Legea insolventei particularilor a fost avizata favorabil de Comisia Juridica din Senat

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=41442




Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


26 Comentarii pana acum»

 1. Vrabie said

  am March 17 2010 @ 5:38 pm

  In sfarsit; Bravo d-le Urban

 2. Eugen said

  am March 17 2010 @ 5:39 pm

  Ma bucur ca sunteti incapatanat si hotarat !

 3. radu andrei said

  am March 17 2010 @ 5:51 pm

  Bravo ! O veste buna ! O dau pe facebook !

 4. cineva said

  am March 17 2010 @ 5:54 pm

  Dumnezeu ne-a vazut in sfarsit!

 5. Bancile au un plan marsav : romanii cu datorii la banci sa ramana pe strazi; | Urban Iulian said

  am March 17 2010 @ 5:57 pm

  […] RablaGionel se crede Bruce Willis, insa a uitat ca Hitler a spus ” Ich Bin Unsterblich”!Legea insolventei particularilor a fost avizata favorabil de Comisia Juridica din SenatBonusuri fantoma la OrangeFACTURI VODAFONE EXPLOZIE!!!!!!!!!!!!!!!!Eureko Asigurari nu deconteaza […]

 6. http://www.urbaniulian.ro/2010/03/17/bancile-au-un-plan-marsav-romanii-cu-datorii-la-banci-sa-ramana-pe-strazi/ said

  am March 17 2010 @ 6:06 pm

 7. IE said

  am March 17 2010 @ 6:13 pm

  Aceasta societate bolnava,care nu se poate trata,ar trebui sa aiba macar bunul simt de a sustine astfel de tineri precum I.Urban in demersurile lor.Studenti,viitori traitori sau carmuitori in aceasta tara,alaturati-va tinerilor care vor sa schimbe societatea.Nu va comportati precum asociatiile studentesti din vremea lui Iliescu,care erau platite gras pentru diversiune.Luptati cu armele voastre:intelepciunea si dorinta de mai bine,nu cu armele lor:minciuna,parvenirea,inselarea,calomnia si indobitocirea poporului.

 8. xyz said

  am March 17 2010 @ 6:50 pm

  Felicitari

 9. Maria said

  am March 17 2010 @ 7:06 pm

  Bravo, domnule Urban, felicitari. Urmatoarea “victorie” impotriva bancilor am dori sa fie limitarea comisionului de rambursare anticipata la 1% la toate creditele, inclusiv cele ipotecare si inclusiv cele aflate in derulare. MULTUMIM …

 10. http://www.adevarul.ro/locale/galati/Un_somer_s-a_sinucis_din_cauza_datoriilor_pe_care_le_avea_0_226177715.html said

  am March 17 2010 @ 7:20 pm

 11. adriano said

  am March 17 2010 @ 7:30 pm

  Felicitari,d-le Urban.Poate va iesi bine si cu comisionul de 1% pentru rambursarea anticipata,respectiv pentru toate categoriile de credite.

 12. kkk said

  am March 17 2010 @ 7:37 pm

  va trimit o prajitura si o sticla de sampanie cu privire la legea asta cand se adopta… promit… macar atat putem sa facem sa ne exprimam uimirea ca un senator chiar face lucruri pentru oamenii care lau trimis acolo!

  VA MULTUMIM PENTRU ACESTE SACRIFICII PE CARE LEATI FACUT,ne dati speranta unui viitor mai bun in mocirla actuala, asa ar trebui sa arata clasa politica in 20 ani(sa speram), sa va dea D-zeu sanatate dvs si familiei dvs pentru ca sunteti un om cu coloana vertebrala!

 13. @fuck them all said

  am March 17 2010 @ 7:57 pm

  pentru acest PADUCHE care se cheama – fuck them all – ii spun un singur lucru:

  -lucram la privat si avem de aface cu clientii tot timpul. persoane fizice cat si juridice. De cele mai multe cazuri, ne intoarcem dupa program acasa cu mancarea in traista, pentru ca nu avem timp sa o mancam, pentru ca se face coada de clienti si vede patronul si zbiara si da cu noi de pamant , ca de ce stau clientii;

  -cand ma duc cu o problema la primarie sau la vreun alt ghiseu ce tine de finante, de camera de comert sau de aiurea, la unii de la buget, si nimeresc la ora fatidica, de exemplu in jur de ora 13, gasesc INCHIS acel ghiseu, plus ca pe usa apare si anuntul urmator: intre orele 13.00-13.30 sau 12.30-13.00, dupa caz, PAUZA de MASA. SI binenteles ca e o coada in fata mea de ma intorc poate a doua zii, avand grija sa nu mai nimeresc acea ora fatidica.

 14. alinp said

  am March 17 2010 @ 10:03 pm

  Doamne ajuta.

  Iti multumim Domnule Iulian URBAN.

 15. Craciunescu said

  am March 17 2010 @ 11:33 pm

  bun mai pe romaneste cam ce inseamna legea asta??

 16. dudu said

  am March 18 2010 @ 7:02 am

  As zice sa nu ne bucuram inainte de intrarea legii in vigoare !

  In ceea ce priveste anularea comisionului de rambursare anticipata – care este o alta magarie a bancilor din Romania – bancile (si toti sustinatorii lor, vezi mai sus !) incearca sa prelungeasca prin orice mijloc aplicarea legii. Sa nu le acordam termene de 3 luni . . . ca sa modifice contractele numai la acest aspecta ! Sa le modifice imediat ce un doritor vine sa solicite rambursarea anticipata si termenul sa fie de 24 de ore ! Nu trebuie mai mult pentru a adauga o clauza la contract ! In plus, aceasta clauza (“modificare” pentru care solicita 3 luni de zile !) trebuie facuta printr-un act aditional de nici o pagina (!!) pentru ca altfel, vor introduce alte prevederi . . . pregatite din timp, care sa subjuge in plus pe debitorii din perioadele anterioare. Nu o sa fie prea mare inghesuiala la restitiri anticipate, cum nici acum nu este . . . Eu sper insa ca romanii sa afle TOTI cine sunt bancile si sprijinitorii lor si sa fuga de ele in viitorul apropiat ca de foc ! Atat le doresc eu : sa moara cu banii “in punga”, din lipsa de clienti in Romania !
  Macar daca si numai cu atit ne vom alege dupa aceasta groaznica criza si tot ar fi bine !

 17. gabitzu said

  am March 18 2010 @ 8:34 am

  Este excelent faptul ca se va adopta aceasta lege. Insa trebuie precizate din timp faptul ca prezenta lege nu se aplica in cazul administratorilor si asociatilor impotriva carora a fost angajata raspunderea patrimoniale in cazul legii 85/2006. Multi gandesc ca daca raspund patrimonial, vor putea scapa prin legea insolventei persoanei fizice, si astfel sa scape de inchisoare. Va garantez ca vor fi asemenea cazuri!!! In al 2 lea rand trebuie facute precizari si cu privire la folosirea in mod abuziv a acestei legi si sanctiuni severe!!!

  Sper ca judecatorii sa aplice legea corect si just!!!

 18. mim said

  am March 18 2010 @ 9:01 am

  Imi permit sa va aduc cateva argumente care spun ca aceasta lege nu este bine venita.
  Pornesc de la premisa ca bancile nu vor iesi niciodata pe pierdere (in caz contrar ar falimenta sau s-ar inchide). Pentru a acoperi pierderile date de tepele baietilor destepti care se vor folosi de aceasta lege, bancile vor mari taxele pentru ceilalti clienti.
  Asa ca daca sunteti cetateni cinstiti, daca aveti un job si casa nu ar trebui sa va bucurati de aceasta lege pentru ca atunci cand o sa mergeti la banca sa va luati un credit o sa platiti mai mult.
  In schimb sunt vesti bune pentru tepari.
  Daca vreti sa vedeti cum se IMPUNE civilizatia prin lege incercati sa analizati legislatia de acest gen din Germania si poate o sa realizati de ce este o tara care functioneaza.

 19. ptr. Craciunescu said

  am March 18 2010 @ 11:06 am

 20. Mircea said

  am March 18 2010 @ 12:04 pm

  bravo domnule senator urban. iata o veste buna. sa dea Dumnezeu ca parlamentul sa voteze aceasta lege. bancile merita sa fie puse cu botul pe labe dupa ce au umilit cu rea credinta milioane de persoane care au luat credite. eu am luat credit pentru a achizitiona o locuinta, n-am vrut sa traiesc in lux. bcr mi-a marit rata dupa un an cu 50% desi stia ca eu nu mai pot plati in baza salariilor pe care am fost evaluat. scandalos dar adevarat. mai am un of, o lege a creditelor, cea la care lucreaza Oficiul Concurentei si ANPC. Bancile trebuie sa invete sa respecte atat clientii noi cat si pe cei vechi. Acel comision de rambursare anticipata trebuie eliminat. Au prea multe comisioane, unul la acordare, unul pentru administrare, unul pentru extrase de cont, unul pentru plata anticipata. De asemenea formula de calcul a dobanzii trebuie precizata in clar, functie de indici care pot fi verificati de client. am citit ca ghetea nu vrea pentru clientii vechi sa se aplice ca nu au oameni sa ia 8 milioane de dosare la mana. Intrebare pentru ghetea: aveti si asa sute de sedii, inseamna ca aveti oameni. este o problema pentru voi sa reevaluati toate contractele? clauze abuzive, dobanzi puse din burta? rata de referinta a dobanzii la bcr este o rata fixa, care nu s-a schimbat din 2006, adica 8.9%. desi in contract scrie ca se actualizeaza periodic si este variabila. cata porcarie. mult succes domnule Urban, sa reusiti in toata, este timpul ca politicienii sa faca ceva si pentru popor. pacat ca basescu nu a invatat nimic din lectia care i-au dat-o peste jumatate din populatie. atat bnr, guvernul si anpc ne lasa sa fim bataia de joc a bancilor. urmati exemplu statelor din vest, care de mult au pus la punct relatia banca – potential client.

 21. cineva said

  am March 18 2010 @ 12:19 pm

  @mim
  “Asa ca daca sunteti cetateni cinstiti, daca aveti un job si casa nu ar trebui sa va bucurati de aceasta lege pentru ca atunci cand o sa mergeti la banca sa va luati un credit o sa platiti mai mult”

  Cine zice ca o sa mai dau pe acolo ..ever ? :)
  S-au dus la banci sa faca “credite pt. orice” bucurestenii si cu tinerii lobotomizati postdecembristi.
  Cum zice tanti Shania Twain:
  “We created as a credit card mess,
  We spend the money that we don’t posess”.

  “Consolidate so you can afford,
  To go and spend some more when you get bored.”

 22. asistentapentruconsumatori.ro said

  am March 18 2010 @ 12:32 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 23. vrajitorul.eu said

  am March 18 2010 @ 12:32 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 24. criminal lawyer said

  am March 18 2010 @ 4:59 pm

  ———- Forwarded message ———-
  From: FIRST_NAME LAST_NAME
  Date: 2010/3/18
  Subject: Bai pula belita!
  To: iulian.urban@gmail.com

  Bagati-ai pula-n ma-ta de avorton, bai lingau devotat a lui Basescu, mai cacat cuc cravata roz nu ti-e rusine sa te dai in spectacol pe la televiziuni?
  Bai rahatule tii minte ca ti-am scris in 2008 ca n-ai sa faci nici un cacat ca parlamentar?
  Te-ai pus in slujba dictachiorului bai idiotule vezi sa nu vomiti dimineata in fata oglinzii cand iti barbieresti capul ala de pula belita
  Criminal Lawyer

 25. marius said

  am March 18 2010 @ 5:06 pm

  bravo succes

 26. tasula pariscu said

  am March 18 2010 @ 6:00 pm

  super dl urban va meritati locul din pARLAMENTUL ROMANIEI TINETI CU ADEVARAT CU ROMANII

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: