Cum te lasa banca fara nici un mijloc de trai

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=42766
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


15 Comentarii pana acum»

 1. http://www.urbanviorel.ro/category/bancile-camatari-legali/ said

  am March 29 2010 @ 4:10 pm

 2. hammerady1 said

  am March 29 2010 @ 4:22 pm

  Legal, nelegal, suna tot horror :-SS !

 3. Marcel said

  am March 29 2010 @ 4:30 pm

  Nu cred ca mai prindem Apocalipsa din decembrie 2012,dupa cum merg trburile in Romania.

 4. Marcel said

  am March 29 2010 @ 4:31 pm

  Nu cred ca mai prindem Apocalipsa din decembrie 2012,dupa cum merg treburile in Romania.

 5. Buduru said

  am March 29 2010 @ 4:43 pm

  Mai, nene, nu mai pierde vremea! Consulta un avocat, pentru ca nimeni, absolut nimeni, nu-ti poate lua mai mult de 50% din salariu, si asta doar in cazul in care ai datorii in mai multe parti. Dar, de fapt, traim in Romania si, asa cum exista executari fara titluri executorii, poate exista si genocid, fara probleme.
  Executarea silita, conform legii, se face doar daca, din ratele lunare pe care le platesti, nu poti acoperi datoria, intr-un termen de 3 ani. Asa zice legea, dar nimeni n-o respecta, in primul rand statul! Stii care-i solutia? Anarhia! Care cu furci, care cu topoare! Uite, iesenii si-au luat bormasini, acu’ vreo saptamana!

 6. hammerady1 said

  am March 29 2010 @ 5:29 pm

  … sau drujbe ca la 1907

 7. cristi said

  am March 29 2010 @ 8:09 pm

  @Buduru
  Da, au luat bormasini si s-au batut ca orbii pentru reducere. Cam la asta ii nivelul populatiei. Nu ar fi de mirare sa iasa cu furci in strada. Greu sa te civilizezi. Mai greu sa scapi de mentalitatile comuniste.

 8. cineva said

  am March 29 2010 @ 10:22 pm

  Ce mentalitati comuniste domnilor? Cand suntem executati ca iepurii de camp in cel mai capitalist stil posibil de care banci iar legea falimentului personal se tot taraie …

  Si apropos la 1907 nu erau nici drujbe dar mai ales nici comunisti. Tot in “plin liberalism” eram. De Carol I nu a suflat nimeni o vorba ca a omorat cu pustile 10mii de tarani in legitimitate si a murit linistit in patul lui iar cand Ceausescu a dat ordin (tot legitim) sa fie imprastiati/alungati caeva sute de manifestanti a platit cu viata pentru asta.
  Asa suntem noi romanii: DISCRIMINATORI PANA LA DUMNEZEU.
  Vedeti manualele de istorie. Si nu consumati alcool inainte de a citi.

 9. asistentapentruconsumatori.ro said

  am March 30 2010 @ 9:51 am

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 10. vrajitorul.eu said

  am March 30 2010 @ 9:51 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 11. parerea mea said

  am March 30 2010 @ 10:48 pm

  daaa, adevarul e ca aveti doua alternative:
  1. sa faceti scandal ca banca va ia banii care va intra in cont si sa le ziceti ca daca o sa vreti si, mai ales, daca o sa puteti o sa le mai dati si banii inapoi, daca nu le dati o mare teapa si va faceti cont in alta parte, sau
  2. cum zice Protectorul consumatorilor de suparare ca va iau toti banii sa le ziceti sa-si ia labele scarboase de pe banii dvs. si sa il trimita pe domnul acela investit de lege, respectiv executorul, sa va execute el.

  Eu zic sa mergeti pe mana Protectorului, nu de alta dar scapati destul de coafat asa…poate da executorul si peste alte bunuri pe care vi le poate urmarii si atunci sa ii dati cu webu’n cap ca asa zice Protectorul…
  Si dupa cum vad eu, Protectorul de mai sus, atunci o sa va puna sa faceti niste scrisori cu confirmare de primire si sa le cereti Creditorilor sa va spuna si de unde au supt ca altfel nu le dati nici un ban inapoi, nu de alta dar pe acest site juristii nu au auzit ca …culpa nu trebuie sa apartine celui care invoca exceptia de neexecutare a contractului.

  Eh Of!

 12. sfatuitorul de profesie said

  am March 31 2010 @ 9:17 pm

  cel mai bine s aluati toporul din curte abunicului si s amergem cu totii sa omorim bancherii ! alta solutie nu e , singe capte parte si se va lasa cu alt tip de colavborare si respcet fata de ceea ce s eintimpla in sistemul bancar cu clientii daca doar vorbim nu facem nuimic !doi trei e destul sa fie casapiti ca restul cred ca se vor pune altfel pe treaba in rlwatia cu clinetii !

 13. cineva said

  am April 2 2010 @ 9:32 am

  Apropos, 1907 tot din cauza bancherilor (jidanilor) a pornit. Boul de boier roman ca sa fie in pas cu luxul occidental se indatorase peste cap bancilor si de aia au ajuns taranii muritori de foame si le-au sarit in cap boierimii cu furci si topoare.
  Fratii Fischer batusera MONEDA PROPRIE folosita numai pe pamanturile lor (peste moneda nationala a lui Carol) in Moldova, atata tupeu aveau!
  Pentru mortii din 1907 au urmat pogromurile care au urmat sub Antonescu nu pentru altceva. Degeaba inca se mai incearca sa se musamalizeze si in ziua de azi evenimentele de atunci si miile de tarani morti ca ISTORIA ADEVARATA NU IARTA domnilor!

 14. ovidiu said

  am April 15 2010 @ 11:10 am

  Asta le mai lipse romanilor, jegmanirea de catre camatari bancari. corect nu? guvernul trebuie sa se trezeasca si sa ia masuri de protectie a cetatenilor impotriva cmatarilor bancari.

 15. ovidiu said

  am April 15 2010 @ 11:11 am

  Asta le mai lipsea romanilor, jegmanirea de catre camatarii bancari. corect, nu? guvernul trebuie sa se trezeasca si sa ia masuri de protectie a cetatenilor impotriva camatarilor bancari.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: