Banner

Cum s-au promovat politic magistratii la ICCJ si CSM ?

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=42699
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


3 Comentarii pana acum»

 1. ion said

  am March 29 2010 @ 5:42 pm

  FELICITARI JUDECATORILOR DIN TRIBUNALUL TIMIS (D-L RADU HERCIU) CARE S-AU ALATURAT ACESTUI PROTEST. PROCURORI DNA INCOMPETENTI SI SPAGARI AU LUAT GRADUL CEL MAI MARE PROFESIONAL PE BAZA DE TABEL. ESTE CAZUL FOSTULUI PROCUROR SEF DNA TIMIS- SPERIUSI VLAD VASILE- CARE PE SPAGA A DAT N.U.P.IN CEA MAI MARE TEAPA IMOBILIARA DIN TIMISOARA “TEAPA RADISSON” DE 3 MIL. EURO. CAZUL A FOST REDESCHIS DE DNA CENTRAL S-A LASAT CU ARESTAREA ESCROCILOR DAR ESCROCUL PRINCIPAL-SPERIUSI- A FOST LASAT SA IASA LA PENSIE INAINTE DE LIMITA DE VARSTA SI SA DEVINA AVOCAT. MAFIA DIN DNA ISI ACOPERA ACOLITII IAR IN CAUZE CU MICII GAINARI ISI ARATA MUSCHII SI ISI BATE JOC DE ORICINE PRIN RECHIZITORII FANTAZISTE.
  VEZI CUM A INSTRUMENTAT ACEST PROCUROR “INCORUPTIBIL” CAZUL ELECTRICA BANAT, CINE CUNOASTE DOSARUL STIE DESPRE CE ESTE VORBA. DEOARECE PROCURORUL DNA- SPERIUSI- DOREA SA URCE IN VARFUL SISTEMULUI A FACUT DIN ACEST DOSAR UN MAMUT PRIN CARE A NENOROCIT SI SOARTA UNOR OAMENI COMPLET NEVINOVATI , TRIMITINDU-I IN JUDECATA LA GRAMADA.
  DIN PACATE MAGISTRATII CORECTI SI CINSTITI DIN SISTEM NU POT AVANSA DIN CAUZA ACESTOR SACALI NEPROFESIONISTI, SANTAJABILI SI CARE ACTIONEAZA LA APASAREA PE BUTOANE.

 2. Politicianul said

  am March 30 2010 @ 2:55 pm

  Iar “cineva” arunca “pisica moarta” in ograda PSDului, de parca dupa aceea nu s-ar fi promovat mai abitir,sperantzele PDL! Toti merg pe aceeasi “filiera”,culoarea partidului de la guvernare!”Descoperirile” d-lui Urban sunt uimitor de banale, pentru ca ,in fond nu fac altceva decat sa manipuleze!.Cei care l-au “vopsit” in portocaliu pot sa fie multumiti!”Osteanul credincios” isi face bine slujba!…

 3. Politicianul said

  am March 30 2010 @ 2:56 pm

  Iarasi “cineva” arunca “pisica moarta” in ograda PSDului, de parca dupa aceea nu s-ar fi promovat mai abitir,sperantzele PDL! Toti merg pe aceeasi “filiera”,culoarea partidului de la guvernare!”Descoperirile” d-lui Urban sunt uimitor de banale, pentru ca ,in fond nu fac altceva decat sa manipuleze!.Cei care l-au “vopsit” in portocaliu pot sa fie multumiti!”Osteanul credincios” isi face bine slujba!…

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: