Bucurestenii din sectorul 6 cer amenajarea unor spatii verzi

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=42755
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


7 Comentarii pana acum»

 1. cineva said

  am March 29 2010 @ 5:56 pm

  Nu doamna, in Sectorul 6 se beneficiaza de ridicari de masini promotionale platite cu 8-10milioane si amenzi de parcare de 15milioane pentru un loc de 600mii(=60ron) PE AN!!

 2. vrajitorul.eu said

  am March 30 2010 @ 9:53 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. asistentapentruconsumatori.ro said

  am March 30 2010 @ 9:53 am

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 4. cbabeanu said

  am March 30 2010 @ 12:03 pm

  Cetatenii din sect 6 mai bine ar observa cum le fura primarul PDL masinile fara a face locuri de parcare, sau cum acelasi primar PDL schimba garduletele si aranjamentele florale stradale de doua ori pe an, ca doar PDL are multi clienti hamesiti …

 5. gogu 2 said

  am March 30 2010 @ 12:08 pm

  Mai lasati chestia asta cu ridicarile de masini!!! Asa va trebuie daca parcati unde vi se taie!!! Voi vreti sa va parcati masinile in fata blocului si nu cautati si in alta zona!!! Din cauza soferilor nesimtiti, ca voi, ati distrus spatiile verzi si gradinile blocurilor prin parcarea masinilor. Sa va fie rusine!!

 6. Clarissa said

  am March 31 2010 @ 12:25 pm

  Exista spatiul fostei Autogari Militari care de cativa ani arata ca dupa bombardament. Trebuie sa circuli cu masca de gaze in zona din cauza mirosului pestilential. Nu se ia nici o masura. Daca tot incaseaza atatia bani din ridicarea masinilor parcate ilegal, sa investeasca in amenajarea unui spatiu verde sau/si parcari. Alo, domnu’ Poteras, ne auziti?

 7. cineva said

  am March 31 2010 @ 11:10 pm

  @gogu
  Ori suferi de retard avansat ori nu cunosti situatia din Sectorul 6 domnule.
  Cand ajungi dupa 12 noaptea pe o raza de 10 blocuri (pot pune si 20 blocuri ca tot corect e) NU GASESTI UN SINGUR LOC DE PARCARE LIBER!
  Gasesti in schimb libere unele locuri “inchiriate ADP” aflate “in posesia” unor domni care platesc fabuloasa suma de 600mii (60ron) pe an doar fiindca au “privilegiul” de a fi bucuresteni si de a avea un apartament si pile la politia locala de sector.

  Eu as fi dispus sa platesc 1-2mil pe luna (valoarea reala a uni loc de parcare in Bucuresti) pe un loc de parcare pe o raza de 1km unde locuiesc (Dr. Taberei) numai ca sa nu mi se ridice masina. Credeti ca gasesc ?

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: