Banner

Streinu-Cercel incoltit de familia TECUCEANU cu propriile arme

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=40021
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


24 Comentarii pana acum»

 1. Dodo said

  am March 4 2010 @ 6:40 pm

  Felicitari Iulian , imi place incapatanarea cu care te lupti pentru Toni !

 2. Eugen said

  am March 4 2010 @ 6:40 pm

  Da-i tot inainte; Streinu isi merita soarta fiind un nemernic

 3. Sorin said

  am March 4 2010 @ 7:06 pm

  Respect, Iulian Urban. Mergeti pana la capat! Toni va fi razbunat pana la urma! Dumnezeu va va ajuta cu siguranta!!!!!

 4. obiectiva said

  am March 4 2010 @ 7:32 pm

  EXCELENT! dati/i bice!

 5. Cezar said

  am March 4 2010 @ 7:33 pm

  Muriti cu ei de gat!

 6. cineva said

  am March 4 2010 @ 8:30 pm

  Eu nu pot sa gandesc cat tupeu are ucigasul asta mason daca sub ploaia de acuzatii sub care se afla inca refuza sa-si dea demisia ba inca mai aduce si conferinta Rotary in tara in vazul tuturor ca sa ne arate “cu cine e el prieten”

 7. Cererea de chemare in judecata a lui Streinu Cercel pentru moartea lui Toni Tecuceanu. DOCUMENT | Victor Roncea Blog said

  am March 4 2010 @ 10:25 pm

  […] si Iulian Urban: Streinu-Cercel incoltit de familia Tecuceanu cu propriile arme Posted in Top News Tags: gripa porcina, streinu cercel, toni tecuceanu, vaccin periculos […]

 8. Albert said

  am March 5 2010 @ 12:08 am

 9. need2trip said

  am March 5 2010 @ 1:09 am

  Felicitari, Urban Iulian!

 10. radu andrei said

  am March 5 2010 @ 11:28 am

  Continuati ! Nu am uitat “agresiunea” lui Cercel asupra noastra si nici nemernicia cu care a profitat de moartea lui Toni! Ne intereseaza ca acest Mengele sa fie oprit !

 11. asistentapentruconsumatori.ro said

  am March 5 2010 @ 11:59 am

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 12. vrajitorul.eu said

  am March 5 2010 @ 11:59 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 13. Adrians said

  am March 5 2010 @ 12:37 pm

  Felicitari Dl.Urban,sa vedem acum si sfirsitul.Showul abia acum incepe deoarece se vor face presiuni uriase asupa dvs. si asupa familiei Tecuceanu.Probabil si amenintari fizice.Mizeria francmasona + plus mizeria tipic romaneasca pot avea rezultate extrem de grave.

 14. gabitzu said

  am March 5 2010 @ 1:09 pm

  ” Garantat”, raportul medico-legal va fi refacut. Se are in vedere doua concluzii: fie a murit de gripa porcina fie a murit din cauza imbolnavirii cu un stifolococ luat in spital. Oricum, in ambele cazuri, ministerul sanatatii iese sifonat.

 15. laur said

  am March 5 2010 @ 2:15 pm

  Nu se moare de gripa si lumea medicala stie acest lucru ,DAR , exista un dar, gripa, din cauza faptului ca scade foarte mult imunitsatea si distruge f. mult sistemul respirator care ramane pur si simplu fara aparare este supus atacului germenilor patogeni din atmosfera si asa ia nastere bronhopneumonia care in functie de gravitate duce la moartea pacientului. Conform cu cele sustinute de familie cauza decesului este infartul cardiac produs in urma bronhopneumoniei (care a dus la septicemie) aparute ca urmare a virusului A1H1 (gripa porcina)
  Streinul nu a mintit ,dar nu trebuia sa faca public acest lucru fara acordul familiei.
  Asta e parerea mea ,daca aveti alte argumente punetile aici.

 16. Adi said

  am March 5 2010 @ 2:20 pm

  Streinu asta ar trebui vaccinat obligatoriu cu vaccinul pe care atit s-a chinuit sa ni-l bage pe git. Poate scapa de nesimtire si prostie.

 17. Adi said

  am March 5 2010 @ 2:21 pm

  Acelasi tratament ar trebui aplicat si actualei guvernari si parlamentarilor. Poate scapam de ei.

 18. Vaccinurile sunt un business de 50 de milioane de euro said

  am March 5 2010 @ 2:40 pm

  Vaccinurile sunt un business de 50 de milioane de euro. Una din zece doze a fost impotriva gripei AH1N1

  Vanzarile de vaccinuri pe piata locala s-au apropiat anul trecut de 50 mil. euro, suma in care sunt incluse vanzarile private prin farmacii, de circa 35,7 mil. euro, si achizitiile Ministerului Sanatatii, de 11,8 mil. euro. Din aceasta suma, vaccinul impotriva AH1N1 a reprezentat 5-6 mil. euro, potrivit unei analize ZF.

  “Evolutie imprevizibila, piata nedezvoltata, asa putem caracteriza piata vaccinurilor in tara noastra”, au spus reprezentantii Sanofi Pasteur, cel mai mare jucator pe aceasta piata, parte a grupului Sanofi-Aventis.

  Cele mai mari vanzari de vaccinuri s-au facut prin farmacii, valoarea acestora avand o crestere usoara de 6,3% in euro, pana la 35,7 mil. euro, potrivit datelor IMS Health. Vanzarile prin farmacii sunt influentate de achizitiile Ministerului Sanatatii, iar companiile din industrie spun insa ca nu exista premisele pentru schimbari majore in 2010.

  Cele mai vandute vaccinuri sunt cele pentru copii

  “Perceptia noastra asupra pietei de retail a vaccinurilor este ca se afla in stagnare, din cauza crizei economice si a scaderii puterii de cumparare a populatiei, a cresterii somajului si nu ne asteptam la schimbari majore in 2010″, au mai spus reprezentantii Sanofi Pasteur.

  In unitati, piata de retail a scazut cu 17,8%, la 2,6 milioane de unitati. Si la nivelul retelelor de farmacii, vanzarile de vaccinuri au avut o tendinta de crestere in valoare si scadere in volum. La Centrofarm, spre exemplu, in 2009, vaccinurile au avut o crestere cantitativa de 14% si o scadere valorica de peste 60%. Evolutia a fost determinata de cresterea pretului.

  “Media pretului pe 2009 a crescut cu 47% versus 2008 si e data de cresteri de preturi pe majoritatea produselor si de modificarea structurii de vanzare, adica de cresterea vanzarilor pe vaccinurile straine care au preturi mai mari”, a spus Dorin Catana, directorul general al Centrofarm.

  El adauga faptul ca cele mai vandute produse au fost cele aflate pe lista vaccinurilor obligatorii la copii in primii trei ani de viata si cele administrate copiilor pentru a preveni raceala.

  “Segmentul cel mai important pentru administrarea vaccinurilor il reprezinta copiii si apoi adultii. Parintii au apelat la metode de preventie a gripelor care au circulat in acest an administrand copiilor vaccinuri orale scumpe, in lipsa unui vaccin gripal pentru ei”, a mai spus Catana.

  Vanzarile prin farmacii sunt influentate de politica Ministerului Sanatatii

  Pe de alta parte, Ministerul Sanatatii a achizitionat 7,2 mil. doze, dintre care 5 mil. doze de vaccin impotriva AH1N1. Costul unei doze de vaccin impotriva gripei porcine este de aproximativ un euro, astfel ca in total achizitiile pe acest produs s-au ridicat anul trecut la 5-6 mil. euro, potrivit calculelor ZF. Ministerul Sanatatii a anuntat ca in total costurile generate de productia a 10 mil. doze de vaccin antigripal la Institutul Cantacuzino se ridica la aproximativ 50 mil. lei (11,9 mil. euro).

  Achizitiile cumulate ale Ministerului Sanatatii s-au ridicat anul trecut la 49,7 mil. lei (11,8 mil. euro) pentru vaccinuri precum BCG (impotriva tuberculozei), impotriva hepatitei B, dar si pentru altele, conform datelor institutiei furnizate Ziarului Financiar. “La modul general, evolutia pietei de retail in cazul vaccinurilor este puternic influentata de politica de imunizari a Ministerului Sanatatii si, in acelasi timp, depinde de nivelul de constientizare a importantei preventiei bolilor pentru vaccinare, atat din partea personalului medical, cat si din partea populatiei”, au mai spus reprezentantii Pasteur. Atat in Romania, cat si la nivel international vaccinul impotriva AH1N1 a fost cel mai mediatizat in conditiile ascensiunii puternice a imbolnavirilor, dar si a cazurilor mortale de gripa. In Romania vaccinul a fost produs de Institutul Cantacuzino si nu s-a putut achizitiona prin farmacii, intregul stoc fiind livrat catre Ministerul Sanatatii. Luna ianuarie a debutat cu o isterie a vaccinarilor, centrele din Bucuresti fiind luate cu asalt.

  Vaccinurile, numai 1,7% din intreaga piata farmaceutica

  Din punctul de vedere al volumului, vaccinul, care se numeste Cantgrip, a generat cele mai mari vanzari, de 5 mil. doze, in timp ce in farmacii, doar Sanofi Pasteur a reusit sa treaca de pragul de 1 milion de unitati. Productia la Cantacuzino este in prezent sistata, institutia urmand sa deruleze investitii care sa permita obtinerea autorizatiilor necesare pana la 15 aprilie.

  Alte companii prezente cu vaccinuri in farmacii sunt GlaxoSmithKline (GSK), Wyeth, Berna, Solvay Pharma, dar si altele.

  “Estimam ca tendinta crescatoare a interesului publicului fata de schemele moderne de vaccinare se va pastra si in 2010, influentand in mod pozitiv vanzarile de vaccinuri prin farmacii”, a spus Ciprian Marcu, director public health & corporate affairs al GlaxoSmithKline.

  Vanzarile de vaccinuri (fara achizitiile ministerului) au reprezentat numai 1,7% din piata farmaceutica, care anul trecut a atins 2,07 mld. euro, potrivit IMS Health, in crestere cu 3% comparativ cu 2008. In lei, cresterea a fost de 18,5%.

 19. Marcel said

  am March 5 2010 @ 3:06 pm

  Domnule senator,
  Vazandu-va la Antena 3, nu pot sa nu simt deznadejde si revolta: atat de tanar si atat de parsiv! Ce sa mai speram de la viitor, ce va face “generatia care vine din urma”, daca are asemenea exponent chiar in Senatul Romaniei? Daca nu ati fi jalnic, ati inspira dispret!
  Suntem nevoiti sa ne indemnam copiii sa plece unde vad cu ochii!
  Sa va dea Dumnezeu macar putin suflet, poate veti invata ceea ce este RUSINEA.

 20. Lup Alb said

  am March 5 2010 @ 3:29 pm

  Problema este alta.
  Incadrarea este gresita.
  Incadrarea corecta in opinia mea ar fi “Fapta de terorism”.
  Asa ar trebui judecat.

 21. Othelo said

  am March 5 2010 @ 3:36 pm

  Lup Alb, cred ca genocid este mai aproape de adevar. Rezultatele se vor vedea intr-un interval de un an, poate ceva mai mult, pana isi fac timerosalul de mercur si schelina treaba.

 22. alinp said

  am March 6 2010 @ 11:51 am

  http://www.youtube.com/watch?v=Nk5PuxuJpRw

  …foarte subit Dl Antonie IORGOVAN, a murit de cancer la nu foarte mult timp dupa acest interviu.. – Dumnezeu sa-l ierte –

  Doamne ajuta.

 23. Csaba said

  am March 6 2010 @ 8:27 pm

  Foarte bine si felicitari! Sper sa fie primul din multimea de sacali ce TREBUIE sa ajunga dupa gratii pentru incercarea de a ne otravi putin cate putin doar pentru a-si umple buzunarele.

 24. relu said

  am March 7 2010 @ 12:43 pm

  Bah Marcele, am o intrebare la tine: ai cerc ? Fugi cu cercul salbaticule!

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: