Banner

Din ciclul “cum s-au imbogatit mogulii romani” – Rompetrol si datoriile de 570 mil. euro catre statul roman; vaicareala din jurul dilemei CUM RECUPERAM BANII ?

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=39606
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


20 Comentarii pana acum»

 1. Liviu said

  am March 2 2010 @ 2:37 pm

  Asa ne trebuie! Daca ne ducem si votam in loc sa scoatem topoarele si furcile…

  Ideea este ca ar trebui odata sa terminam cu toti politicienii si toata politica, si sa facem alt fel de forma de conducere….

  Era undeva pe o insula un sfat care alegea un rege care avea fraiele conducerii, dar nu avea voie pe perioada mandatului sa isi vada nici macar familia…si faceau treaba!

  Cam asa ar trebui.

 2. Sorin said

  am March 2 2010 @ 2:38 pm

  Cand a vandut Rompetrol,Patriciu putea si avea de unde sa achite datoria catre statul roman,dar a preferat sa cheltuie banii pentru a aduce la putere oameni loiali(Antonescu,Geoana,Johannis),pentru a scapa definitiv de datorie.Patriotismul lui Antonescu,Orban,Patriciu se manifesta prin jefuirea statului roman.

 3. Taras Bulba said

  am March 2 2010 @ 2:39 pm

  lasate de Adrian Nastase si Dinu Patriciu . cand a vandut Petromidia banii s-au dus in Elvetia .statul nu a luat un ban . asa si acum .ne trimite dupa bani in Kazahstan . mari patrioti oamenii astia . cand ii asculti cat de preocupati sante ei de soarta tarii si apoi le analizezi faptele realizezi ca totul este fatarnicie .banul vorbeste .njiet patriot

 4. Cornel said

  am March 2 2010 @ 2:39 pm

  Multi au jecmanit aceasta tara dupa 1990. Patriciu e unul dintre acestia. Va amintiti ca a candidat si la primaria capitalei ? Credeti ca a vrut sa ajute la dezvoltarea Bucurestiului ? Vax. Toti au cautat portite pentru a intra sa fure din toate directiile. Ca au fost ajutati de oameni politici alesi de popor, e alta poveste. Dupa mine, Adrian Nastase e unul dintre acestia.Vantu ii are la butoniera pe multi oameni politici, in special din PSD. Din aceasta cauza are un dispret total fata de acestia si o ura incomensurabila impotriva celor care au rezistat ofertelor lui. Asta e in mare situatia actuala, care se rasfrange si in viata politica.

 5. VIOREL URBAN said

  am March 2 2010 @ 2:40 pm

 6. marianf said

  am March 2 2010 @ 2:55 pm

  Prea multa vorbarie si la actuala putere si fapte cam putine, un amarit de fura o gaina imediat e incatusat si aruncat la beci, dar acesti oameni prosperi din avutia statului justitia o lalaie si o abureste cu o fi o pati si uite asa uni cu puscaria si uni cu milioanele de euroi. Cand justitia va fi impartiala fata de orice om cu sau fara functie in stat , sarac sau bogat , abea atunci o sa mai cred in statul roman ,suveran si independent.

 7. Buduru said

  am March 2 2010 @ 3:29 pm

  De ce s-o nationalizam? Ca s-o mai vindem, pe spaga, inca o data?
  Blocaj pe cont…recuperat suma!
  Asta daca debitul e real!
  Da’, teama mi-e, ca’s numa’ vorbe!
  C’asa a fost pan’acu’! Vorbe frumoase si fapte urate!
  Dupa ce ne-am ales cu forfetaru’, am inceput sa vorbim de plata TVA la incasare (care n-o sa se-ntample) si-o sa ne-alegem (la initiativa parlamentarilor PDL) cu obligativitatea de-a avea doi contabili, sau firma de contabilitate. Asta da sprijin pentru intreprinzatori! Dac’ai ramas somer si vrei sa vinzi vata de zahar, la coltu’ strazii, tre’ sa ai musai doi contabili cu norma-ntreaga, sau firma de contabilitate. Si uite-asa, o sa muncesti 29 de zile, ca sa-ti platesti contabilii si contributiile la stat, si o zi pentru tine, ca sa supravietuiesti si sa poti munci urmatoarele 29 de zile!

 8. http://www.financiarul.com/articol_39187/anaf-si-a-facut-cinci-scenarii-de-recuperare-a-570-mil---de-la-rompetrol.html said

  am March 2 2010 @ 3:53 pm

 9. asistentapentruconsumatori.ro said

  am March 2 2010 @ 3:53 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 10. vrajitorul.eu said

  am March 2 2010 @ 3:54 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 11. ildiko said

  am March 2 2010 @ 4:17 pm

  Guvernele boc-basescu in loc sa recupereze datoriile catre stat ale acestor firme protejate politic, a impus impozite aiurea.
  Nu doar firmele mogulilor sunt de vina 100% ci solidar cu guvernele care permit sa se ajunga aici.

 12. need2trip said

  am March 2 2010 @ 5:13 pm

  inca o data felicitari Urban Iulian!
  toata stima!

 13. politicianul said

  am March 2 2010 @ 7:37 pm

  Astea-s “praf in ochii lumii d-le Orban!Le stim cu totii!Intoxicare, ca sa nu spuna B&B ca s-au ales si se alege praful din toate imprumuturile exorbitante facute de camarila de la guvernare prin balbaieli si incompetenta in a scoate tara din criza!!!Dar milioanele pentru campania electorala a lui Basescu din buzunarul cui s-au platit? A altor “moguli ” aserviti PDL ului!Sau din “Punguta cu doi bani” a lui Ion Creanga?Si cine le va plati?Voi politicienii sau guvernantii actuali?Mogulii?”Corb la corb nu-si scot ochii”Asta-i spectacol pentru plebe!

 14. cineva said

  am March 2 2010 @ 7:52 pm

  Avem rabdare pana pe 30 Septembrie 2010. :)
  De ce totusi oare avem sentimentul ca se vor face multe ..FARA A SE SCHIMBA NIMIC ?

 15. Ofemeie said

  am March 2 2010 @ 8:48 pm

  Da domnule “senator plebeu” Iulian Urban, nu credeti ca putem fi mai multi alaturi de Dvs.? traim intr-un stat fara nici un viitor; doar caracatite scarboase; nici macar societatea civila nu e mai breaza!visele ei se opresc in labele caracatitelor! atata pot visa, atat reprezinta! de fapt, societatea civila e alta, dar ea nu se poate exprima! de foame!

 16. Ofemeie said

  am March 2 2010 @ 8:48 pm

  Da domnule “senator plebeu” Iulian Urban, nu credeti ca putem fi mai multi alaturi de Dvs.? traim intr-un stat fara nici un viitor; doar caracatite scarboase; nici macar societatea civila nu e mai breaza!visele ei se opresc in labele caracatitelor! atata pot visa, atat reprezinta! de fapt, societatea civila e alta, dar ea nu se poate exprima! de foame!

 17. Csaba said

  am March 2 2010 @ 8:48 pm

  E doar una dintre zecile sau poate sutele de cazuri in care Romania permite pierderea a zeci sau sute de milioane de euro, in schimb linge talpile oricui ii da imptumut si cu dobanda, bani din care sa plateasca angajatii inutili din aparatul statului. Nu toti angajatii sunt inutili, insa lipsa asta de rezultate ne arata ca multi merg la servici doar sa nu stea acasa.

 18. silviu dumitrescu said

  am March 3 2010 @ 7:09 am

  Nu aveti dreptate.

  Despre plata datoriei problema se pune asa: daca Patriciu isi lua obligatia fata de cumparator (KMG)sa achite aceasta datorie atunci KMG platea mai mult lui Patriciu cu 580 mEu. Dar nu aveau nici un motiv !!!
  Spuneti sincer care dintre voi daca ar avea de plata o suma la o anumita data (fara dobanda in acest interval) ar achita-o cu 3 ani mai devreme ? Atunci KMG de ce sa o faca ?

  Despre existenta datoriei: daca ce s-a intamplat cu Petromidia se mai intampla inca in 10-15 cazuri in ultimii 20 de ani Romania aer fi fost intr-o situatie mult mai buna.
  Uitati(sau va faceti ca uitati !) ca acesti bani erau datorati de societate in momentul preluarii de catre Patriciu. Societatea nu a fost iertata !!! Ea a fost doar ajutata sa demareze. Si a fost una dintre cele mai bune investitii ale statului roman pentru ca Patriciu a creat o super-companie.
  Cum era sa aiba acum statul de incasat 2 mld Eu de la Mittal pt Sidex – de exemplu ?

  Patriciu este un super-antreprenor oricat de mult il invidiati sau dusmaniti voi. Peste tot acesti supra-antreprenori fac si anumite lucruri la limita legii. In Italia programul de amnistie fiscala a scos la lumina 95 mld Eu !!! Si asta se intampla dupa 2000 deci nu in 1950.
  Voi iarasi uitati perioada competitiei lui cu Rafo – cand el platea toate accizele iar prietenii lu Hrebe ZERO.
  Patriciu chiar a dezvoltat afaceri in maniera vestica intr-o tara balcanica.

  De ce nu va intrebati de ce nu investeste banii inapoi in Romania ?
  Pentru ca fara investitori SUNTEM MORTI ! Asta vad ca nu mai intereseaza.

 19. paul.a said

  am March 3 2010 @ 9:03 am

  Silviu D.,cu scuzele de rigoare dar afirmatii de genul: daca ce s-a intamplat cu Petromidia se mai intampla in 10-15 cazuri..Romania ar fi fost intr-o situatie mult mai buna?,(acelasi lucru s-a intamplat in cateva mii de cazuri si Romania a ajuns unde se vede),Patriciu e un super-antreprenor?! care a creat o super-companie?!(cand de fapt se vede cu ochiul liber ca aici este vorba de un caz penal tipic)etc… E foarte bine ca oricine poate face comentarii pe site dar putin BUN SIMT nu strica niciodata.In rest numai bine.

 20. cineva said

  am March 3 2010 @ 9:11 pm

  “Patriciu chiar a dezvoltat afaceri in maniera vestica intr-o tara balcanica.”

  Corectie:
  Patriciu chiar a dezvoltat afaceri in maniera BALCANICA intr-o tara balcanica!

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: