Sunt o victima a bancilor: ma poate ajuta legea falimentului personal?

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=42520
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


11 Comentarii pana acum»

 1. mitica de Romanica said

  am March 26 2010 @ 10:56 pm

  Banii tot telefonic i-ai luat ? presupun ca ai vorbit cu portarul asa ca nu se pune, de regula cand iti pui casa gaj obtii o hartie care se cheama contract.
  21000 de euro sint o suma mare, pe ce i-ai tocat. Banca ce sa faca sa ia bani din depozite sa acopere gaurile de la rai platnici ?

 2. Papagalul@mitica said

  am March 27 2010 @ 12:23 pm

  Vai ce grijuliu esti tu pentru banutii saracutelor de banci, cum vaiti tu soarta cruda a bancii care niciodata nu a dat teapa, camatarit sau furat de la vreun roman

 3. mitica de Romanica said

  am March 27 2010 @ 11:10 pm

  Monser habar n-ai ce spui, esti simplist pana la piciorul broastei.
  Banii nu sint ai bancilor, sint bani din depozite pe care ii imprumuta la altii, daca astia se inmultesc si nu mai dau banii inapoi s-ar putea sa raman fara banii din depozit, mie cine imi plange de mila dupa aia. Sint oameni care si-au luat banii de la Bankcoop dupa 10 ani pentru ca cei care au luat credite nu le-au mai dat inapoi.

 4. creator said

  am March 28 2010 @ 11:00 am

  Mitica, poate asa te-a mintit pe tine banca!
  in primul rand cu banii depusi de tine..banca nu “sponsorizeaza” alte credite catre altii.
  Ii investeste ca actionara la companii gigant de unde primeste lunar dividente. Iar o mica parte din ceea ce castiga ii pune la bataie ca si credite catre muritori. In plus fiecare banca lucreaza cu companii de asigurari. Asa ca, teoretic, depozitul tau era asigurat.(daca te numeri si tu printre cei care nu si-au vazut 10 ani banii)
  Deci nu ti-au dat banii inapoi pentru ca n-aveau chef…nu ca nu aveau de unde.
  Cat despre credulitatea ta…LOL!!! :-)))))

 5. mitica de Romanica said

  am March 28 2010 @ 10:36 pm

  Creator
  banii sint asigurati pana in 50000 eur.
  In al 2 lea rand banca nu sponsorizeaza, este un comerciant, banii sint un fel de pachet de biscuiti pe care il ia dintr-un loc si il vinde in alta parte cu o suma mai mare, la fel ca magazinul din colt. Daca aia care iau bani pe caietul de sub tejghea nu-i mai dau, s-ar putea ca magazinul sa dea faliment.
  Iar aia cu companii gigant care dau dividende e din povesti de pe wall street, alea sint bancile de investitii (care printre altele nu au voie sa atraga depozite) si nu bancile comerciale cum sint in Romania.

 6. mariana deva said

  am March 29 2010 @ 5:01 am

  pentru Mitica
  In primul rand esti un mare gunoi , in al doilea rand daca citeai mai bine ,ai fi remarcat ca nu am de gand nici o secunda sa nu mai imi platesc datoriile tampitule ,dar nu am cum sa platesc intr un an 21 000 de euro, da am gresit ca am ascultat de dobitocul ala care m a sunat si mi a spus ca nu am probleme ,daca citeai mai bine ai fi vazut ca ma aflam in incinta Bcr ului discutand aceasta problema de fata cu consiliera de credite , in al treilea rand sa ti dea Dumnezeu si tie aceiasi problema care o am eu, asa sa ti dea Dumnezeu , un salar de 670 de Ron si sa nu ti mai poti plati datoriile la banci chiar daca vrei , sa zicem ca eu am fost proasta asa cum incerci sa te expimi ,poate tu esti mai destept si nu o sa pui botu niciodata ,dar sa fi dat afara dupa ce aveai un salar care nu ti aduceau probleme sa ti platesti datoriile este altceva ,atunci tot prost te numesti pentru ca locuiesti intr o tara cu oameni de nimic ca si tine ?Asa ca atat nimic mai mult asta iti doresc si sa ramai vesic iubitor de nedreptate ,vai si amar de tine .Nu stiam ca din cauza mea ramai tu sarac si bancile…DOBITOCULE
  (IMI CER SCUZE CELOR DE PE FORUM DAR ACEST SPECIMEN NU ARE CE SA CAUTE INTR O TARA CIVILIZATA UNDE LEGEA FALIMENTULUI PERSONAL ESTE DE MULT TIMP,DAR CUM NOI IN TARA ASTA SUNTEM IN URMA CU TOATE SUNTEM INCONJURATI DE ASTFEL DE INDIFERENTI LA CE SE INTAMPLA IN SOCIETATEA NOASTRA, DIN CAUZA ASTA SUNTEM CUM SUNTEM )
  Cu respect pentru Domnul senator si toti ceilalti prezenti pe forum ,Mariana.

 7. asistentapentruconsumatori.ro said

  am March 29 2010 @ 12:15 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 8. vrajitorul.eu said

  am March 29 2010 @ 12:16 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 9. ciomartan said

  am March 29 2010 @ 2:12 pm

  intr-o tara normala n-aveai abonament la internet pentru ca erai in faliment personal

 10. Daniel said

  am February 28 2011 @ 11:33 am

  Fara o lege a falimentului personal,poti sa ajungi cu acte in regula sclavul BCR via Suport Colect. Oricum BCR pregateste cu acte in regula un mare tun imobiliar, tara a fost vinduta…urmeaza cetatenii. Pe scurt BCR muta 10 lei din buzunarul sting in cel drept unde se transforma in 15. Aici nu mai este vorba de recuperarea unor pierderi pentru ca BCR cesioneaza si credite cu plata la zi dar care au avut cindva intirzieri de peste 90 zile (valoarea debitului restant poate fi si de 1 leu nu conteaza conform contractului de imprumut au dreptul sa vinda). Aceste contracte cu siguranta nu ar fi cesionate daca Suport Colect nu ar fi proprietatea BCR.
  Majoritatea persoanelor care ajung pe mina celor de la SC nu pot sa achite in termen de 1 an debitul pe care acestia il cer si astfel o sa ajunga la executare silita. Cine si cum o sa cumpere bunurile ipotecate ? …la pachet, diferite fonduri de investitii din afara tarii. Valoarea bunului ipotecat nu o sa acopere valoarea debitului acumulat de catre debitor asa ca Suport Colect va recupera diferenta, 30 % din veniturile debitorului. Penalitatile fiind mari nu o sa termine de achitat niciodata. Asa ca debitorul ajunge sclavul BCR (prin Suport Colect)

 11. karabulut yildiz said

  am December 19 2012 @ 2:44 pm

  buna ziua am o intreprindere individuala nou infiintata am deschis un bar dar mam infundat in datorii nu am bani de rulaj si platile impozitelor la stat.la banci nu mi se aproba credit,cineva as fi dorit sa ma ajute.multumesc

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: