Banner

RAZBUNAREA LUI GEOANA

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=40129
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


15 Comentarii pana acum»

 1. marianf said

  am March 5 2010 @ 3:57 pm

  Nu va bucurati ca daca nu iese bine la locale in 2012 asta se va intimpla si cu PDL-ul. Politica este mai rea decat fetele de pe centura……

 2. Iulian Urban@marianf said

  am March 5 2010 @ 4:01 pm

  Unde vezi ca ma bucur ? Eu vreau sa explic ca sa arat ca nu pdl a pus la cale executia lui Geoana, ci acesta a gasit calea sa le-o plateasca “amicilor” din partid care l-au umilit in toata aceasta perioada

 3. vrajitorul.eu said

  am March 5 2010 @ 4:56 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 4. Buduru said

  am March 5 2010 @ 4:58 pm

  Si daca treaba asta nu se va termina repede si va iesi “cu cantec” si este pusa in scena doar pentru a arunca in derizoriu Senatul si a determina populatia sa ceara cat mai repede revizuirea constitutiei si desfiintarea acestei camere ?!
  E doar o parere, buna/rea habar n-am!
  Ma voi lamuri sapatamana viitoare!

 5. asistentapentruconsumatori.ro said

  am March 5 2010 @ 4:59 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 6. http://www.curentul.ro/2010/index.php/2010030540694/Politic/Geoana-l-a-plagiat-pe-Barroso.html said

  am March 5 2010 @ 5:59 pm

 7. Othelo said

  am March 5 2010 @ 6:53 pm

  PDL ar fi avut interes sa aiba un adversar slab ca Geoana in continuare la conducerea PSD. Parerea mea este ca si Ponta arogant si ironic, nu este o figura prea carismatica, privit prin ochii omului simplu. Si eu cred ca PSD este aproape de disolutie, dar parerea mea este ca PDL trebuie sa invete din aceasta experienta. Imaginati-va peste 3 ani un PDL uzat tare la guvernare (uzura va fi mai grava decat d eobicei data fiind perioada de criza care se va prelungi dupa 2011) si un Traian Basescu la fel + eventuale probleme de sanatate care se pare ca au inceput sa apara deja. Daca PDL nu “fabrica” rapid o rezerva cu carisma dar si cu credibilitate care sa il inlocuiasca pe Basescu, va pierde alegerile atat parlamentare cat si prezidentiale. Altadata as fi zis ca de situatia asta ar fi profitat si s-ar fi “ingrosat” artificial PSD, dar cum ei au treaba sa se sinucida (intre noi fie vorba isi cam merita soarta (cu toate ca tehnic vorbind nu este de dorit o opozitie slaba), cred ca, dat fiind faptul ca si PNL are electorat limitat, cei care vor profuta cu adevarat vor fi din pacate Romania Mare.
  Mai vedem atunci. Masuri precum taxe platite de anumite categorii de pensionari sau handicapati, impozitul forfetar in contrast cu huzurul din unele ministere sau jaful si coruptia ce ii definesc pe unii primari PDL cum a fost cel de la Rm Valcea, cum sunt cei din Craiova sau Brasov, toate astea isi vor pune amprenta. Trebuie luate masuri si la PDL, altfel nici daca “numara voturile” nu vor mai castiga in 2012, asta daca vom mai trai pana atunci.

 8. Nicolae said

  am March 5 2010 @ 7:24 pm

  Este evident pentru oricine ca omul politic Mircea Geoana este terminat. Nu cred ca este un titlu de glorie pentru cei care dau in el atunci cand este cazut la pamant. Iar daca unda verde pentru loviturile prezente sau viitoare (desi sper sa se opresca dupa votul de saptamana viitoare din Senat ) vine de la sefii in putere ai formatiunilor politice, poate ca acestia vor avea un moment de reflectie si vor realiza ca si gloria lor prezenta poate fi trecatoare.

 9. cbabeanu said

  am March 5 2010 @ 7:29 pm

  Geoana este un mediocru si un ridicol. Dar tot atit de evident este ca PDL, in apetitul sau paranoic de a acapara toata purerea, nu mai are masura si nici bun simt. Electoratul a votat ( in timpenia sa )o anumita proportie a partidelor in Parlament si acest lucru trebuie respectat oricit de hamesiti dupa putere ar fi Basescu et co. Personal as prefera la Presedentia Senatului fie si o gaina dar nu un pedelist…

 10. Victor said

  am March 5 2010 @ 8:48 pm

  Ma ia cu frig cand imi amintesc ca 50% dintre votanti l-au preferat pe acest individ in fruntea tarii.

 11. Ionut said

  am March 5 2010 @ 9:54 pm

  @Victor pe mine ma ia cu frig cand ma gandesc ca pe Basescu l-au votat peste 50% si inca nu mi-a trecut …

 12. Cristian Radu said

  am March 6 2010 @ 11:48 am

  Argumentatia pe care ati adus-o este de rasul curcilor.

  Amanuntele legate de comitete si comitii , constitutionalitate si alte termene legislative sunt pentru oamenii politici .

  Oameni de rand vad situatia mult mai simplu :
  PDL a initiat debarcarea lui Geoana din functia de la Senat pentru a ocupa postul cu cineva din propriul partid .

  Pentru cetatenii de rand aceasta actiune nu valoreaza nimic.
  Pe cetatenii de rand ii preocupa probleme mult mai grave decit schimbarea din functie a lui Mircea Geoana.

  Sunt extrem de curios sa vad ce rezultatele va obtine PDL in mediul urban pentru ca in mediul rural sunt convins ca va veti descurca la fel cum s-au descurcat si ceilalti cind au fost la putere.

  Din punctul meu de vedere aceasta actiune dovedeste ca lupta politica este mai presus de orice alte prioritati.
  Prezenta lui Mircea Geoana la conducerea Senatului nu afecteaza atit de mult situatia politica din Parlament incit sa fie imperios necesar sa fie schimbat.
  Argumentele legate de cit de corect este sa ramana in aceasta functie sunt valabile in tari unde oameni politici au bunul simt de asi da demisia in situatii de acest gen iar principiile statului de drept nu sunt calcate in picioare zi de zi.
  In Romania sunt atitea incorectitudini pe care le infrunta cetateanul de rand incit problema cu Mircea Geoana este ca o picatura intr-un ocean.

  In opinia mea si PDL are aceiasi problema ca si celelalte partide. Conducerea nu are urechi de auzit la parerile celor care au contact direct cu oamenii de rand.

  Este momentul sa se nasca o noua formatiune politica care sa fie preocupata in primul rind de interesul national lasand pe planul doi interesele personale.
  O astfel de formatiune politica poate duce Romania intr-o situatie atit de buna incat dupa citiva ani oamenii politici sa poata profita din plin de pozitiile pe care le ocupa fara sa afecteze vizibil nivelul de trai al oamenilor de rand.

  Din pacate oameni politici de la noi nu au rabdarea necesara pentru a veni cu solutii reale pe termen lung care sa fie benefice atit tari cit si lor.

  Istoria se repeta. E bine sa nu uitati asta.
  Daca lucrurile nu se schimba va veni si ziua in care se vor platii cu virf si indesat tradarile de neam.

 13. ALEXANDRU EUGENIA said

  am March 7 2010 @ 1:32 am

  Am vrut sa folosesc un proverb,ceva despre legatura dintre arma si prostie,dar mi-a luat-o Ponta inainte.
  Am gasit,in schimb,un alt proverb,care este reprezentativ pentru situatia in care sunt Geoana si adversarii sai:”Prostul cere si desteptul aduna.”Nu ca m-ar interesa in vreun fel situatia lor.

 14. gore said

  am March 8 2010 @ 8:18 am

  Atita timp cit mai sunt pensionari si dezamagiti, nu va bucurati dle senator, PSD nu va disparea.Si e bine asta intrucit e plicticos numai cu tarani falosi ca Videanu sau Negoita…
  Am insa speranta sa-l vad odata disparut,chiar si fizic pe Iliescu pt ca el este “garantul” asa numitului echilibru din acest partid.
  Romanii uita tot timpul ca economia nationala a fost distrusa prin privatizari oneroase in timpul lui Nastase, al doilea nerusinat care ar trebui sa dispara din viata publica.
  Pe ce se bazeaza Iliescu si Nastase ?-pe memoria scurta a natiei noastre.daca eram “evrei, sarbi ,….” nu era posibil sa mai simtim rasuflarea rusofona a lui Iliescu si nesimtirea funciara a lui Bombonel(cel mai tare barbat, cel mai mare vanator,cel mai tare hot de avutii nationale,…)
  mai scrieti si de istorie dle senator caci si pustii au nevoie de adevar, de istorie ca sa-si inteleaga trecutul, macar cel apropiat.

 15. http://www.inpolitics.ro/culise-politice-geoana-isi-pregateste-plecarea-din-psd-art54635.aspx said

  am March 8 2010 @ 1:02 pm

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: