Incredibil: Executorii judecatoresti ar fi dorit sa poata executa silit…creditorul

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=39894
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


15 Comentarii pana acum»

 1. vrajitorul.eu said

  am March 4 2010 @ 12:44 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am March 4 2010 @ 12:45 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. Maria said

  am March 4 2010 @ 2:12 pm

  Oricum executorul cere creditorului, sub forma de avans, o anumita suma pentru a-i prelua dosarul, dupa care plateste procent din sumele recuperate … e o practica binecunoscuta …

 4. Maria said

  am March 4 2010 @ 2:13 pm

  Iar daca executorul nu are ce executa, creditorul ramane, evident, fara sumele date avans …

 5. cineva said

  am March 4 2010 @ 4:50 pm

  “5) În cazul în care sumele stabilite potrivit alin. (4) nu pot fi recuperate de la debitor, din lipsa bunurilor urm?ribile sau din alte cauze, ele vor fi pl?tite de creditor, care le va putea recupera de la debitor când starea patrimonial? a acestuia o va permite.”

  Ma frate da cine emana asemenea ABOMINATII ? Dati-le un manual de logica de liceu.
  Ajung executorii ca popa care jupoaie si de pe viu si de pe mort ?

 6. fuck them all said

  am March 4 2010 @ 8:31 pm

  Deci… tovarashii executori ishi aproba singuri sumele ce le intra in buzunare…

  Halal sa le fie…

  Shi lor, shi legislatorilor…

 7. costin1314 said

  am March 5 2010 @ 8:00 am

  suuuper…sapt trecuta era mai bine fara executorii bancari si doar cu cei judeatoresti….acum in sfarsit turam un pic neuronul si vedem ca monopolul de stat este mai nociv ca uraniul!!

 8. cristian filipescu said

  am March 5 2010 @ 1:27 pm

  Acum 2 ani am facut cerere de executare silita a angajatorului, pentru plata unor drepturi salariale restante.
  In luna ianuarie a anului curent executorul judecatoresc a solicitat, fara nicio explicatie, o cerere de staruire in executarea silita. Acum angajatorul (debitorul) ma ameninta cu desfacerea contractului de munca pentru apelarea la executorul care ii impune plata onorariului. Procesul verbal de cheltuieli a fost intocmit in luna septembrie a anului 2008 pentru suma restanta calculata la acea data. Actualmente, dat fiind ca au trecut 2 ani de la data existentei titlului executoriu, suma restanta a crescut, ceea ce face ca procesul verbal de cheltuieli sa nu fie conform noii sume. am solicitat executorului sa imi comunice modalitatea de a renunta la executarea silita, insa acesta imi cere plata integrala a onorariului stabilit prin procesul verbal de cheltuieli. Vreau sa stiu daca, in conditiile in care:
  – nu am cunostinta despre suma care mi se cuvine;
  – nu am un proces verbal de cheltuieli actualizat, ci unul vechi de 2 ani;
  – angajatorul declara ca este dispus la a executa voluntar, de bunavoie, obligatia ce ii revine,
  care este procedura si care sunt costurile pe care le implica renuntarea mea (ca si creditor) la executarea silita.
  In cazul renuntarii la executarea silita nu opereaza principiul disponibilitatii? Costurile renuntarii nu presupun doar plata cheltuielilor ocazionate de activitatea depusa de executorul judecatoresc doar pana in momentul renuntarii mele la serviciile sale? In ce temei de drept ma obliga la plata integrala a onorariului de el stabilit, in conditiile in care inca nu mi-am recuperat creanta sau nici nu am garantia ca mi-o voi mai recupera?

 9. hampu aurica said

  am June 18 2010 @ 2:23 pm

  a numesc aurica hampu si locuiesc an cpaña si am o fetita in romania si nu mai stiu ce sa fac casa pot sami iau fata di romania ca parintii mei nu vreau sa mio dea le am trimis multi bani pana acuma dar nu mai pot pentru ca mau distrua am fost feste tot la politie si nu vrea sa ma ajute ca le ie frica detatal meu mau injurat mau amenasat de muarte si mie frica sa merg acasa si acuma luna sata vreau sa vin dupa fetita mea, Va rog foarte frumos daca dumnea voastra puteti sa ma ajutati cucu acest cas ie foarte dificil pentru mine va multumesc foarte mult tel635398044 aurica

 10. hampu aurica said

  am June 18 2010 @ 2:26 pm

  locuiesc in spaña

 11. Papa Nicolau said

  am June 22 2010 @ 10:40 am

  Faci firma de “recuperari creante” iei banii clientilor ca cica le recuperezi debitele(sic),intri in politica,ajungi hotshot,si incepi sa “criticesti”.Campanie electorala?Deja?
  Zau asa,dom’senator.

 12. Unul... said

  am August 10 2010 @ 3:48 pm

  Ba eu cred ca dom senator are dreptate aici, chiar daca nu intotdeauna sunt de acord cu ce apare pe acest site.

 13. andrei said

  am November 13 2010 @ 4:56 pm

  un executor judecatoresc poate sa ajunga si la leasing-ul auto care este pe firma …. adica sa ia masina chiar daca nu este achitata in totalitate ?

 14. Corina said

  am February 13 2013 @ 4:11 pm

  Oare intereseaza pe cineva ce scriem noi problemele noastre aici?Sau este doar reclama ca peste tot.Doar traim in ROMANIA tara cea mai corupta incepand de la justitie.Degeaba ne vaitam noi pe aici trebuie sa infruntam singuri coruptia asta.Peste tot unica reclama spunetiva neplacerile si pana la urma trebuie sa scoti bani din buzunare sa tile rezolve cineva.SUNTEM IN TARA CARE PESTE TOT TREBUIE SA SCOTI BANI NU AI BANI NU TE BAGA NIMENI IN SEAMA.

 15. Florin said

  am July 11 2013 @ 6:39 pm

  Cu toate eforturile pe care le-ati facut pentru a impiedica un abuz al Camerei Nationale a Executorilor judecatoresti prin aliniatul (5) din art. 648 c.proc.civ. acesta a fost reintrodus integral in art. 669 din c.proc.civ.(NCPC) care priveste cheltuielile de executare.
  In concluzie, daca creditorul nu are date certe privind averea si solvabilitatea debitorului ,in aceasta minunata tara, ar face mai bine sa abandoneze calea executarii creantei sale, pentru a nu ajunge la rindul sau debitor, de aceasta data la executorul judecatoresc.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: