Banner

Consumator furat de reprezentanta Skoda

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=42952
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


7 Comentarii pana acum»

 1. vrajitorul.eu said

  am March 31 2010 @ 2:04 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am March 31 2010 @ 2:04 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. Dan DC said

  am April 1 2010 @ 1:03 am

  Loganul iti statea in gat!
  Asa va trebuie daca cumparati gunoaiele vesticelor!

 4. ion said

  am April 1 2010 @ 7:29 pm

  Foarte bine spus @Dan DC
  Uaha ha ha ha ha ha !!!! :) :) :)

 5. testariauto said

  am April 1 2010 @ 9:05 pm

  Daca ati fi facut cateva investigatii probabil ca ati fi renuntat sa cumparati acest tip de masina. In afara de confort si dotari, gama vw modelele noi nu fac nici 2 bani. Sunt cunoscute problemele generate de volanta, injectoare, suspensii si soft. De asemenea avand in vedere ca nu ati cumparat masina noua (desi nici la masinile noi aceste componente nu fac obiectul garantiei), acum trageti ponoasele.
  Nu subscriu la ce au spus domnii mai inaintea mea – adica sa cumparati Logan sau Renault (nici ele nu sunt mai breze) – dar masinile din generatia noua sunt concepute sa aiba costuri de intretinere mari.
  Inainte de a deschide un proces ar trebui sa verificati daca la masina pe care ati achizitionat-o (si din pdv legal ati si folosit-o) componentele schimbate nu sunt considerate consumabile, si fac sau nu obiectul garantiei.

 6. teryus said

  am April 3 2010 @ 10:24 pm

  pentru cei de mai sus banuiesc ca sunt posesorii marcii Dacia modelul Logan , proasta investitie atceva ii las singuri sa stea de vb cand trec cei cu gunoaiele vestice pe langa ei pe autostrada cu 200 km/h ups loganul nu prinde viteza asta scuze voi eventual sa mergeti pe drumuri judetene lasa-ti autostrada pentru MASINI adevarate, exista si un proverb vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii … as mai avea multe exemple bune dar ma obosesc cu voi deci mergeti in targ in viitan si vedeti daca au becuri cu halogen pt logan si alte chestii misto ca sa va faceti masina voastra logan putin mai vestica….

 7. lucifer said

  am April 5 2010 @ 4:16 pm

  ok. asa este. Toate masinile de dupa 2004-2005 sunt facute pentru unica folosinta.Sa nu va asteptati ca o masina noua sa va mai tina 20 de ani.Piesele sunt extrem de scumpe, se fac in subansamble mai mari, ca sa inlocuiesti cat mai mult, se foloseste mult plastic, mai ales la partea din fata(chipurile pentru zone deformabile ptr. protectia pietonilor), absolut la toate- incepand cu cele frantuzesti, care au dat tonul la cantec si terminand cu cele germane(VW,Opel,BMW).
  Vreti o masina serioasa ? Luati-va de la Audi A6 in sus, sau Mercedes incepand de la clasa E in sus.
  Intrebarea urmatoare e : -Va puteti permite sa intretineti o astfel de masina ,cu toate costurile conexe(revizii, casco, impozite, etc.)
  Daca nu , aveti mare grija de celelalte, nu dati in gropi cu ele, protejati-le cat mai mult, ptr. ca astfel va protejati buzunarul.
  Si in sfarsit, NU VA BUCURATI DE CHILIPIRURI.
  ELE ASCUND INTOTDEAUNA DEFECTE CE VA VOR COSTA F. SCUMP.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: