Este o tragedie ! Ramona Ciciu, romanca careia i s-a facut rau la locul de munca, a murit sambata seara, ingrasand smecherii financiari

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=40984
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


13 Comentarii pana acum»

 1. Dan Tanasa said

  am March 14 2010 @ 2:46 pm

  Dumnezeu sa o ierte! Am lucrat doi ani de zile la cativa metri de ea si pot sa zic ca era o adevarata profesionista in ceea ce facea! Intr-adevar, o mare tragedie! Sper sa invatam ceva din aceasta tragedie!

 2. kkk said

  am March 14 2010 @ 3:45 pm

  RIP

  vam spus cat de tare urasc multinationalele cu cladirile lor idioare din sticla? cu standartele lor, Fashion, training, cubicals si cate si mai cate prostii menite sa indobitoceasca si sa tampeasca omul de rand, sa ii omoara incetul cu incetul visele, aspiratiile si bucuriile, facandul sa vada in viata numai cariera si job! Am lucrat la o multinationala si dupa 6 luni am fugit mancand pamantul la o firma, afacere de familie s este de 100 ori mai bine!

 3. cineva said

  am March 14 2010 @ 3:54 pm

  http://www.urbaniulian.ro/2010/02/07/plantationismul-it-firme-multinationale-din-care-esti-dat-afara-daca-nu-iei-credit-de-la-banca/

  Inca li s-au mai acordat si privilegii uriase plantatiilor multinationale din Romania! Ca sa fim o republica bananiera deplina si bancile sa ne mulga ca pe vacutze!
  Iuliane, am si eu o curiozitate. CINE DRACU a dat legea asta CRETINA, NUMAI pentru Romania ? L-as cauta personal sa-i multumesc cu un pumn in moaca…
  In afara tarii impozitele pe salarii pt. IT-isti incep de la 40% si la noi e 16% si NICI PE ALA NU VREA SA-L PLATEASCA PLANTATIA cautand in general angajati pt. care abominatia asta de lege este aplicabila!

 4. Buduru said

  am March 14 2010 @ 4:30 pm

  Dumnezeu s-o odihneasca!
  Problema este ca principalul responsabil pentru aceste situatii, care se vor inmulti, e guvernul, care face tot ce poate pentru a elimina minusculele firme romanesti. In loc sa le sprijine, pentru a putea ajunge sa ofere si ele salarii acceptabile, constituindu-se in alternative de job pentru acesti tineri, guvernul le decapitalizeaza cu tot felul de taxe, impozite si te miri ce alte mizerii. In viitorul apropiat, vom ajunge sa muncim cu totii pentru straini.
  C-asa vrea guvernul, nu de alta!

 5. cineva said

  am March 14 2010 @ 6:18 pm

  NU, din firmele romanesti , nici macar cele mijlocii nu indeplinesc conditiile “legii” amintite …Ele sunt fortate inca sa dea bani la negru sau sa-si faca angajatii PFA si multe multe alte tertipuri de supravietuire …
  Multinationalele insa ..se balacesc in privilegii ca doar au fost aduse de baietii din fostele guvernari si au avut grija sa le faca si legile protective corespunzatoare.
  Sa fie oare parlamentarii/guvernantii nostri manutza-n manutza cu balaurii ce reprezinta in Romanica plantatiile multinationale si care au venituri lunare de zeci de mii de euro doar ca-s “baieti deshtepzti si jmekeri” ? :)
  Hai baieti in Bucuresti ca vin multinationalele! Is salarii de mii de euro (daca sunteti cumintzei si va “trageti” si un credit la o banca “acceptata”..)! In restul tarii, stati cuminti si cu stomacul pliat pe 200-300euro ca preturile is la fel in toata tara …= cele din UE :)

 6. MuJeR said

  am March 15 2010 @ 3:19 am

  Vrei Bani ? Esti dispus sa mori pt. asta ?

 7. MuJeR said

  am March 15 2010 @ 3:22 am

  Nu stiam acum cateva zile ca se poate muri IAR de la prea multa munca :) .. oare cum era ? Parca munca nu ucidea … ,sau pana si povetele batranilor nu se mai aplica ? De ce unii oameni muncesc de mici copii, alti inca din timpul facultatii si altii dupa terminarea studiilor? http://www.mujer.ro/cariera/tips-in-cariera/259-de-ce-muncesti.html

 8. vrajitorul.eu said

  am March 15 2010 @ 11:30 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 9. asistentapentruconsumatori.ro said

  am March 15 2010 @ 11:30 am

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 10. darie said

  am March 15 2010 @ 3:29 pm

  o lege si judecatori corecti care sa despagubeasca pe cel ce da in judecata angajatorul ce-l tine mai mult decat orele legale..exista in tara asta vai de mama ei? In celelalte tari daca te tine la munca peste program si nu plateste dau in judecata si catiga bine despagubiri! Facem odata ceva constructiv in mizeria asta?

 11. darie said

  am March 15 2010 @ 3:31 pm

  minuscule, majuscule sau multinationale, nu conteaza cine sau cum sunt. Daca ar fi lege si judecatori s-o respecte cand omul tinut pestre program ar da in judecata ar trebui s acastige si uite asa platind despagubiri si cu o imagine prosta nu ar mai face dar..daca guvernul tine lumea de rand sa traisca precum negrii din africa exploatati..cam asta suntem la nivel si munca..

 12. Ionut Marin said

  am March 17 2010 @ 11:13 am

  Dumnezeu sa o ierte, dar….nu a obligat-o nimeni
  http://ionut-marin-imobiliare.blogspot.com/

 13. Tragedia Ramonei Ciciu, romanca care a murit la locul de munca , scoate la iveala aspecte incredibile din interiorul multinationalelor, conform unui raport primit de senatorul Urban | Urban Iulian said

  am April 21 2010 @ 5:26 pm

  […] Te-ar mai putea interesa: Este o tragedie ! Ramona Ciciu, romanca careia i s-a facut rau la locul de munca, a murit sambata se… […]

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: