Aveti grija la falsii reprezentanti Cosmote

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=42188
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


5 Comentarii pana acum»

 1. asistentapentruconsumatori.ro said

  am March 29 2010 @ 2:18 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 2. vrajitorul.eu said

  am March 29 2010 @ 2:19 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. Melinte Vladimir said

  am April 20 2010 @ 12:13 pm

  Da am fost si eu contactat in dimineatza asta de numarul 0763700497 si cu un dialect robotizat ca un agent de vanzari tip callcenter sau ceva de genu .. .. mi-a zis ca am castigat 4000 de euro dar ca sa ridic acest premiu sa cumpar 4 cartele de reincarcare in valoare de 40 de euro .. la fel prostia mea a fost ca am dat adresa … din spusele lui mi-a oferit 40 de min timp ca sa ma deplasez la cel mai apropiat sediu sa fac rost de aceste cartele si ca apelul se va inregistra si ca voi aparea la antena 2 si respectiv 3 … la nu stiu ce emisiune voi aparea si daca o sa vreau sa dau un interviu televizat ..! bine ca nu m-am dus nicaieri pentru ca m-am prins de jmecherie .. si intre timp el a zis sa nu inchid apelul pana ma duc si fac rost de aceste tichete de reincarcare si am intrat si eu pe net sa vad daca exista vre-un concurs si am vazut numai fraude … si am inceput sa il injur si a inchis .. ! dar intai sa aparat tot cu un comportament civilizat si sustinand ca el este un agent de la cosmote … in fine incercati sa nu puneti botul pe romaneste

 4. Beatrice said

  am August 9 2010 @ 5:28 pm

  Tocmai am fost apelata de un asa zis agent “Cosmote International” pe telefon,evident, un domn care pare a stapani arta dialogului….Bineinteles ca totul pleaca de la o inchipuita oferta pe care cei de la Cosmote o initiaza(ceva cu foarte multe minute in retea si reducerea abonamentului cu 50 % pe 9 luni)tot ce trebuie sa faci e sa dai niste date prin tel!!!! Daca nu ar fi fost sunata si sora mea cu cateva luni in urma, poate telefonul de astazi ar fi mers mai departe, dar din fericire saracul negociator a trebuit sa inchida vazand ca nu are cu cine negocia…In primul rand aceste oferte daca exista cu adevarat, nu sunt setate si negociate prin telefon, totul se face la reprezentanta. Pe mine ma intriga faptul ca acesti farsori au acces totusi la o baza de date, nu stiu cum si de unde!!

 5. Ligi said

  am August 15 2010 @ 5:21 pm

  Beatrice si eu am fost sunata de un “agent” Cosmote care mi-a spus ca voi primi 50%reducere si minute nationale in plus,prostia mea a fost ca am scos cartela din telefon si nu am memorat numarul. Tu de pe ce numar ai fost sunata daca il mai ai? Te rog ajuta-ma

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: