Atentie la PARILOTO! Erorile fac sa se afiseze in oferta meciuri deja jucate

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=39741
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


7 Comentarii pana acum»

 1. vrajitorul.eu said

  am March 3 2010 @ 2:26 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am March 3 2010 @ 2:26 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. Buduru said

  am March 3 2010 @ 3:04 pm

  Treaba e “cotoioasa” rau de tot! E cu doua taisuri! Daca aia au spus ca-ti returneaza banii, eu zic sa-i iei si sa joci alta data!
  Iti spun asta prin analogie: daca unuia ii cad din buzunar 29900 de lei, tu n-ai dreptul sa-i iei, argumentand ca ala a fost neatent!
  Daca ajungi in instanta, sub nicio forma sa nu spui ce-ai spus aici, pe forum, ca tu stiai de greseala lor! S-ar putea sa ai probleme mari!
  Revin la ce-am spus initial: ia banii si, daca-ti plac jocurile de noroc, joaca alta data! Loteria Romana organizeaza jocuri de noroc. Jocul de noroc, prin natura sa, are o probabilitate de castig foarte aproape de zero (eveniment imposibil). Tu ai jucat cu probabilitate 1 (eveniment sigur). Deci n-ai participat la un joc de noroc!

 4. Bogdan said

  am March 3 2010 @ 5:55 pm

  In spiritul romanesc ai putea invoca faptul ca tu ai pus biletul cu data meciurilor, si dintr-o eroare de sistem (similara cu cea reala) pe bilet a aparut ziua urmatoare. Te duci in instanta, te judeci, si cine stie, poate castigi acei banuti.

  In spiritul civic ar trebui sa faci o poza la bilet, sa o inremezi, sa iti iei banii inapoi, si sa pastrezi poza ca amintire.

  Fiecare cu alegerea lui.

 5. byank said

  am February 10 2012 @ 10:44 am

  Sunt niste hotii astia de la pariloto si pe mn ma pacalit scorul final a fost 3-1 si a tinut tot timpul sa imi spuna ca sa terminat 1-1 cand eu iam aratat si dovezi si poze si pe site-uri rezultatul oficial a tinut-o tot pe a lor ca rezultatul final este 1-1!! Nu jucati la hotii astia!

 6. byank said

  am February 10 2012 @ 10:45 am

  La giurgiu se fac magarii din astea la sediul dupa str. Tineretului;)

 7. DAn said

  am September 12 2012 @ 4:21 pm

  e cea mai nenorocita agentie am castigat un bilet de 155 ron meciurile sunt bune le-am verificat pe toate site-urile si m-am dus la agentie am stat 2 ore si imi spune ca biletul este necastigator pentru ca asa i-a aratat aparatul care citeste codul biletului.angajata a vazut codurile ca sunt bune la rezultate dar nu are ce sa-mi faca daca biletul arata ca este necastigator .rusine sa va fie pierzi bani aiurea si cand e vorba sa castigi nu iei banii va las numarul de telefon daca crede cineva ca nu am dreptate :0728399080

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: