Banner

Card ID biometric pentru lucratori , reprezinta centrul planului privind imigrarea

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=40767
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


4 Comentarii pana acum»

 1. asistentapentruconsumatori.ro said

  am March 12 2010 @ 11:03 am

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 2. vrajitorul.eu said

  am March 12 2010 @ 11:03 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. Dan said

  am March 12 2010 @ 12:57 pm

  ca de fiecare data are doua taisuri. Poate sa ne confere o oarecare liniste dar pe de alta parte se cam termina cu libertatea/libertatile . depinde in ce tabara esti
  legat de acest aspect pot sa spun ca ma deranjeaza atitudinea unei banci prin care imi blocheaza banii/contul pe motiv ca trebuie sa-mi actualizez datele personale. la fel fac si Elvetienii?
  e greu sa crezi totusi ca nu exista niste lectii facute a unora care mai au un pic si nevor detaecta gen CPS oriunde am fi (daca nu ai un tel mobil la tine – ca atunci e acelasi lucru ) mai avem putin si pana la inplantul CIP urilor gen cine nu e cuminte va avea electrosocuri si altele

 4. Sterie Silvestru said

  am January 27 2011 @ 1:14 pm

  R?mân si voi r?mâne cu Mantuitorul si Dumnezeul nostru IIsus Hristos, cu Preasfanta Treime Dumnezeul nostru – Tatal si Fiul si Duhul Sfant -, cu Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu Fecioara Maria ,cu Sfanta Impartasanie,cu Sfintele Taine,cu toti Sfintii si cu toate Sfinteniile din Biserica Ortodoxa.
  Nu voi lua niciun act cu numarul 666( cu cip ), nici carte de identitate (buletin),nici pasaport,nici permis,nici abonament,nici card bancar,nici card de sanatate,nici semnatura electronica, nimic.
  Cu ajutorul lui Dumnezeu, vreau sa ajung in Rai si toate aceste lucruri ale diavolului,toate aceste acte cu cip care au numarul diavolului 666 si toate lucrurile diavolului, nu le primesc si nu le voi primi, chiar de m-ar omora cineva ( slugile diavolului, sclavi diavolului, oamenii care fac ceea ce le spune diavolul prin acceptarea gandurilor rele ale diavolului si punerea acestor ganduri rele in practica ).
  Toata lumea sa se lepede de satana si de toate lucrurile lui( de gandurile rele, de faptele rele, de numarul diavolului 666 ).

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: