Banner

Cum ajungi sa fi hartuit de administratia fiscala din cauza unui CNP gresit

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=42163
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


7 Comentarii pana acum»

 1. ady said

  am March 24 2010 @ 2:57 pm

  Ce sa mai zici ,tara de rahat!!!
  Pai de ce sa fie pus pe drumuri omul care nu are nici o vina?
  Nu mai simplu ar fi sa informatizam totul si sa reducem birocratia la minim posibil?
  Sa se investeasca in retele de calculaoare si oameni care sa le foloseasca si restul sa-si caute de munca la privat!!!

 2. DANIELA said

  am March 25 2010 @ 11:17 am

  CE CONDEAZA CE SISTEME INFORMATICE AU, CA IEI TOT ATATIA VOR FI SI GESELI TOT O SA FACA CA DOAR UN OM VA TREBUI SA INTRODUCA DATELE.UN EXEMPLU VA DAU EU, M-AM DUS LA POLITIE SA II FAC CARTE DE IDENTITATE SOACREI CA AVEA BULETIN VECHI SI IESIM DIN TARA CU EA .LA POLITIE SURPRIZA ACUM PESTE 30 ANI IA MURIT PRIMUL SOT, ACUM 20 SA RECASATORIT SI IA ELIBERAT BULETINUL CU NUMELE DUPA CASATORIE ACUM POLITIA IMI CERE CERTIFICAT DE DECES A PRIMULUI SOT CA EA APARE MARITATA DE 2 ORI, SI EXPLICATIA E CA EI NU AU ACTE DIN 1900 TOAMNA, DAR EU DE CE TREBUIE SA LE AM DACA POLITIA NU ARE.Dar oare cand au facut buletinul dupa casatoria cu al doilea sot nu au verificat atunci? Si ei si-au pus palma undeva si noi a trebuit sa cautam acte de acum 30 ani.
  De obicei eu am sesizat un lucru, instituriile gresesc iar noi alergam dupa o multitudine de hartii ca sa le demonstram ca au gresit chiar daca sunt constienti de acest lucru.
  Alta intamplare parintii mei au o curte intr-o localiate vizavi de Tulcea ( acolo este domiciliul), se duc acolo vara in special si din cand in cand, nu locuieste nimeni acolo, la fisc apar 3 persoane pentru ca asa sa pus din oficiu, chiar daca nu sta nimeni platim 3 persoane la gunoi, ca sa demonstrez ca nu suntem 3 persoane trebuie sa vin eu cu declaratii ale vecinilor, cu copiile lor dupa buletine ca nu sta nimeni acolo, in primul rand acolo apropape nimeni nu are domiciliul ca multi sunt in aceeasi situatie stau la bloc si acolo au curte, in al doilea rand cei care locuiesc acolo sunt persoane in varsta care nu accepta sa imi dea copie dupa buletine deci ca atare platim ca nu avem cum sa demonstram
  Dar oare cei care sunt mai multi de 3 persoane se duc sa declare asta?
  Dar Romanica nostra asta e si nu pot face altceva decat sa imi pregatesc copilul pentru a pleca din ea, cu parere de rau

 3. faqt said

  am March 25 2010 @ 2:14 pm

  Pe ashtia nu-i impushca nimeni???

  Da ‘ de ce nu facetzi Dv. o plangere (penala) impotriva shefului institutiei… ala de la shtampila???
  Shi o reclamatzie la shefu lui… ca tzine un prost shi-i da leafa…

  Shi una la domnu preshedinte… sa va raspunda ca “aspectele nu se verifica”…

  Ne-am invatzat a sta cu caciula-n mana…
  S-au invatzat sa ne tzie la cozi , cu caciula-n mana…
  Ca… poate le pika ceva…

  Reforma???

  La ce bun s-avem la fiecare coltz de strada o baza de date… cu 7 calculatoare ..shi 14 “fonctzionare” care nu pricep de ce le deranjezi…

 4. barboss said

  am March 25 2010 @ 3:26 pm

  Am platit o amenda de circulatie, dar ei au vrut sa ma execute. Am fost la proces si am cerut daune persoanelor vinovate ca ma pun pe drumuri, am aratat si ca nu e un caz izolat, eu mai patind asa ceva. In apararea lor, au invocat un articol de lege care zicea ca daca recunosc gresala “din prima” fara discutii eu nu pot cere daune. Si au scapat. Chestiunea e de competenta parlamentului care isi asigura loialitatea aparatului de stat punandu-i la adapost de raspundere. Acest stat isi va bate joc de cetatenii lui atata timp cat va putea. Intre timp ei se umplu de aroganta iar noi de ura. Atata tot !

 5. asistentapentruconsumatori.ro said

  am March 29 2010 @ 2:28 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 6. vrajitorul.eu said

  am March 29 2010 @ 2:29 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 7. simona dragoslav said

  am April 15 2010 @ 11:57 pm

  Buna ….poti face o petitie scrisa pe care sa o trimiti la adresa:avp@avp.ro, (Avocatul Poporului) sau poti merge direct acolo , se fac audiente zilnice pentru cetateni iar institutia apara drepturile omului si ale cetateanului roman.intra pe : http://www.avp.ro si citeste mai mule.

  Multa bafta,
  Simona

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: