Bancherii tin cu dintii de comisioanele de rambursare anticipata. Miza o reprezinta credite de 25 mld. euro date sclavilor din Romania. Cum comentati?

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=41222
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


10 Comentarii pana acum»

 1. Max said

  am March 16 2010 @ 12:12 pm

  “Mai mult, comisioanele de rambursare anticipata exprima costul pe care il are banca atunci cand nu poate plasa imediat acel credit altui client, iar costul plasarii numerarului este ridicat in Romania”, a spus Radu Ghetea, presedintele Asociatiei Romane a Bancilor.
  Adica dl. Ghetea ar dori ca beneficiarii creditelor sa faca orice pentru a asigura venitul bancilor. Nu are importanta ca plasarea creditului nu se poate face, de cele mai multe ori, datorita slabei pregatiri profesionale a angajatilor lor, a unui marketing prost sau a unui nivel absolut impovarator al dobanzilor!!!
  Pai atunci, si eu – client al bancii – ar trebui sa o pun la plata pentru ca afacerile mele merg mai prost acum. Deci, voi solicita reducerea ratelor cu contravaloarea profitului meu potential.
  Nu-i asa ca e frumos?

 2. cineva said

  am March 16 2010 @ 2:12 pm

  “magazin in care nu intra nimeni, dar care tine preturile sus”

  Orice om de bun simt stie ca acest gen de “magazine” sunt de 2 tipuri:
  1. auxiliar de spalat bani
  2. ceva care se pregateste de faliment

  De ce tin bancile ciolanelul asa de sus ? Au ei motivele lor …

 3. vrajitorul.eu said

  am March 16 2010 @ 2:21 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 4. asistentapentruconsumatori.ro said

  am March 16 2010 @ 2:22 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 5. MADCAT said

  am March 16 2010 @ 3:51 pm

  Moarte bancherilor!!!

 6. dorin said

  am March 16 2010 @ 3:58 pm

  Vrajeala de lege facuta de bancheri ca sa para ca are cineva grija de cetateni
  Nici nu ii intereseaza de fapt pe bancheri comisionul de retragere anticipata

 7. adriano said

  am March 16 2010 @ 4:51 pm

  Care este problema ca nu le convine bancilor !?sa-si ia catrafusele si sa plece de unde au venit.Nu vor sa fie aplicata aceasta reglementare OK;problema este eceea daca se va mai ajunge la volumul creditelor angajate in anii anterior.Si in acest caz rolul cel mai important il au politicienii si ANPC-ul,guvernantii si BNR-ul.D-le Urban,sunteti un politician bine intentionat,dupa cum se vede;nu mai gasiti vreo doi politicieni (tineri)care sa faca front comun cu d-voastra ? ANPC-ul cu sustinerea unor politicieni care sa fie efectiv pe post de WOODY ,ciocanitoarea,cit despre d-l Ghetea de la CEC Bank,cand il vad la tv.nu pot decat sa-l parafrazez pe defuntul Ceausescu si sa-i spun “dusman al poporului”.Personal, nu cred ca exista personaj din mediul bancar romanesc mai perfid,mai…..ca acest …!?

 8. Maria said

  am March 16 2010 @ 6:06 pm

  Consider ca motivatia bancilor, cum ca legea s-ar aplica retroactiv in cazul in care s-ar aplica pentru contractele aflate in derulare, este o MARE CAPCANA a acestora.

  Ar fi o lege aplicata retroactiv doar daca in actul normativ ar fi prevazuta obligatia bancilor de a restitui o parte din comisionul de rambursare anticipata perceput celor care au platit mai repede creditul,si asta INAINTE DE INTRAREA IN VIGOARE A LEGII. Adica daca omul a platit 4% comision de rambursare anticipata, banca sa-i dea 3% inapoi.

  Ori in forma actuala a actului normativ n-am gasit asa ceva.

  Iar pentru un contract de credit aflat in derulare, daca dupa data intrarii in vigoare a actului normativ, cel creditat doreste sa restituie anticipat, este penalizat cu maxim 1%, in loc de 4-5% cat este prevazut acum in majoritatea contractelor, SE INCADREAZA IN PREVEDERILE LEGII IN VIGOARE LA DATA RAMBURSARII … care-i problema bancilor, unde este aplicarea retroactiva? In mintile lor, care-si vad putin atinse profiturile uriase facute pe spatele nostru … N-am luat credite de placere, le-am luat ca sa avem un acoperis deasupra capului pt. noi si copiii nostri, ori minimul confort … nu pt. vile sau masini de lux …

 9. creditesibanci.info said

  am March 17 2010 @ 3:01 pm

  pai si bancile ar trai cumva bine pe criza asta, insa nu toate bancile sunt la fel

  http://www.creditesibanci.info

 10. Smenuieli din bani publici la CEC BANK | VIZORUL CETATEANULUI said

  am March 19 2010 @ 4:10 pm

  […] straniu personaj a delapidat conform articolelor circa doua milioane de lei, licitatii si onorarea discutabila a unor contracte, neauditarea unor […]

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: