumpara diverse chestii casnice (mai costisitoare): aparatura electro-casnica, mobila, etc. Cand am nevoie de ceva, ma duc la magazin, vad cat costa, strang banii mai multe luni (punand de o parte din salariu LUNAR!) si ma duc si achizitionez produsul CU BANII JOS CASH!!! Oare nu e mai simplu asa???
  Problema romanului este ca NU stie:
  – sa-si administreze banii (banii de salariu se pun pe plicuri: 1 regia casei + 4 plicuri cu banii de mancare + 1 plic cheltuieli diverse + 1 plic = o suma oarecare stabilita care nu se cheltuie!),
  – sa-si stabileasca prioritatile: mai intai imi cumpar chiloti si paine si apoi geanta de 1000E sau excursie la Paris!
  Si sa vedeti ca chiar se pot strange bani.
  NU E LOGIC???

 52. sergiu said

  am December 18 2012 @ 3:05 pm

  am si eu o intrb:daca am restanta la rate aprox 3 luni(am scos numerar de pe card)pot sa mai achizitionez in rate cva produse-sau mai pot sa scot numerar dupa ce am platit doar cateva dintre rate?????????

 53. Alexandra said

  am December 22 2012 @ 1:08 am

  Buna, vreau sa va spun ca urasc Euroline. Mama mea a cumparat de la altex acum 5 ani doua calculatoare si un telefon mobil in valoare de 4400 de lei. Acum dupa 5 ani, dupa ce a platit lunar o suma de 150 de lei, o suna cei de la euroline ca mai are de plata de 4300 de lei. Cum este posibil asa ceva, oameni buni? Mi se pare imposibil, adica 5 ani de zile a platit bani aiurea… Nu stiu cum ne vom mai scapa vreodata de datoria asta

 54. aura said

  am January 25 2013 @ 6:00 pm

  Mama mea a achizitionat piese de mobiler in valoare de 3.700 lei in dec 2007, dupa ce a achitat 5 ani de zile consecutiv 150 lei / lunar are o datorie de 4200 lei catre acest euroline, acum mai nou se numeste rbs.i sa spus ca odata cu cardul de credit urmeaza sa primesca si contractul de credit incheiat pe o perioada de trei ani, lucru care nu s-a intamplat nici pana in prezent, lucru solicitat de in repetate randuri.
  Ca si dvs , marea majoritate ma intreb cum este posibil asa ceva?????????????, sunt niste camatari, au trecut la amenintari pe tel mobil, batrana se simte hartuita de acesti sarlatani, vom depune plangere impotriva lor ca nu se mai poate

 55. Valentina said

  am March 23 2013 @ 7:00 pm

  si eu sunt in aceasi situatie, nu mai scap de acesti creditori nenorociti care nu functioneaza ca o banca normala.sunt camatari cu acte dar nu stiu cat de legal.sa ne unim mai multi sa luam legatura cu un avocat specializat in acest fel de litigi si sa i dam in judecata.acum doua luni am primit un telefon de la un domn care surprinzator stia toate datele mele personale care se presupun ca sunt confidentiale si mi a explicat pe larg cum functioneaza acest tip de camatarie.am pastrat nr. de telefon,nu au ce sa faca.aceste carduri au fost trimise prin posta.chiar credeti ca ei au toate hartiile.nu le mai au si de aceea terorizeaza oameni cu telefoana si le vorbesc urat,ameninta cu executariile silite.haideti sa ne unim si sa-i dam in judecata fiind mai multi vom castiga

 56. bazdoaca said

  am March 28 2013 @ 10:20 am

  Buna ziua,

  Am citit peste tot aceste probleme pe care le aveti cu ei. Eu mi-am luat anul trecut un Pc de la Real cu un astfel de card. Rate 14 luni din acre am pus 200 de roni pana in ianuarie adica cam 7 luni dupa care am mai pus in avans restul de 1130 ron. Trebuie neaparat sa faceti cerere au ei un tip de cerere pe net bifati acolo plata in avans plus inchidere cont. Insistati si sunati la ei eu am sunat de vreo 4-5 ori in decurs de 2 luni , dar imediat dupa ce faceti cererea la vreo cateva zile sunati si spuneti sa va opereze plata in avans sau inchidera de cont dupa caz ca altfel nu va opereaza nimic. In fine dupa ce mi-au operat plata in avans mi-a venit desfasurator pe 0 , dupa aia ma suna unu de la ei dupa vre0 2 saptamani ca am surplus de 90 de lei cum prefer transfer 90 pe alt card sau scot de la brd 70 de lei ca altfel nu are cum sa-mi inchida contul. Ma rog i-am scos dupa acre tb sa ma sune in 2-3 zile nu mau sunat i-am sunat eu dupa 1 saptamana i-am zis lu aia de mail de cont 0 de inchidere , apropo in cerre scrieti unde sa va trimita confirmarea inchiderii, ca altfel va treziti cu el pe cap si dati bani aiurea, intr-un final mi l-au inchis fara nici o pb. Culmea e ce nu am inteles eu cand i-am pus plata in avans aia mi-a zis mai aveti 1130 ron , ca dupa ce au operat ei sa ma sune altul sa retrac 70 roni sau sa-mi transfere 90 roni pe alt card, banuiesc ca la retragere iti dispar 20 roni. daca nu am fost explicit ma contactati pe adresa bazdoaca@yahoo.com

 57. eniko vlaiconi said

  am June 5 2013 @ 7:55 am

  am si eu probleme cu eurolainu .si sunt disperata nu stiu ce sa mai fac.in2006 am luat in rate de la altex produse in valuare de 1900roni .am platit in fiecare luna 100 desi rata era de 70 tot adoa luna plateam 200 .am fost anuntata ca am o datorie de 4000 cand am intrebat meau raspuns ca am fost penalizata cu 40 la suta ca am platit inainte.nu am mai vrut sa platesc din 2009.am fost sunata si noaptea pana am cedat si in 2010 am re negociat cu iei sa achit 1900.am achitat pana in iulie si am astaptat cardul caci mea expirat dupa ce iam sunat sai anunt meu zis cami trimite un nr de cont deoarece nu am mi vrut cardul.am asteptat si nu meu trimis nimic .acum in 2013meu trimis o notifcare precum am de achitat o uma de1840 restanta.dar ii vina mea ca nu meu trmis un nr de cont .nam specificatca cand am vorbit ca amsa platesc in continuare am vorbit cu mellon iei mau contactat.dar acum nu mai stiu ce sa ma mai fac caci nu mai ap posibilitati financeare sa platesc creselile lor ias da in judecata ar nu stiu cat mar costa.dar ieu nu mai dorm noapteab de frica ca ma vor inchide si numi mai vad copilasii.

 58. Dinu Cristina said

  am October 10 2013 @ 10:49 pm

  Am luat in 2005 un televizor de la Altex si mi s a emis un card Euroline pe care nu l am utilizat niciodata. Dupa 8 ani figurez in biroul de credit si nu pot obtine o suma de bani pentru un alt credit la o alta banca. Am facut de o saptamana cerere de inchidere a contului trimisa si pe fax si on line pe care imi spun ca nu au primit o. Cu toate acestea in ziua in care am trimis cererea au dublat limita de creditare. Indivizii care raspund la telefon de la relatii clienti sunt foarte nepoloticosi si imi inchid telefonul in nas. Nu inteleg cum pot exista asemenea firme si nimeni nu poate face nimic. Eu nu vreau decat sa scap de acest card pe care nu l am solicitat si nu l am folosit niciodata

 59. Andreea said

  am July 14 2014 @ 6:29 pm

  Daca am un card EuroLine si am tot platit vreo 7 ani datoria (avand in vedere ca am luat niste produse cu acel card si am extras niste bani) pe care pana acum i-am tot platit insa mereu cand plateam crestea suma pe care o datoram mereu. Acum am incatat sa platesc iar suma datorata a ramas aceeasi. Am primit tot felul de avertizari si un executor a venit la primarie si a intrebat de proprietatile pe care le detin. (trebuie sa mentionez ca nu am nici o proprietate pe numele meu sau vreo masina). as vrea sa inchid cardul respectiv. Unde as putea sa il duc sau ce imi recomandati sa fac?

 60. Ciprian said

  am November 13 2014 @ 12:26 pm

  Cu mare bucurie acum, va impartasesc experienta mea cu nenorocitii de la Euroline. In cele din urma, mi-au sters datoria abuziva. Mai multe detalii aveti aici: http://tinyurl.com/kgcp3fv
  Poate ajuta pe cineva vreodata. Sincer, eu chiar imi luasem gandul de la rezolvare fara proces. Noroc cu OPC-ul

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: