Exclusiv RL: Cum resimte Înalta Curte “cutremurul” Voicu

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=42972
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


7 Comentarii pana acum»

 1. vrajitorul.eu said

  am March 31 2010 @ 4:45 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am March 31 2010 @ 4:45 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. cineva said

  am April 1 2010 @ 9:16 am

  “madam Lidia” cand zboara de acolo ?

 4. gogu 2 said

  am April 1 2010 @ 10:52 am

  Daca intr-adevar sunt adevarate stenogramele acelea, atunci garantat raportul preliminar privind justitia redactat de UE va avea repercursiuni nefaste. In situatia in care nu se va face “lobby” – mita – pe langa reprezentantii UE!!!

 5. dan said

  am April 1 2010 @ 10:53 am

  de acolo nu zboara nimeni. aia sunt oameni atat de insurubati incat in cel mai fericit caz se practica rotatia posturilor. in tara asta ca “sa traiesti bine” trebuie sa furi cat poti. problema e ca nu toata prostimea are acces la asa ceva. e un cerc inchis. ca i-au zis ei trafic de influenta, mita, santaj etc. tot furt este. pentru asa ceva ar trebui date pedepse ca pentru talharie sau omor deosebit de grav (ganditi-va cati oameni au murit cu dreptatea in mana si pe drumuri). sila, atat mai pot spune despre sistemul romanesc de impartiere a dreptatii.

 6. marval said

  am April 1 2010 @ 11:18 am

  Vai de tara asta si de romani cand vom ajunge sa ne facem singuri dreptate. Daca magistratii sunt corupti, daca parlamentul nu doreste sa legifereze raspunderea exclusiva a magistratilor pentru solutii strambe sau proaste in curand nu vom mai avea nevoie de ei si ne vom apara singuri.

 7. politika said

  am April 1 2010 @ 11:44 am

  Haideti sa fim seriosi :
  Romanii merg in salile de judecata pentru ca nu exista o alta solutie si nu pentru ca ar AVEA INCREDERE IN JUSTITIE.
  De fapt, in Romania nu se mai face justitie de dupa 1989, de cind politicienii au creat un sistem ticalosit prin care au reusit sa migreze “averea statului … adica a noastra a tuturor” in “conturile personale” .
  Totul a fost facut pas-cu-pas, premeditat !
  Inclusiv CONSTRUCTIA INSTITUTIONALA a ICCJ si CSM s-a facut asa fel incit ACOLO sa nu poata patrunde persoane “deranjante” , adica s-au facut reguli, s-a filtrat accesul, s-au fixat pe scaune “alesii” si apoi s-a facut un zid inalt si gros in jurul lor. Pentru asta TOTI au patit prin privilegii alocate celor care le-au creat acest modus-vivendi ! Au “inchis ochii” si au semnat trecerea averii statului in miinile celor care le-au oferit si asigurat acest statut, apoi au inchis ochii la faradelegile comise de acestia (sau de cei “sustinuti”)
  Cazul VOICU (sper) sa fie doar primul, sa fie de fapt semnul prin care s-a startat actiunea de purificare a sistemului judecatoresc din Romania de corupti, ticalosi, talhari … ca sunt destui !
  Destui care se ascund sub robe, in spatele LEGII numai de ei stiuta ! sau mai bine zis de ei aplicata
  Sper ca in curind INCHISOAREA PRIMARILOR sa primeasca noi veniti, transformindu-se incet-incet in INCHISOAREA JUDECATORILOR … deoarece pot face un schimb de experienta constructiv, avind acolo timp sa mediteze asupra a ceea ce au facut , de ce au facut s.a.m.d.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: