Revocarea lui Geoana: Urban Iulian la Antena 3 – partea 4

Tweet this
tp://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=40039

10 Comentarii pana acum»

 1. Cezar Preda said

  am March 4 2010 @ 7:30 pm

  Cezar Preda la RFI: Geoana este de-o chiulangeala cronica, va pierde sefia Senatului

  Mircea Geoana isi va pierde functia de presedinte al Senatului, a afirmat vice-presedintele Partidului Democrat Liberal, Cezar Preda. Intr-o declaratie facuta la RFI, democrat-liberalul a afirmat ca senatorul PSD va fi inlocuit pana la urma, chiar daca nu neaparat datorita demersurilor PD-L.

  * “Mircea Geoana a pierdut o batalie. Pentru a nu pierde si aceasta pozitie politica pe care o are, pentru el este obligatoriu sa nu faca greseli. Sef al Senatului Romaniei inseamna al doilea om in stat si un om echilibrat, un om de constructie, nu de demolare”.
  * “Domnia sa, neavand o functie in partidul sau la ora actuala face greseli, pentru ca ce a facut ieri sau alaltaieri in Biroul Permanent a facut-o sub presiunea partidului, aceea de a nu lasa senatori alesi ai Romaniei sa faca parte din comisii, ca sunt independenti. Ascultand de ratiunile pe care ti le invoca o garda veche, acesti parlamentari de 20 de ani spunand ca daca nu apartii unui partid, nu mai ai voie sa te duci intr-o comisie, Mircea Geoana s-a expus. Bineinteles ca senatorii PDL au incercat sa-l aduca pe calea cea buna”.
  * “Eu am afirmat ca Mircea Geoana isi va pierde aceasta calitate si nu din cauza unor demersuri poate mult mai rapide ale noastre, ci si-o va pierde din cauza comportamentului domniei sale. A fi sef al Senatului implica a avea o responsabilitate imensa. Mircea Geoana a fost, este si va ramane un superficial consacrat al unei activitati si cred ca asta il va costa functia. Pana la urma, nu stiu daca acest demers al nostru va fi incununat de succes pentru ca aici ai bariere, de Curtea Constitutionala, de Regulament al Camerei Superioare, dar eu cred in continuare ca domnia sa va pierde aceasta functie, numai din cauza modului in care conduce”.
  * “Dansul nu stie sa conduca Senatul, pentru ca daca va uitati pe ceea ce inseamna activitatea domniei sale din ultimul an si ceva, a fost de-o chiulangeala cronica, iar aceste scuze ca a avut de condus un partid nu sunt suficiente”.

 2. alberth ain?tain said

  am March 4 2010 @ 7:37 pm

  Mare realizare, o s? tr?im mult mai bine dup? ce pleac? Geoana.
  Succesuri dup? succesuri in ?ara condus? de prea iubitul nostru conduc?tor, B?sescul ?i Company.

 3. Dani said

  am March 4 2010 @ 11:04 pm

  Vadim incepe sa devina credibil!

  BASESCU E PROBABIL PE MOARTE!!!! SAU FOARTE BOLNAV!!!!

  De aia se agita toti sa schimbe ACUM presedintele senatului, ca el preia functia de presedinte daca presedintele ales pateste ceva…

 4. asistentapentruconsumatori.ro said

  am March 5 2010 @ 11:55 am

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 5. vrajitorul.eu said

  am March 5 2010 @ 11:56 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 6. Dani said

  am March 5 2010 @ 1:50 pm

  Vadim incepe sa devina credibil!

  BASESCU E PROBABIL PE MOARTE!!!! SAU FOARTE BOLNAV!!!!

  De aia se agita toti sa schimbe ACUM presedintele senatului, ca el preia functia de presedinte AL TARII daca presedintele ales ales pateste ceva…

 7. gelu said

  am March 5 2010 @ 1:56 pm

  Domnu’ senator nu stiu daca esti la curent dar campania electorala s-a terminat! Am reusit cu greu sa ma uit 30 sec la filmuletul postat si in afara de campanie ieftina n-am vazut nimic: independenta, interesul alegatorilor etc., bleah si enorma sila. Si lupta cu mana moarta Geoana nu va dovedeste decat decat micimea caracterului. O minima doza de cavalerism impune ca intr-un om ranit sa nu mai dai cu piciorul dar acum veniti sa scuipati pe cadavrul politic Geona pentru ca ati simtit ca nu mai are nici macar sustinerea PSD. Acum doua saptamani nu aveati cojones ca sa sustineti un demers ce viza demiterea lui Geoana dar acum zmeu……. Pana la urma ne consolam cu ideea ca cineva trebuia sa o faca si pe asta, un paduche mic care vrea sa ajunga mare. Mai bine ramaneati la lupta impotriva invadatorilor de pe Pluto, erati mai credibil.

 8. politicianul said

  am March 6 2010 @ 12:53 pm

  Corect! Scopul de fapt e altul!Un ciolan mare, pentru “ograda” PDLului, fie si pentru a transforma parlamentul intr-o “masina” de vot a Boc-ului si implicit a Basescului! D-le Urban va credeam mai putin “actor politic”!Oricum postura de ostean a lui Bok&Basescu nu va avantajeaza!Mai degraba un “independent” mai mult sau mai putin “vopsit”, v-ar aduce fara discutie mai mult rating!

 9. stefan49 said

  am March 8 2010 @ 12:13 am

  dle urban 100 de bile albe

 10. Dani said

  am March 8 2010 @ 7:24 am

  In final, Base e sau nu bolnav?

  Urban face degeaba efortul sa schimbe presedintele senatului, SAU STIE EL CEVA?

  Daca Base ar fi sanatos tun, schimbarea ar fi lipsita de sens….

  Facem pariu ca Dl. Urban nu va da niciodata un raspuns concret la intrebarea: BASESCU E BOLNAV, SI TREBUIE URGENT INLOCUIT DE PRESEDINTELE SENATULUI????

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu:


Video din categoria IULIAN URBAN LA TELEVIZIUNI
Vezi toate filmele