Banner

CRJ pus la zid de senatorul Urban

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=40810
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


9 Comentarii pana acum»

 1. viorel urban said

  am March 12 2010 @ 2:12 pm

  @ toti

  CITITI ASTA SI APOI VETI INTELEGE GRAVITATEA SITUATIEI
  SI-A TERMINAT IPJ ILFOV TOATE PROBLEMELE SI ACUM ..SE OCUPA DE DISCRIMINAREA NU STIU CUI ?!

  http://www.urbanviorel.ro/2010/01/15/nesiguranta-din-romania-anului-2010-suntem-lasati-sa-fim-vulnerabili-si-nesiguri/

 2. Toni said

  am March 12 2010 @ 2:20 pm

  Tiganii traiesc numai din furturi
  Sunt un cunoscator al etniei tiganesti, stiu comportamentul acestora, modul in care “cistiga” banii si isi asigura existenta. Politica lor este aceea de a face cit mai multi copii, iar copii sa fie educati in spiritul lor propriu si nu in spiritul unor comportamente civilizate. Fondurile banesti care vin de la UE si de la Guvernu Romaniei pentru educatia si civilizarea acestora se opresc doar la cei din fruntea etniei, iar ceilalti sunt supusii care contribuie cu bani si aur. Cine nu contribuie este folosit ca sclav la munci pentru cei din fruntea etniei. Referitor la domnul senator Urban, il cred ca este o cacialma la cer tiganii se pricep si e bine sa nu cedeze in fata celor care il reclama. Ma mira faptul ca Politia Ilfov s-a autosesizat pentru discriminare din partea senatorului Urban dar aceata institutie care este publica si nu privata nu se sesizeaza atunci cind sunt infractiuni grave. Nu stiu ce poltica fac cei din fruntea politiei Ilfov dar se vede de la o posta ca manipuleaza opinia publica aceste stiri, iar tiganii fac ce vor in zonele economice. As dori sa stie toata lumea ca furturile de la CFR sunt facute de tigani in proportie de 80 % iar restul de romani. SNCFR a intrat in insolventa pentru ca a platit miliarde de lei in calitatea sa de caraus catre beneficiarii bunurilor care s-au furat din vagoanele de marfa. Sa faca ziaristii niste verificari la SNCFR Marfa si sa ceara valoara platita catre beneficiari in cazul furturilor din vagoanele de marfa. Se va speria lumea cind se vor afla sumele uriase platite de statul roman.

 3. vrajitorul.eu said

  am March 12 2010 @ 3:01 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 4. asistentapentruconsumatori.ro said

  am March 12 2010 @ 3:02 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 5. Gabriel said

  am March 12 2010 @ 3:20 pm

  Pe langa oameni,exista si traiesc,bine mersi,inca doua specii;-porcii si tiganii.ele au in comun faptul ca inca nu sunt domestice.ONG-urile si sefii tiganimii ar face bine sas se ocupe de educatia civica a acestora.

 6. http://www.urbanviorel.ro/2010/03/12/cu-spume-la-gura-si-toata-atentia-pe-noi-cand-deranjam-partea-i/ said

  am March 12 2010 @ 3:21 pm

 7. silvestru said

  am March 12 2010 @ 3:43 pm

  Politie in Balotesti? nu exista. Sunt doar cu uniforma.
  Cum sa nu se fure in Balotesti cand politisti stau cu hotii la bârf? si sunt foarte buni prieteni (hoti de?tepti).
  Cele 2 masini care patruleaza noaptea, de la firma de paza sunt conduse tot de tigani angajati ai Team Guard care pazesc intersectia cu Dn1, acolo se fura :) sau atunci cand patruleaza intorc capul cand trebuie. 280 mil protectie pt hoti, trebuie sa tina cineva de 6.
  Sunt multe de povestit despre tiganii si politistii din Balotesti.

 8. Csaba said

  am March 12 2010 @ 6:48 pm

  Domnule Urban, e jenant sa citesc despre Romania pe situl ambasadei unei tari careia daca s-ar lua fiecare caz de abuz detaliat asupra propriilor cetateni (sa nu mai zicem de cei ucisi in afara granitelor sale, in multe cazuri civili -femei, copii si batrani, in inceracrea de a masca invaziile in zone bogate in resurse minerale), am avea nevoie de mii de raportori si zeci de mii de vieti pentru a citi acel raport. Se pare ca ambasada sua nu are nimic altceva de facut decat sa-si bage nasul in oalele altora, fiindca asa pot ascunde (cred ei) mizeriile din propria ograda.
  Descriu ei oare cu lux de amanunte fiecare abuz al politiei americane asupra negrilor, latinilor si cateodata a albilor? Scriu ei ca ii hartuiesc pe acestia pina declara ca au condus in coma alcoolica desi in sange nu se regaseste absolut niciun fel de reziduu, nici alcoolic nici de stupefiante. Bataile ce cateodata ajung la TV pe care le dau soferilor fiindca au indraznit sa vorbeasca cu politistul……… etc. Hai domnule, daca vrei sa te simti vinovat pentru ceea ce faci, fa-o cand te critica cel ce n-a aruncat nicio piatra.
  Pana apare acel inocent, hai sa continuam sa aparam ce e al nostru. Si daca politia romana nu vrea, o facem fara ei. Si cand vin in curtea noastra sa ne traga la raspundere, le dam si lor o mama de bataie, asa, preventiv- sa nu vina mereu dupa ce ne-au calcat hotii si violatorii, de orice etni ar fi ei.

 9. kkk said

  am March 14 2010 @ 3:35 pm

  Foarte bine datii in judecata si tinetiva cu dintii sa primeasca puscarie!!!

  Am spus de 1000000000000 de ori in tara asta daca nu faci ceva sa sperie sau sa scuturi pai po sa latri cu legea in miini pana poimarti, da daca ii dai cu catastifu legii in cap pana il spargi apoi atunci invata!!! Asa trebuie facut datii in judecata si MEDIATIZATI cazul! Va sustinem si daca aveti nevoie de ajutor ceretine ca vil oferim!

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: