Romtelecom minte in oferte: Romani inselati de oferta mincinoasa de la Romtelecom!

Tweet this

Domnul Fernea Gheorghe s-a adresat Senatorului Urban Iulian si Asociatiei www.asistentapentruconsumatori.ro cu urmatoarea sesizare:

Fernea Gheorghe

Si eu am o reclamatie.

In luna decembrie am primit o oferta de la Romtelecom adresata personal prin care i-mi ofera servicii de televiziune prin Dolce Interactiv.Pt acest serviciu este nevoie de un modem si de un receiver (sau 2).
In oferta lor scrie:

Primul receiver este oferit in custodie,cu chirie zero(oferta pentru receivere fara hard disk).Esti deja client Romtelecom Clicknet? Beneficiezi promotional de 50% reducere daca primul receiver PE CARE IL CUMPERI este cel cu hard disc.

M-am prezentat la sediul din Timisoara cu oferta dorind sa fac abonamentul dar doream 2 receivere.Primul fara hard disc oferit de ei in custodie si al doilea sa-l cumpar unul cu hard disc cu reducere de 50%.

Raspunsul lor a fost ca nu am inteles oferta ca daca doresc 2 receivere pe unul trebuie sa-l cumpar la pret integral, deoarece este al doilea nu primul.

Le-am explicat ca este adevarat ca este al doilea receiver dar al doilea pe care il cer este PRIMUL pe care il cumpar deoarece primul este in custodie si este fara hard disk.
Cu aceasta ocazie mi-au spus ca de fapt si contractul de clicknet este expirat si ca platesc un abonament foarte mare.Adica in urma cu 4 ani am incheiat un contract pt clicknet pe 2 ani la pretul de 34 eur/luna cu reducere de 50%.Dupa expirarea contractului miau facturat in continuare la acelasi pret timp de 2 ani de si ei la alti clienti ofereau acest serviciu la preturi cu peste 50% mai mici,iar mie nu miau trimis niciodata oferte la noile preturi.

Eu stiu ca reclama mincinoasa pe sanctioneaza prin lege (!!??)

Este adevarat sau nu? Cum pot sa-i recla sau sa-i dau i n judecata pt acest lucru deoarece sunt foarte suparat pe ei?---------- Mesaj redirecţionat ----------
De la: Horea Sangeorzan <avocat@asistentapentruconsumatori.ro>
Data: 3 martie 2010, 15:12
Subiect: ASISTENTA PENTRU CONSUMATORI - Fernea Gheorghe
Către:
Numar iesire: 4031/03.03.2010

Stimate domnule Fernea Gheorghe,

Referitor la plangerea dumneavoastra, va informam ca puteti cere explicatii in scris direct de la Romtelecom, cu privire atat la oferta cat si la abonamentul de internet. Solicitati raspuns scris si trimiteti scrisoarea dumneavoastra prin recomandata cu confirmare de primire sau alt mijloc care sa confirme primirea.

Puteti face si plangere la ANPC si ANCOM, dar plangeri scrise, semnate si datate, motivate, cu acte doveditoare atasate. Solicitati raspuns scris in termenul legal si trimiteti plangerile tot asa, prin mijloace care sa confirme primirea.

In functie de raspunsurile primite, puteti vedea ce optiuni aveti.

Multumesc!
Cu stima,
Avocat Asistenta pentru Consumatori
Avocat
Tel: 031.805.65.06

E-mail: avocat@asistentapenntruconsumatori.ro
Adresa: Bucuresti, Preciziei Business Center, bd. Preciziei nr. 1, etaj 4, sector 6.
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Afisari: 9503

19 Comentarii pana acum»

 1. bughy said

  am March 3 2010 @ 6:31 pm

  Cei din Romtelecom habar n-au ce oferte au.Cei din magazin n-au auzit de ofertele online si cei de la 1930 habar n-au de ofertele din magazin.Eu m-am trezit cu abonamentul prelungit la clicknet fara sa vreau , am cerut un serviciu si-au prelungit altul sa numai zic de oferirea unui serviciu care in zona mea nu merge…Momentan eu le-am trimis reclamatia pe: relatiicuclientii@romtelecom.ro si-am cerut numar de inregistrare,astept raspunsul lor oficial dupa care voi vedea ce sa fac in continuare.

 2. antiromtelecom said

  am March 22 2010 @ 5:09 pm

  @bughy poti sa astepti .
  eu am facut o placere (aceeash) prin tel la 1930 , prin email si prin fax si am cerut de fiecare data nr de inregistrare. rezultatul ? dupa 4 luni inca nu am primit nr de inregistrare. de raspunz … nici vorba …

 3. tenie5022 said

  am June 20 2010 @ 8:33 am

  Dumneavoastra va faceti ca nu intelegeti oferta sau chiar nu o intelegeti ?

  “Primul receiver este oferit in custodie,cu chirie zero(oferta pentru receivere fara hard disk).Esti deja client Romtelecom Clicknet? Beneficiezi promotional de 50% reducere daca primul receiver PE CARE IL CUMPERI este cel cu hard disc.”

  Ceea ce ati scris cu majuscule nu exista in reclame . Pe intelesul Dumneavoastra : daca primul receiver ar fi fara hard ar fi gratis daca ar fi cu hard ar fi pretul din promotie .

  http://www.romtelecom.ro/personal/tv/dolce-interactiv/
  Verificati la echipamente .

 4. anghel vasile said

  am November 25 2010 @ 7:01 pm

  da frate astia de la romtelecom mint de ingheata apele…mie miau trimis factura dubla prima luna pe motiv ca platesc o garantie la ei….apoi o sa imi inapoieze bani dupa 6 luni….a trecut un an si eu nu am mai vazut bani…..acuma mau mintit ca regreta ca cei de la relatii cu publicul de la 1930 nau stiut sa imi explice si ca eu am platit factura dubla din greseala si ca bani nu se mai pot restitui….ce ar trebui sa fac …?

 5. rixu said

  am December 4 2010 @ 4:05 pm

  sant de bacanie vb cu ei sa imi schimbe modemul ma asigur k pot bat 3 drumuri pana la bucuresti si acestia nu pot sa mi-l scimbe pt k nu pot sa se scada in stoc acest modem trebuia sa mi-l scimbe la prelungire de abonanent cred ca o sa ma adresez in instanta basca k 2 luni am stat fara net k mi-au spus k nu il au pe stoc si cand a venit pe stoc nu se poate schimba am un modem mt 882 prin care tine reteaua pana la 16 mg si am facut o proba cu un modem de la un prieten care are wireless si am 27mg si platesc un abonament de 30 de mg

 6. rixu said

  am December 4 2010 @ 4:06 pm

  astept o rezolvare daca nu am sa reziliez contractul pt functionarea necorespunzatoare

 7. TOMESCU GHEORGHE said

  am February 9 2011 @ 7:53 pm

  Sunt profund mâhnit de calitatea în continuă degradare a serviciilor oferite de romtelecom.Cred că în multe dinte ghiseele romtelecom domneste haosul si nimeni nu are habar de acesta.Justific afirmaţia mea prin plata corectă a facturii serviciilor de telefonie şi internet utilizate până la zi şi cu toate acestea în data de 9 febr 2011 furnizarea acestora mi-a fost întreruptă abuziv.
  Mai mult, prelungirea unor contracte de furnizare servicii se realizează utilizând metoda – prin telefon-punându-te în situaţia de a nu şti despre ce vorbesti si la ceea ce te angajezi.
  Din câte am constatat pe piaţa serviciilor de telefonie există firme cu un management mult mai evoluat şi care manifestă respectul cuvenit faţă de clienţi.Sugerez tuturor celor afectaţi de orice gen de neajunsuri din partea romtelecom să analizeze oportunitatea renunţării la acestea .

 8. TOMESCU GHEORGHE said

  am February 9 2011 @ 8:00 pm

  Constat cu mâhnire nemărginită că romtelecom este deja depăşită în multe privinţe de oricare alt serviciu de telefonie existent pe piaţa românească.Oprirea abuzivă a furnizării serviciilor de telefonie şi internet mă determină să afirm cu toată responsabilitatea cele de mai sus.
  Cred că este vorba de o problemă de management defectuos care ,dacă ar fi cunoscută de cei responsabili,ar putea fi remediată.

 9. Ionescu Cecilia said

  am February 24 2011 @ 7:03 pm

  Am facut cererea de instalare in Decembrie 2010 si nu s-a rezolvat nici pana acum. In urma cu o zi mi s-a spus ca nu s-a facut instalarea deoarece trebuie achitata o garantie in valoare de 240 RON. Astazi sunt sunata de reprezentantii Romtelecom si spun ca nu mai este valabila oferta din decembrie.Oare unde este adevarul?

 10. ovi said

  am April 26 2011 @ 8:32 pm

  la care nu va convine romtelecom va rog sa incercati la rds ….sa vedeti ce smecheri sunt cei de la rds…am crezut ca romtelecomul e cam pervers da imi retrag cuvintele dupa ce am fost un an la rds:)mai bine romtelecom decat rds:)

 11. galatean said

  am May 25 2011 @ 10:37 am

  Nu doresc sa fac reclama Romtelecom-lui, dar eu in primii 2 ani de contract am platit cam mult abonamentul, a fost vina mea, fugind de la alta firma care-si batea joc de clienti.La expirarea contractului mi-au redus abonamentul cu aproape 20 lei(tel+net cu 20 mega, sunt foarte multumit.Acum cateva zile s-a intrerupt netul, au venit, au schimbat modemul, si-au cerut scuze, pa! si tot inainte.Problema este ca, indiferent cu ce firma doriti sa colaborati, cititi bine contractul.Altfel o dati in bara.

 12. ATENTIE ! ATENTIE! said

  am October 25 2011 @ 8:11 pm

  UTILIZATORUL ,, TOMESCU GHEORGHE” ESTE FALS , NU este persoana reala , tocmai de accea comentariul lui este sa spun rau , este adevarat ca el foloseste Romtelecom dar nu pentru el ci pentru fiul sau (eu).

 13. Marian said

  am April 1 2012 @ 11:25 am

  Pentru mine romtelecom este un cosmar, decate ori e vreo problema se rezolva greu sau te las cu un abonament mare ,am fost plecata din tara in America acolo locuesc am acte dar stam si in Romania si am vrut sa pastram abonamentul la o oferta mai buna ,mi-au spus ca nu se poate decat la expirarea contractului, contractul sa expirat cand eu am fost plecata si sa facut prelungirea cu un abonament mai mare,pentru mine e un cosmar romtelecom ,nu ai cu cine vorbi ca nu iti dau niciun rezultat ei zic sa astepti ca iti vor raspunde in 30 de zile sa mai platim inca o factura in plus,… un cosmar….

 14. flroin said

  am April 26 2012 @ 7:50 pm

  reteua voastra e de cacat

 15. florin said

  am April 26 2012 @ 7:55 pm

  Reteua vostra de internet este de cacat e buna de aruncat la gunoi in locul oamenilor nu as mai lua internet de la voi suntet de cacat

 16. George Calinescu said

  am September 10 2012 @ 7:45 pm

  sunteti de cacat spun ca am net de 2 mega pe secunda da il am de 1.68

 17. viorel muraru said

  am September 13 2012 @ 10:41 am

  tot ce se leaga ce romtelecom este o vrajeala facuta pentru a ne beli de bani
  am abonament voce..internet ..cablu
  nici dupa 5 ani si ceva ani nu stiu care este abonamentul meu
  platesc cand 70 sei cand 80
  luna asta mi-a vecit 98
  este jaf curat asa ca voi renunta la serviciile lor
  m-am saturat sa-i ingras pe acesti hoti

 18. viorel muraru said

  am September 13 2012 @ 11:06 am

  Plata facturii Romtelecom
  Vă reamintim că la data de 18.08.2012 s-a emis factura Romtelecom pentru codul de abonat 42856000389453 în valoare de 96,60 lei.Termenul de plată a facturii Romtelecom a fost depăşit iar la debitul existent se adaugă majorări pentru fiecare zi de întârziere. Vă rugăm să achitaţi factura în cel mai scurt timp. În cazul în care aţi achitat factura vă rugăm să nu luaţi în considerare acest mesaj.
  Găsiţi aici lista cu toate modalităţile de plată din care puteţi alege.
  În caz de neplată serviciile Romtelecom vor fi suspendate.
  ———————–
  aceasta este factura de luna asta…
  cand vinee 70 cand 90
  acum au intrecut masura
  sunt javre cu adevarat si doar ne belesc

 19. enulescu said

  am March 22 2013 @ 10:34 am

  romtelecom.ul ar trebuii urgent sa incapa pe mana celor de la corpul de control al guvernului ,al opc.ului ,al dna.ului ,si la unele tv.uri,in frunte cu sefii lor ,si zic asta pt. ca un operator de la ei ,mi-a adus la cunostinta prin telefon ,ca am dreptul la un aparat ( gigaset ), ( cadou ? ? ?),dar a ( omis )sa-mi spuna ca o sa-l platesc la un abonament mai mare ,daca ma dadeau banii afara din casa tot nu faceam acest ( troc ),in fine ,m-au imbrobodit ,si m-am trezit acasa cu telefonul,si cu factura marita ,D.voastra daca faceti un cadou cuiva ,ii cereti bani pe el ? romtelecom.ul,da,suna a inselatorie,in urma a mai multor sesizari catre ei,am primit oun sfat ,si anume :sa returnez ( cadoul ) la un sediu romtelecom ,pt.a se reveni la vechiul abonament ,mentionez ca am intrat in posesia (cadoului ) la domiciliu si nu m-am dus sa-l ridic de la vreun sediu romtelecom ,ca nu ma duceam ,in final, as intinerii cu 20ani,daca as auzii ca romtelecom.ul ar ajunge in fata instantei si ar primii cel putin 100ani de interzicere a unor drepturi, Cu Stima si Respect ,si indeplinirea tuturor dorintelor

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: