UDMR la guvernare DAR SI alaturi de opozitie?

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=40014
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


9 Comentarii pana acum»

 1. Cezar Preda said

  am March 4 2010 @ 7:33 pm

  Cezar Preda la RFI: Geoana este de-o chiulangeala cronica, va pierde sefia Senatului
  de RFI RFI Romania
  Joi, 4 martie 2010, 19:13 Actualitate | Politic

  Mircea Geoana isi va pierde functia de presedinte al Senatului, a afirmat vice-presedintele Partidului Democrat Liberal, Cezar Preda. Intr-o declaratie facuta la RFI, democrat-liberalul a afirmat ca senatorul PSD va fi inlocuit pana la urma, chiar daca nu neaparat datorita demersurilor PD-L.

  * “Mircea Geoana a pierdut o batalie. Pentru a nu pierde si aceasta pozitie politica pe care o are, pentru el este obligatoriu sa nu faca greseli. Sef al Senatului Romaniei inseamna al doilea om in stat si un om echilibrat, un om de constructie, nu de demolare”.
  * “Domnia sa, neavand o functie in partidul sau la ora actuala face greseli, pentru ca ce a facut ieri sau alaltaieri in Biroul Permanent a facut-o sub presiunea partidului, aceea de a nu lasa senatori alesi ai Romaniei sa faca parte din comisii, ca sunt independenti. Ascultand de ratiunile pe care ti le invoca o garda veche, acesti parlamentari de 20 de ani spunand ca daca nu apartii unui partid, nu mai ai voie sa te duci intr-o comisie, Mircea Geoana s-a expus. Bineinteles ca senatorii PDL au incercat sa-l aduca pe calea cea buna”.
  * “Eu am afirmat ca Mircea Geoana isi va pierde aceasta calitate si nu din cauza unor demersuri poate mult mai rapide ale noastre, ci si-o va pierde din cauza comportamentului domniei sale. A fi sef al Senatului implica a avea o responsabilitate imensa. Mircea Geoana a fost, este si va ramane un superficial consacrat al unei activitati si cred ca asta il va costa functia. Pana la urma, nu stiu daca acest demers al nostru va fi incununat de succes pentru ca aici ai bariere, de Curtea Constitutionala, de Regulament al Camerei Superioare, dar eu cred in continuare ca domnia sa va pierde aceasta functie, numai din cauza modului in care conduce”.
  * “Dansul nu stie sa conduca Senatul, pentru ca daca va uitati pe ceea ce inseamna activitatea domniei sale din ultimul an si ceva, a fost de-o chiulangeala cronica, iar aceste scuze ca a avut de condus un partid nu sunt suficiente”.

 2. Victor said

  am March 4 2010 @ 7:34 pm

  Noua situatie politica generata de revocarea din functie a actualului presedinte al Senatului, Mircea Geoana, ar trebui sa readuca in atentia opiniei publice si a clasei diriguitoare clasica dilema existentiala a UDMR: pe cine mai santajam astazi? Iata ca, la Senat, reprezentantii UDMR se sfiesc sa semneze alaturi de PD-L si independenti pentru revocarea ex-sefului PSD. Dupa ce vicepresedintele executiv al UDMR si ministru al Mediului Laszlo Borbely a sustinut azi ca revocarea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului nu reprezinta o prioritate pentru Uniune, liderul UDMR din Senat, Fekete Andrs, a refuzat sa semneze cererea de sanctionare a lui Geoana. Practic, din cei 9 senatori maghiari doar doi s-au raliat actiunii PD-L si a celor 10 parlamentari independenti (interesant ca-i depasesc deja ca numar pe unguri), contestata vehement de PSD, ca neconstitutionala. Dar dupa cum a declarat senatorul PD-L Iulian Urban, daca prin prevederile Constitu?iei ?eful statului poate fi revocat din func?ie de Parlament, a spune c? pre?edintele Senatului nu poate fi revocat înseamn? a crea primul om din ?ar? mai presus de lege. Se pare ca este si cazul UDMR, care incalca de 20 de ani legile tarii, fara a fi insa sanctionata pe masura, dupa cum o merita cu prisosinta. Poate a venit acest moment, acum.

 3. cineva said

  am March 4 2010 @ 8:38 pm

  UDMR, curva politicii romanesti care se da dupa cum bate vantul dar spre deosebire de romani ..nu uita de ce se afla acolo 😉

 4. gabitzu said

  am March 5 2010 @ 11:27 am

  Intotdeauna UDMR a actionat pe doua fronturi: si cu opozitia si cu coalitia. Daca nu merge intr-un loc, merge in celalalt loc. Dar observ ca dragii nostrii parlamentari si oameni politici nu vad pericolul reprezentat de UDMR&CO. UDMR intotdeauna va milita pentru pentru scoaterea din constitutia Romaniei a articolelor defavorabile LOR, mai ales impotriva art. 1.
  Indiferent de contextele politice, economice sau istorice, vor creea premisele secesiunii. Daca veti observa, in Transilvania si in cele 3 judete in prezent au inceput sa se efectueze prospectiuni in vederea imbunatatirii economice zonale. Toate bune si frumoase, DAR…. numai ca au fost atrase producatori renumiti de peste hotare!!! Ciudat!!!
  Apoi, in institutiile statului s-a facut o adevarata epurare pe criterii etnice, mai ales in cele 3 judete. Acolo nu veti gasi romani angajati in pe posturi de conducere. Poate ca ingrijitor sau maturator!!
  Si cand va veti duce spre Harghita sau Covasna, daca veti opri in benzinarii sau in popasuri, si veti intreba pe cineva unde este WC, vi se va raspunde simplu: “Nem tudom”. Iar romanii sunt priviti ciudat, cu ochi de ” ce cauta si lepra asta aici”!!!

  Incet, incet, UDMR pregateste prin aceste jocuri politice si economice proclamarea autonomiei!!!

 5. alex said

  am March 5 2010 @ 11:55 am

  Cred ca toata aceasta poveste cu privire la revocarea PRESEDINTELUI DE SENAT porneste de o frica nemasurata de mare a PDL ului, oare dece, aici se pun multe intrebari, mai ales ca sunt pusi la inaintare persoane cu o oarecare influenta populara, ca sa para ca nu are nici o legatura cu frica lor, ma intreb de ce atata graba asupra acestui subiect, cand cred ca mai important ar trebui sa fie preocuparea pentru relansarea economiei, oare de ce???

 6. asistentapentruconsumatori.ro said

  am March 5 2010 @ 12:00 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 7. vrajitorul.eu said

  am March 5 2010 @ 12:01 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 8. LastChance said

  am March 5 2010 @ 2:53 pm

  eu stiu asa, ca noi, societatea civila, angajam pentru buna functionare a oranduirii pe care am ales-o: mili-politie, administratie, justitie, acceptam partide, dar deja astia cred ca ei ne au pe noi, deja se angajeaza singuri se platesc singuri, folosindu-se pentru jupuirea noastra chiar de forta cu care au fost investiti de noi sa ne apere.

 9. fuck them all said

  am March 5 2010 @ 8:40 pm

  UDMR-ul se codeshte sa se predea neconditzionat…
  Daca tot li se flutura pe sub nas inlocuirea de catre grupul “iuda”(independenti uituci dorind arginti), la ce bun sa mai predea o pozitie in mana bocilor fara sa obtina nimic in schimb?
  Ma mir ca se gasesc unii (naivi?) sa se mire….
  Ca doar , in aproape doua decenii de(participare la) guvernare aproape neintrerupta a ROMANIEI, ungurii se pricep…
  Sunt convins ca-n forul intim se crucesc cat de tembeli pot fi unii… Slugi…

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: