Despre cum fura Romtelecom prin acordul “prezumat” si despre lasitatea unor romani

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=41840
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


13 Comentarii pana acum»

 1. kkk said

  am March 22 2010 @ 10:26 am

  corect la partea cu lasitatea… eu cand am trimis mail la domnul urban am trimis cu numele real pe blog e alta discutie… aici dam din gura

 2. http://www.urbanviorel.ro/category/romtelecom/ said

  am March 22 2010 @ 10:29 am

 3. http://stirileprotv.ro/stiri/economie/poti-scapa-mai-usor-de-datorii-a-fost-adoptata-legea-falimentului-personal.html said

  am March 22 2010 @ 10:39 am

 4. Ciuly said

  am March 22 2010 @ 10:44 am

  Chestiunea cu “ascunsul dupa un nick din cauza fric ii multinationalelor & co” este cel putin discutabila.
  Eu pot discuta clar pe cazul propriu. Avand o intensa prezenta pe internetul acesta, atat local cat si international, am resuti sa imi fac multi prieteni ;a nivel international. Si din pacate, multi dusmani la nivel local. Nu stiu, asa pare sa fie felul romanului internatut: violent si razbunator.
  Am fost subscris la diverse site-uri de gay/fetish/etc cu adresele publice. Am primit in cateva randuri atacuri masive asupra serverului personal pe mai toate serviciile publice (web si email in special). Cand primesti cateva mii de mesaje email pe ora de la retele zombie, parca nu mai e funny.
  Am primit in repetate randuri amenintari, inclusiv cu moartea.

  In conditiile in care multe din amenintarile virtuale s-au materizlizat prin atacuri directe asupra identitatii mele virtuale SI asupra serverului meu si serviciilor mele, si in conditiile in care am un copil si al doilea e pe drum chiar credeti ca un om normal la cap ar ignora amenintarile “virtuale” doar pt ca sunt facute pe internet?
  Mai mult, ar trebui sa stau linistit si sa asociez persoana mea privata cu persoana mea virtuala ca deh, nu exista riscul materializarii amenintarilor virtuale in viata mea privata?

  Nu contest, sunt multi indivizi care se ascund aiurea in spatele unor identitati virtuale, isi creaza chiar mai multe asemenea identitati, dar haideti sa nu generalizam.

  Asa cum in viata reala trebuie sa se ridice niste oameni si sa faca treburile “murdare”, suparand astfel multi “sus-pusi” si aducand asupra lor multe necazuri, la fel se intampla si in viata virtuala. Diferenta este ca in viata virtuala, atacatorii find ascunsi in spatele unor identitati false, f greu de gasit si si mai greu de dovedit, au MULT mai mult curaj sa faca acte de violenta si sa isi execute amenintarile.
  In viata reala, poti sta mai linistit pt ca deh, exista o politie, niste legi, bune rele, dar exista, daca mai ai si cativa martori se inclina altfel balanta. Dar in viata virtuala …

  Asa ca prefer sa tin lucrurile cat mai separat. Si iarasi, prefer ca in locurile cu posibile atacuri, sa activez cu identitatea virtuala.
  Unde e rost de lucrurie serioase, voi actiona cu identitatea reala, dupa cum bine stiti deja. In rest, dorm mai bine ca fiind ciuly.

 5. M. O. said

  am March 22 2010 @ 11:07 am

  ‘tepuire’ in comunicatii.., ca de altfel mai in toate domeniile … a devenit o ‘arta’ care deriva din anticul ‘alba/neagra'; la fel se intampla la UPC si poate ar mai fi exemple; cert este ca romanii au invata cum sa-i fure pe … romani in loc sai ‘fure’ pe grecii de la romtelecom sau altii; imi inchipui ce sedinte de instructaj, obscure, li se fac salariatilor, care trebuie sa taca sau sa-si piarda postul…. vai noua, vai, ce ne facem…? Si in Comunism de vorbea-i, ‘praful’ se alegea iar acum… LA FEL !

 6. criminal lawyer said

  am March 22 2010 @ 11:52 am

  ———- Forwarded message ———-
  From: FIRST_NAME LAST_NAME
  Date: 2010/3/18
  Subject: Bai pula belita!
  To: iulian.urban@gmail.com

  Bagati-ai pula-n ma-ta de avorton, bai lingau devotat a lui Basescu, mai cacat cuc cravata roz nu ti-e rusine sa te dai in spectacol pe la televiziuni?
  Bai rahatule tii minte ca ti-am scris in 2008 ca n-ai sa faci nici un cacat ca parlamentar?
  Te-ai pus in slujba dictachiorului bai idiotule vezi sa nu vomiti dimineata in fata oglinzii cand iti barbieresti capul ala de pula belita
  Criminal Lawyer

 7. politicianul said

  am March 22 2010 @ 2:39 pm

  Romtelecomul a mai avut odata o adevarata campanie de scumpiri in lant la abonamente si a pierdut aproape jumatate din fostii abonati(printre care eram si eu).Se pare ca nu s-au lecuit!Asta-i va costa si a doua oara probabil!!!

 8. adrian dinu said

  am March 22 2010 @ 9:17 pm

  Am auzit chiar azi despre aceasta situatie de la o matusa din buzau.Ii notific zilele astea pt ca e culemea golaniei,au prelungit contractul pe doi ani cu clauza de reziliere de 25-douazeci si cinci de euro!!!!!!!!!!!!!INCREDIBIL DAR ADEVARAT!TOATA LUMEA FURA IN TARA ASTA CUM POATE!Eu ma pregatesc de razboi!voi?

 9. asistentapentruconsumatori.ro said

  am March 29 2010 @ 3:50 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 10. vrajitorul.eu said

  am March 29 2010 @ 3:51 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 11. rastoaca olivia said

  am May 5 2010 @ 8:44 pm

  M AM SATURAT DE HOTII DE LA ROMTELECOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  MA FURA SI IMI PERCEP TAXE MARI PENTRU NISTE GUNOAIE DE SERVICII SI SUPORT TEHNIC DE 2 BANI!
  MI-AU SCOS 2 CANALE ILEGAL FARA SA FIU ANUNTATA PLUS CA MERGE AIUREA DOLCE,
  TELEFONUL SE AUDE INCET SI INTRERUPT DAR DE REGULA NU ARE SEMNAL CHIAR DACA SINT IN ORAS ,
  INTERNETUL ESTE DEZASTRU ,PICA LA MINUT SI STA ASA MAI MULT TIMP ,CHIAR SI ORE INTREGI ,PLUS LA FEL SEMNALUL,
  SUPOERTUL TEHNIC MA REFER LA LIVIU DRAGAN CARE ESTE UN NESIMTIT SI IMI INCHIDE IN NAS NU INAINTE DE A-MI RASPUNDE IN BATAIE DE JOC SI SA MA MINTA !
  AM 2 SOLUTII PENTRU EI :
  FIE MA DUC PE CALE LEGALA LA OPC sau ii dau in judecata,FIE ILEGAL SA LE ARANJEZ SERVERUL/LE sau ma duc la sediu si le fac scandal(bucuresti)!
  MENTIONEZ CA ECHIPAMENTELE SINT INTACTE SI PC-UL ESTE INTEGRU SI FARA VISRUSI.
  eu in viata aceasta nu am ajuns gunoiul nimanui si actionez pentru dreptate!

 12. rastoaca olivia said

  am May 5 2010 @ 8:45 pm

  mentionez ca eu platesc factura la romtelecom si la energie din somajul meu de 300 ron/luna chiar daca contractul este pe mama mea(tutore).

 13. rastoaca olivia said

  am May 5 2010 @ 8:48 pm

  abuz a fost si la energie :idiotul care a citit indexul m-a incarcat cu 2700 ron .
  noroc ca am fost la ghiseu si am limpezit problema.
  statul fura :concluzie finala….

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: