Televizoare defecte la Media Galaxy

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=42160
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


5 Comentarii pana acum»

 1. ady said

  am March 24 2010 @ 3:02 pm

  Tepe de romania!!!
  Nu mai cumparati produse din romania!!! sunt scumpe si proaste!!!
  toate gunoaiele din china si turcia se vand aici la preturi nesimtite!!!
  Acelasi lcd cumparat din germania cu 500 euro in romania costa aproape 900!!! la fel la laptop. e bataie de joc mai ales cand ajungi la service si garantii. e un domeniu ce trebuie reglementat drastic.
  stiati ca ue impune garantii de 3 ani la orice electronice si electrocasnice? inclusiv la un banal stick de memorie.

 2. vrajitorul.eu said

  am March 29 2010 @ 2:29 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. asistentapentruconsumatori.ro said

  am March 29 2010 @ 2:32 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 4. Sacalean Mihaela said

  am December 24 2010 @ 10:52 am

  Buna ziua. In legatura cu procesul intentat de mine catre Media Galaxy,pentru recuperarea televizorului LCD, vreau sa va spun ca am castigat in instanta. Judecatoria Sibiu mi-a dat castig de cauza, obligand parata (Media Galaxy) la restituirea contravalorii televizorului (eu urmand sa inapoiez televizorul paratei) si plata cheltuielilor de judecata. Dupa pronuntarea sentintei am asteptat sa treaca termenul de recurs, Media Galaxy nefacand recurs la aceasta sentinta. Am si eu o intrebare, daca puteti sa am ajutati, sa-mi spuneti care este urmatorul pas de facut, pentru a-mi recupera banii, pentru a intra in posesia lor?
  Va multumesc.
  Mihaela Sacalean.

 5. DARIE GOLOGAN said

  am February 19 2013 @ 10:21 pm

  STIMATE,sotia a cumparat in rate,ne costa in final de douasi jumatate prin BRD,in 30 decembrie 2010,in 2011/o1/07 am despachetato,am procedat la instalare dupa instructiunile date de fabricant,sotia a introdus rufelor,s-apornit,in timpul functionari avea un sgomut m-ai puternic fata de cea pe care am avuto (HOOVER),dupa spalare a trecut la stoarcere,sotia cand a intrat in baie ,masina dansa,atrebuit sa otina ca sa nu sa se loveasca.Am anuntat fabrica GAIESTI,m-a tinut la telefon spunindimi sa apas tasta x z y si dupa cateva minute bune am anuntat,dupa aceea fabrica a anuntat service BRASOV,dupa cateva zile bune,s-a prezentat o persoana,a puso in functiunesi a spus ca functioneaza.Stimate, am apelat la PROTECTIA CONSUMATORULUI,raspunsul a fost la fel ca celui dela service fara sa vina sa vada,asta ii intra in obligatile de serviciu,s-au nu stie ca e platit din impozitile noastre,o fi platit de ARTIC,asa crede dinsul,deci la noi in ROMANIA tot ce se fabrica,trebue vandut.Eu DARIE GOLOGAN am fost sef de sectie la cooperativ tehnic BRASOV,in control veneau oamenii munci fara sa aiba vre-o renumeratie in plus,am schimbat televzorul cand aveau defectiune din fabricatie pentruca in timpul garantiei daca il reparam nu m-ai iera ca nou si eu munceam din greu,precumsi cel care a cumparat aparatul si scmband-ul ii sanctionam pe cei dela controlul de calitate,ca pe vitor sa-si faca datoria. DOMNULE,masina tot nu functioneaza e la fel c-nainte,am facut o reclamatie scrisa,am trimiso cu garantie de primire,scrisoarea am adresato la atlierul din BRASOV,au trecut peste 30 zile,dar nu am primit nici un raspuns,vazand ca ignora legea statului,am telefonat la fabrica pentru ignorarea de care dau dovada,a trecut multe zile (asta ofac deliberat ca sa treaca garantia) in sfarsit a veni o alta persoana,sa uitat a demontat capace si a spus cau fost slabite (atunci cum a trecut prin probe si de con trolul tehnic,eu cred ca nu se face,s-au dac se face ca la ROMANI).Dupa intrventie nu sa ibunatatit,ce sa fac,UNDE SA MA ADRESEZ.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: