Banner

In sfarsit oamenii de afaceri ies la rampa : este frustrant ca somerii provin exclusiv din mediul privat

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=41888
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


6 Comentarii pana acum»

 1. politika said

  am March 22 2010 @ 5:11 pm

  Personal ma intreb de multa vreme asta …
  Cum vrea guvernul sa “hraneasca” 20 milioane de romani prin munca a 1 milion ??? Unde sunt restul ?
  – 1.500.000 salariati sunt la stat … si inca iau salarii grase (in nov. 2009 Oficiul National de Statistica arata ca “bugetarii” au incasat cu 4% mai mult decit in 2008 !!! )
  – anul acesta … nu s-a prea schimbat nimic (in afara unor “intentii” si a unor “lamentari” … practic NU S-A FACUT NIMIC !)
  – 1.200.000 salariati in companiile cu capital de stat (sau majoritat de stat) – care raporteaza PIERDERI … dar unde veniturile sunt inca grase, exista “prime de merit” , exista “sporuti” … exista SALARII !
  – 820.000 someri (cu acte in regula) …

  – 1.200.000 salariati in companiile private (multinationale + romanesti) … din ale caror TAXE si IMPOZITE “cineva” vrea sa “hraneasca” pe toto ceilalti 1.500.000 + 1.200.000 + 820.000 …

  Daca se continua actiunea de spintecare si strivire a ceea ce a mai ramas din sistemul privat romanesc, riscul este … SA NU MAI RAMINA NIMIC ! … sau cu alte cuvinte, sa se aleaga praful de tot. Daca inca nu s-a inteles ca trebuie sa exista un echilibru, ca statul poate sa-si plateasca salariatii si obligatiile (educatie, sanatate, somaj … etc. … incl. ratele la datoria externa) NUMAI DACA SISTEMUL PRIVAT MERGE BINE … inseamna ca inca nu s-a inteles care este mecanismul.

  Inteleg faptul ca statul ii beleste si pe cei care au lucrat in strainatate si au construit vile in tara (prin impozite pe cladiri, terenuri, … etc. ) si apoi pe masinile care si le0au adus … decapitalizind orice venit ajunge in Bugetul de Stat … dar trist este faptul ca nu se face nimic pentru perspectiva (pe termen mediu si scurt … ca pe termen lung nu mai ajunge nimeni !)

  Personal cred ca este momentul ca sistemul privat (sa ceea ce–a ramas din el) sa ia o masura simpla, adica SA INTRE IN GREVA FISCALA pe termen nedeterminat …. pina cing guvernul va catadixi s-ai traga la raspundere pe cei care au aruncat milioane si miliarde de euro ( vezi cazul Nicolaescu cu vaccinul contra cancerului de col uterin … 97 milioane euro din care platiti 28 milioane euro … iar vaccinurile au expirat !!!) pina cind guvernul va prezenta un plan concret de iesire din criza , cu termene clare de executie si indicatori economici , impreuna cu sistemuyl de urmarire zi de zi , saptamina de saptamina ….

  Constat cu tristete ca orciti bani se duc la buget … se duc degeaba : nu se ia nici o masura de reducere a cheltuielilor CONCRETA si APLICABILA IMEDIAT, mai mult decit atit se asmut institutiile statului catre firmele private ramase, cu CONTROALE” fel de fel …

  Trist dar so FOARTE RUSINOS …

 2. lucifer said

  am March 22 2010 @ 8:24 pm

  Nu mai e nimic de spus.
  politika@ a sintetizat totul f. bine.
  Poate sa-l contrazica cineva ?
  Are argumente?
  Daca da, il asteptam.

 3. ildiko said

  am March 23 2010 @ 12:03 am

  politika ai dreptate, doar o greva fiscala va trezi guvernantii la realitate, altfel se vor complace in imbecilismul lor cronic.

 4. Mordor said

  am March 23 2010 @ 9:59 pm

  SA NU MAI RAMANA NIMIC ? Nimic de furat? Nasol, oribil, nu ramane decat sa furam pe datorie. Azi 20, maine inca 20 … cat s-o mai putea.

 5. asistentapentruconsumatori.ro said

  am March 29 2010 @ 3:27 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 6. vrajitorul.eu said

  am March 29 2010 @ 3:28 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: