SC GENESIS INTERNATIONAL SA somata sa plateasca o datorie de 555986.94 RON

Tweet this

SC ANGELY CONSTRUCT SRL s-a adresat agentiei de colectare debite Urban si Asociatii, in vederea recuperarii unei creante in valoare de 555986.94 RON, reprezentand contravaloarea a doua contracte unul de prestari servicii si un altul de subantrepriza, in baza acestora si a situatiilor de lucrari semnate si stampilate au fost emise mai multe facturi acceptate la plata de catreSC GENESIS INTERNATIONAL SA din Bucuresti.
SC ANGELY CONSTRUCT SRL a fost nevoita sa apeleze la specialistii de la Urban si Asociatii semnand contractul de colectare a debitelor in data de 04.03.2010 din cauza ca SC GENESIS INTERNATIONAL SA a tot amanat plata debitului din diferite motive si din lipsa de lichididati. Agentia de colectare debite Urban si Asociatii doreste rezolvarea problemei pe cale amiabila si spera ca in cel mai scurt timp sa obtina o reactie pozitiva in vederea stingerii diferendului financiar, in caz contrar ANGELY CONSTRUCT SRL va apela la instantele de judecata pentru rezolvarea diferendului financiar inregistrand impotriva SC GENESIS INTERNATIONAL SA cerere de deschidere a procedurii insolventei pentru ca se considera ca se afla in incetare de plati.

www.urbansiasociatii.ro
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Afisari: 2213

2 Comentarii pana acum»

 1. vrajitorul.eu said

  am March 30 2010 @ 10:12 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am March 30 2010 @ 10:13 am

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: