Dupa ce platesti 3 ani la EFG afli ca, de fapt, nu ai platit mai nimic

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=40420
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


6 Comentarii pana acum»

 1. asistentapentruconsumatori.ro said

  am March 9 2010 @ 1:03 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 2. vrajitorul.eu said

  am March 9 2010 @ 1:03 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. sfatuitorul de profesie said

  am March 9 2010 @ 6:53 pm

  mizeria asta umana de EFG trebuie impuscata !in plina strda ala ora 19 00 la stiriin direct!

 4. tache said

  am April 2 2010 @ 10:41 pm

  @sfatuitorul – mai bine taci daca esti pe langa subiect.

  @Clipici Dumitru Dan – eu iti sugerez sa mergi la sediul Bancpost din RM valcea sa ceri in scris o situatie detaliata a contului tau, cu toate platile pe care le-ai facut in decursul acestor 3 ani, toate retragerile pe care le-ai facut de pe card…etc, tot ce inseamna miscare financiara pe acel card.
  Este posibil sa fi avut dobanzi sau penalizari de care nu ai avut habar la acel moment si din cauza asta te-ai trezit cu asa datorie.

  cardul asta euroline este legal ! al naibi de legal dar tu ca si utilizator al sau trebuie sa-i afli dedesubturile, si astea le afli din contract si de pe site-ul lor.

  contractul daca nu este semnat de catre sotie acum de este in posesia ei? de ce nu ati reclamat neregula in semnatura de la inceput ? de ce dupa 3 ani?
  La fel si cu faptul ca era casatorita in contract, si ea nu era..? de ce acum si nu cand l-ati primit?

  imi permiti o gluma? poate sotia a spus atunci ca este casatorita ca era sigura pe ea ca se va casatori :)

  este posibil sa gasiti o neregula, o suma sau mai multe sume platite si neinregistrate in sistemele lor…desi sansele sunt mici.
  sper ca mai aveti toate chitantele de la platile pe care le-ati facut timp de 3 ani pt a le confrunta cu realitatea ce v-o vor da.

  multa bafta

 5. NITU MARIUS said

  am April 7 2010 @ 9:21 pm

  STI TI CA EU LA EUROLINE NU MAI PLATESC NIMIC MA RUPT IN DOUA O HOTIE LA LIMITA LEGI SA MI FACA CE OR VREA EU NU MAI POT SA PLATESC COMISIOANE ENORME PE CARE LA SALARIUL MEU DE 600 RON IAR BANI DATORATI AU AJUNS LA 3300 RON SI SUMA CARE CRESTE LUNA DE LUNA CHIAR DACA PLATESC SA ZIC 150 RON PE LUNA COMISIONUL ESTE DE 110 RON + ADMINISRARE CONT+DOBANDA CAM ASTI S BANI SI CE AM FACUT!!!???AM PLATIT?DA DOAR COMISIOANE SI DOBANZI RESTUL 3300 RON NIMIC ZERO SUMA RAMANE ACEEASI AM INTARZIAT O ZI SAU MAI MULTE DEPINDE A MAI CRESCUT CU 200 RON CA E SI INTARZIEREA DE PLATA.CE E ASTA?CAMATARIE.DE CE NU SA OCUPA NIMENI?CA SE GANDESC LA EI SA FACA BUZUNARUL MARE.IAR EU AM LUAT ACUM APROAPE 5 ANI UN AMARAT DE TELEVIZOR DE 1000 RON PE CARE L AM PLATIT DE VRE O 7 ORI + CE MAI AM ACUM SI CE OR MAI PUNE.ADICA PENRU 1000 RON SI LIMITA AIA DE 400RON 1400 RON AJUNG SA PLATESC SUME DE ORDINUL MIILOR DE RON?EU NU POT PUR SI SIMPLU SA LE MAI PLATESC RUSINE MARE STATULUI NOSTRU CA LE PERMITE SA FACA ASTA DAR NA ASTA E TRAIM IN ROMANIA SI ASTA CHIAR NE OCUPA TOT TIMPUL.MARIUS NITU

 6. dan marinescu said

  am May 25 2010 @ 9:02 pm

  pentru marius nitu: problema ta este ca nu stii ce sa platesti si cand sa platesti. lucrurile sunt simple si clare daca acorzi atentie la ceea ce ai semnat si la hartia aia de iti vine lunar prin posta (extras de cont ii zice, sau factura). nu iti trebuie studii universitare ca sa pricepi despre ce este vorba, ci doar putina atentie. si daca nu ajunge extrasul de cont la tine, fa un efort si da-le un telefon si intreaba cat ai de plata, face bine…

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: